Tuesday, September 30, 2008

Myntti Jää, Pää Jäätyy & Hommatki Skulaa



Toimituksen lennätinlanka piippasi tuossa männä viikolla omaa lahjomatonta kieltään, "kolme lyhyttä- kolme pitkää - kolme lyhyttä" -patternin muotouduttua selkeänä korviimme tiesimme kaikki mitä oli kiehumassa. "Myntti...se on Mynä". Maalikuningas Myntti - toim. huom

Oi, ja jos Kale saa määrätä ni Kanukkejahan me palkataan vaikka koko kylä täyteen, Ilvekseltä on kuulemma vapautumassa pari.

Nyt siirrämme lähetyksen Estadio de Ratina Tampere BOOM BOOOM Unitedsille, josta Julio Unitedio raportoi seuraavaa "Es de koutsi de Ratinas PlayNINOS, El Zico Hjelm, es no APPY like"!

Thx, mate!

PS. Kaven lopeta jo!

Saturday, September 27, 2008

Ei se määrä, vaan se Laatu



'Kerrankin kunnon sisältöö elämäämme, ILLu!' - he huusivat yhteen ääneen tänä aamuna.

ps. Tänään ILLuminaattori astui uuteen uljaaseen maailmaan ja latasi LAILLISESTI musiikkia (http://www.juno.co.uk/) siitä myöskin käyvän korvauksen maksaen. Loistan hyvyyden valoa päällenne maan matoset!

Monday, September 22, 2008

Optinen harha



Linjamies antoi tästä tilanteesta maalin? No, sattuuhan sitä. Aidy Boothroyd tiivisti asian melko tyhjentävästi:

"A monumental howler."

Kyllä, juurikin sellainen oli.

Friday, September 19, 2008

Johdanto ammattilaiskoripalloiluun (2 ov)



Kansasin pojat Darrel Arthur ja Mario Chalmers eivät malttaneet odottaa kauden alkua, 'hutsui ja budii' -säätö piti aloittaa jo tulokkaiden opastusleirillä. Pojat tosin kiistävät tapahtuneen, tästä huolimatta molempien ammattilaisura lähti käyntiin $20,000 sakoilla.

"About the marijuana … I didn't have any."


-Arthur. Joo, niin just.

Suuremman damagen ($ fiddy thou) koki kuitenkin Mike Beasleyn rahapussi, koska tämä ei suostunut kertomaan tapahtuneesta NBA:n private dickeille. No, Beasley on kotoisin Marylandista ja pelasi samassa yliopistossa Arthurin ja Chalmersin kanssa, joten täytenä yllätyksenä tämä hiljaisuus ei tainnut tulla. Ottaen vielä huomioon nuoren herran taustan, joka on epäilyttävämpi kuin kiinalaisilla voimistelijoilla.

Enivei, liigan politiikka tällaisten asioiden kohdalla lieneekin tulevaisuudessa "You betta snitch or we take your money, fool", Dave Stern ei leiki. 'Melo Anthony ei ole kommentoinut tapahtunutta, kuten eivät myöskään Joakim Noah tai Bill Walton.

Fredro Starr ja Sticky Fingaz sen sijaan kertoivat mielipiteensä, itse asiassa jo 15 vuotta sitten:

"Let the boys be boys!"

Wednesday, September 17, 2008

Easy Rider 3000



Kännissä ajaminen on aina typerää, myös mopolla toteutettuna. Ja varsinkin kun kuskaa kaveria ritsillä!

Toisaalla: Hello, Gus Frerotte.. kauanpa kesti valmennuksen pinna.

Monday, September 15, 2008

A Player and a Gentleman; Junior Edition


Diego Souza, 23, Fluminensen kasvatti joka kävi Euroopassa farttaamassa (2 peliä Benficassa) ja palasi Brasiliaan dominoimaan kotihuudien campeonátoa. Urheilu+:san katsojat näkivät eilen hänen panoksensa Palmeirasin riveissä liigan kärkimatsissa Cruzeiroa vastaan, loput voivat aloittaa vaikka näistä:

* Maali

* Maali

Riquelme 2.0? Ihan sama. Pelimies & herrasmies. Ja Tero Karhun mielestä "Brasilian Zidane."

Dem Baby Mamas; Some Got One, Some Got Plenty

Tehkää tilaa Shawn Kemp ja Travis Henry, uusi kuningas on löