Sunday, March 30, 2008

Sunnuntai breikki

Rocketsin äijät matkii Mt. Mutomboo:



Dikembe suihkussa, ratsastamassa ja keilaamassa.

Georgie Boy antaa Dekelle propsit ja kansalaisuuden, "we're proud to call the son of Congo, a citizen of America!".

Friday, March 28, 2008

Mitäh?


Hodari kritisoi Hitti-Littiä harjoitusten (ja pelien) välttelemisestä! Yllättävää, viaton sivullinen kun kuvitteli tämän avioliiton kestävän sivistyksen tuhoon (n. 2032) asti. Onko seuraavaksi luvassa soitto jees-mies Baxterille?

RH: Alright, Stuey?
SB: Yes, mister.
RH: I reckon you've got no choice but to drop this Lit-maanen feller.
SB: But mister, the side is awful as it is, surely we.. eh, I mean I can't! And what about this "offensive football" that we.. eh, I promised to the press, mister?
RH: 'assenough, young lad, do as I say! Unless you want to be sent to Sweden again..?
SB: Certainly, mister. I'll make the arrangements, mister. Not to Sweden, mister.

Onko siis niin, että yllä oleva kuva jää historian kirjoihin ainoaksi todistusaineistoksi siitä, että Littipeukun ja Fulham FC:n tiet kohtasivat? Yllättävää ei tietenkään ole se, että näin käy. Mutta tällaista dramaattista välirikkoa tuskin kukaan veikkasi.

In other news, Sir Alexin naama on ainakin näin punainen. Syynä Darren Fletcherin "out for the season" -status keskiviikon täysin merkityksettömässä harjoituspelissä sattuneen polvivamman vuoksi.

Lisäksi, Liverpool selviytyi ensi vuoden Tsämpz Liikaan (tm). Syynä tähän Merseysiden taiston ennenaikaiseen ratkeamiseen toimii Tim-Timmy Cahillin kauden päättävä meta-tátá-loukkaantuminen.

Eric Cantona oli asiasta tätä mieltä. Hullu mies..

Thursday, March 27, 2008

Esimakua tulevasta?


18-vuotias Pato teki eilen ensimmäisen maajoukkuemaalinsa, vieläpä Ruotsia vastaan! Aika rauhallinen viimeistely ottaen huomioon kaverin iän ja kokemuksen. Hän osallistui aikuisten peleihin ensimmäisen kerran vasta reilu vuosi sitten kasvattajaseurassaan Internacionalissa. Ilmeisesti peliaikaa olisi tullut jo aiemmin, mutta seura päätti (luotettavien internethuhujen mukaan) pitää Paton viltissä lähemmäs kaksi vuotta, etteivät eurooppalaiset suurseurat olisi tehneet sopimusta hänen kanssaan ilmaiseksi. Legendaa vaiko ei, mene ja tiedä.

Viime kesänä Berlusconi kuitenkin maksoi 22 miljoonaa euroa kaverin pelioikeuksista, joten taktiikka ilmeisesti toimi. Rahoille on saatu myös vastinetta, Pato on tehnyt 13 ensimmäisessä Serie A -matsissaan seitsemän maalia. Kaiken järjen mukaan kyseessä on aikamoinen lupaus..

Eilisissä harjoituspeleissä luotiin myös asemia parin kuukauden päästä alkaviin EM -kisoihin. Englanti, Beckham, blaahblaah.. eilisen todellinen helmi oli tämä David Villan maali Italiaa vastaan.

Espanjalla on taas semi-hyvä porukka kasassa. Torres ja Villa kärjessä, Cesc ja Iniesta keskikentällä, Ramos, Puyol, jne.. Täytyy varmaan laittaa niiden puolesta joku summa likoon. Toisaalta, niiden valmentaja on 113-vuotias rasisti, joka pitää mm. Raúlin ulkona joukkueesta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Ja joukkue on aiemmin osoittanut lähes englantimaista kykyä kusta tärkeät pelit..

Harkitaanpa siis vielä.

Friday, March 21, 2008

Only Built 4 Hip-Hop Links Vol.1

Semi usein toistuva, midisti relevantti, huipputasokas katsaus Hip-hopin ihmeelliseen
maailmaan hyperinterwebissä.

Ol' Dirty Bastard keskeyttää Grammyt:



"Call Me Frosty, Lovah!"





Just Say No (plastik hommille!) Lil' Kim ennen.

Thursday, March 20, 2008

Oh, behave


Oi, melkein kyynel vierähti silmään kun luin AI:n Philadelphian keikasta. Yleisön reaktio olisi voinut olla jotain muuta (Kobe), mutta edes paatuneimmat Rocco -fanit eivät voineet olla osoittamatta suosiotaan Iversonille. Tunne oli ilmeisen molemminpuolinen, jos Jewelzin kengistä jotain voi päätellä..

Pettymys oli kuitenkin Denverin pistemäärä: ainoastaan 113. Edellisen kolmen ottelun keskiarvo oli ollut odotuksia nostattava 141,7. Olisiko kyseessä harjoituksen puute?

Monday, March 17, 2008

Dismissed


Eilisen Urheilu+:n Pistons-Hornets -höntsyn kohokohta, Jason Maxiell pelasi muutenkin hyvin. Kuin myös Tyson Chandler, mutta tässä tilanteessa voittajasta ei ollut hirviästi epäselvyyttä.

In other news, Nuggets teki Sonicsia vastaan 168(!) pistettä. Ja ne ei ole edes viivan yläpuolella tällä hetkellä.. wikiwiki wild wild west.

Thursday, March 13, 2008

Suomen Paras Urheilublogi 1 Vuotta!



Nats!Sports täyttää Yhden vuoden. Mahtavaa! Koko juttu lähti siitä, kun vaihdoimme päivittäin maileja, joissa oli linkkejä urheilusta, musiikista ja naisista. Sitten allekijoittanut joutui suorittamaan isänmaan velvollisuutensa loppuun koodaamalla yliopistolla javaa eli surffaamalla netissä ja "yksi johti toiseen ja loppu on tulevaisuuden historiaa".

Vuotuisesta toimituksen matkasta on tullut jo perinne ja seuraava kohdekin on melkein sovittu (Barcelona vai Mallorca?). Ja synttärithän on joka vuosi!

Päivittäisestä omistautumisesta asialle kertoo postausten huikea määrä, ja vaihteleva taso! Lupaamme pitää hulluutemme ja diversiteettimmne.

Lauantaina luvassa vuoden parhaat.

Ainiin ja Heittereillekin on kakkua, ilman Teitä ei olisi Meitä:

Sunday, March 9, 2008

Häviämisen Tasot



Kaksi jättiläistä kohtasi kaatajansa eilen maailman vanhimmassa ja arvokkaimmassa jalkapallokilpailussa FA Cupissa.

Syy ManU:n putoamiseen onneksi löytyi. Ja yksi kaikkien aikojen pahimmista sukeltajista Cristiano Ronaldo nauratti kuulijoita kommentoimalla:

"This is the best league in the world. But I'm scared sometimes because some players do unbelievable fouls, and the referee protects the defender - not the skilled players."

Chelsean kaatoi ykkösen Barnsley ja jälkeenpäin paljon parjattu John Terry osoitti luokkansa toivomalla Barnsleyn voittavan koko kupin.

Tahroja paperilla.

Saturday, March 8, 2008

Pohjois-Afrikan timangit


Ok, tämä on noin kuukauden myöhässä erinäisten syiden vuoksi, mutta menköön. Ghanassa pelattu African Cup of Nations tarjosi paljon mielenkiintoista nähtävää: hyviä pelaajia, suorituksia sekä enemmän kuin odotetun voittajan (Egypti). Alla pari maininnan arvoista seikkaa tapahtumista..

Perinteiset "mustan Afrikan" vahvat maat kuten Nigeria ja Norsunluurannikko jäätyivät ratkaisuhetkillä, Kamerun sentään pääsi finaaliin asti. Hyviä yksilöitä löytyy vaikka kuinka paljon, mutta nykyaikana hyvin suuressa arvossa pidetty tiimityö tuntuu olevan näille Toureille, Koneille ja Obeille täysin käsittämätön asia. Eikä olekaan yllättävää, että voittaja Egyptin vahvuudet olivat nimenomaan joukkuepelaamisessa, yksilöt eivät varsinaisesti nousseet esiin. Paitsi yksi:

Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Egyptin Hosny Abd-Rabou, allekirjoittanut yhtyy tähän täysin palkein. Hosny (24 v., DMF/CMF, Al-Ismaily) pelasi ns. 'glue guyn' roolia täydellisesti osallistuen erittäin voimakkaasti sekä puolustamiseen, että hyökkäämiseen (4 maalia/6 peliä).

Hosnyn kaltainen pelaaja löytäisi varmasti töitä jostakin Euroopan suurseurasta. On kuitenkin oletettava, että hän (kuten monet muutkin maanmiehensä) ei lähde merta edemmäksi kalaan, yksi vuoden kestänyt Ranskan reissu taisi olla tarpeeksi. Sääli, olisi erittäin mielenkiintoista nähdä tämä Arabi-Gerrard (ei kuitenkaan Lampard) tositoimissa hieman suuremmissa ympyröissä. Tässä pari maalia, valitettavasti parempia klippejä ei ollut saatavilla.

Ok, Hosny oli MVP. Next..

Turnauksen "lupaavin pelaaja" palkinto voidaan myöntää Tunisian Yassine Chikhaouille (22 v. CF/SS, FC Zurich). Pituutta 190 cm mutta taidot kuin Zlatanilla.. Klippi puhukoon puolestaan, äijästä kuullaan vielä varmasti.

Ja vielä olennaisimpana, erikoisin hiustyyli löytyi Egyptin Mohammed Zidanilta. Really?

Pohjois-Afrikasta puheen ollen.. Ensi kesän EM-turnausta silmällä pitäen luodaan katsaus muutamaan juuriltaan Afrikkalaiseen hyökkääjälupaukseen, jotka saattavat tehdä suurenkin vaikutuksen 'uuden' maansa väreissä.

Nimi: Karim Benzema
Kansallisuus: Ranska
Alkuperä: Algeria
Ikä: 20
Pelipaikka: CF/WF
Seura: Lyon

Läpimurtokauttaan pelaava Benzema on tehnyt jo melkein parikymmentä häkkiä tällä kaudella. Vasen, oikea, kuljetus, veto, ihan sama. Kuvaavaa on se, että brassien seleçao-hyökkääjä Fred istuu penkillä ja Nats!Sportsin virallinen tsemppipelaaja Milan "290 km/h" Baros on jo myyty pois. Benzema tulee olemaan yksi suurimmista hyökkääjistä seuraavan vuosikymmenen aikana, elleivät sitten loukkaantumiset pilaa uraa. Kölvin idoli tosin on The Original Ronaldo (tm), joten koputellaan sitä puuta..

Nimi: Hatem Ben Arfa
Kansallisuus: Ranska
Alkuperä: Tunisia
Ikä: 21
Pelipaikka: AMF/SS
Seura: Lyon

Huippunopea ja -tekninen laituri, joka voisi tosin opetella lainamaan palloa pikkuisen paremmin. Temperamenttinen Ben Arfa on jotenkin onnistunut jo katkaisemaan välinsä joukkuekaveri Benzemaan, johtuuko sitten juurikin sukujuurten erilaisuudesta. Omituinen yksityiskohta ottaen huomioon sen, että juuri nämä kaksi jannua tulevat olemaan Ranskan maajoukkueen johtavia pelaajia tulevaisuudessa. Notta kahtellaan miten kukonpoikien käy.

Nimi: Samir Nasri
Kansallisuus: Ranska
Alkuperä: Algeria
Ikä: 20
Pelipaikka: AMF
Seura: Marseille

Vikkelä ja ovela kuin mikä, alla jo 110 matsia Ranskan pääsarjassa, sekä 7 A-maaottelua. Ranskalaiset hehkuttelevat sattuneesta syystä Zidanen perillisenä, pelityyli on kuitenkin hieman aktiivisempi ja tikittämiseen perustuva..

Nimi: Ibrahim Afellay
Kansallisuus: Hollanti
Alkuperä: Marokko
Ikä: 22
Pelipaikka: WF/SMF
Seura: PSV

Afellay on veistetty samasta puusta Ben Arfan kanssa: kovaa vauhtia laitaa ylös ja katse tiukasti pallossa. Tulosta on (tästä huolimatta) syntynyt ja paikka Hollannin EM-joukkueessa on täysin mahdollinen. Kilpailu pelipaikoista on tosin melko kovaa (Ruud, Robben, Van der Vaart, Babel, Kuyt, Van Persie, Huntelaar, Vennegoor of Hesselink, Overmars, De Boer [siis Ronald] etc. jne.)

Tämmösiä, tulee sieltä muutakin kuin kameleita, peeällää ja terroristeja.

Thursday, March 6, 2008

Viikon luontokuva


Tanssin taikaa, huuman voi lukea kummankin kasvoilta. Rijkaardin metodit aikansa eläneitä?

Tuesday, March 4, 2008

The Last Great Gunslinger Walks Away

NFL:n viimeinen cowboy on ratsastanut auringonlaskuun. Brett Favre ilmoitti agenttinsa mukaan eilen illalla lopettavansa 17-vuotisen uransa. Favre rikkoi käytännössä katsoen kaikki merkittävät ennätykset uransa aikana. Näistä mainittakoon tärkeimmät:
- eniten TD:ja (442)
- eniten heittojaardeja (61655)
- eniten heittoyrityksiä (8759)
- eniten peräkkäisiä otteluita (253, 275 playoffit mukaan lukien)
- eniten voittoja (160)
- eniten interceptioneita (288)
- eniten onnistuneita heittoyrityksiä (5377)

38-vuotias Favre pelasi yhden uran parhaista kausistaan viimeisenä vuotenaan johdattaen nuoren Green Bay Packersin aina konferenssifinaaliin saakka, missä Green Bay kaatui jatkoajalla Super Bowlin voittaneelle New York Giantsille. Ainoa tahra Favren kaudessa oli viimeisellä heitolla tullut, välierän ratkaissut pallonmenetys. Ei sinänsä yllätys mieheltä, jonka tavaramerkiksi muodostui "Brett Favre going deep into double coverage".

Vähemmän jenkkifutista seuraavat lukijamme saattavat muistaa Favren parhaiten "palkitusta" suorituksestaan elokuvassa There's Something About Mary.

Favre valittiin NFL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi kolmena vuonna peräkkäin (1995-1997). Hän johdatti Green Bayn luvattuun maahan 1997. Kaikki ennätykset huomioiden Favren ikimuistoisin suoritus lienee kuitenkin 41-7 voitto Oakland Raidersista joulukuun 22. 2003, vain päivä isänsä kuoleman jälkeen. Favren saldo tuossa ottelussa 399 jaardia ja neljä touchdownia. Tuon ottelun loppu lasketaan yhdeksi niistä kymmenestä asiasta jolloin miehen on hyväksyttävää vuodattaa kyynel tai kaksi.

Lopuksi muutama linkki koosteisiin miehen parhaista hetkistä:

SI I ja SI II

Sama videona, can't beat that southern accent

Monday, March 3, 2008

Kun miehet oli puuta...


Tuli tässä taannoin Simmonsin Seattle kolumnia lukiessa hieman nostalginen olo. Tunnetusti paras nostalgiaan keksitty lääke on viettää pari tuntia youtubessa. Ja melkoisia aarteita sieltä taas löytyikin.

Unohtakaa se nykyinen 30 kiloa ylipainoinen yhdeksän lapsen isä, Reign Man oli yhekskytluvun puolessa välissä kovempi kuin kassillinen kiviä.

Vuonna 2000 pistettiin donkkikisan historian kirjat uusiks. Shaqin ilme Vincen slamin jälkeen on reaktioiden kautta aikojen top kympissä.

Kaks kovinta ikinä, MJ vs The Human Highlight Film (way back when kun starat kävi vielä ottamassa osaa donkkikisaan. You heard me LeBron!).

AI:sta olis saatu melko varmaan yks NFL:n kovimmista DB:sta. Tai sitten Mike Vick ennen Mike Vickiä. Guess we'll never know.

LeBron high schoolissa. Ei oo reilua, kun kaveri on kentän isoin ja nopein.

On se vaan komeeta, kun isot miehet laittaa jalalla koreasti.

Ennen Maddenia oli Tecmo Bowl ja Bo Jackson oli Tecmon jumala. (extra pisteet ääniefekteille)

Että sellasia...

Sunday, March 2, 2008

Korkeita valoja

Perjantaista toipuminen edellytti melko voimakasta sohva+jalitsu -kuuria lauantaina, seuraavassa pari pätkää illan parhaasta annista. Kannattaa olla nopea, tekijänoikeusintoilijat käyvät varmasti poistamassa nämä parin päivän sisällä..

Miklun hattutemppu. Jos joku ei vielä ole nähnyt.. (klippi vaihdettu)



Paul Robinson - aina yhtä luotettava kaukovedoissa.

Atlético vs. Barca 4-2. Viihdyttävää, Kun Agüero aivan liekeissä. Kerrankin..



Kannattaa huomioida varsinkin pelin ensimmäinen maali. Ehkäpä Dinhon ura ei sitten kuitenkaan ole vielä paketissa..? Puukot tuppeen, heitterit.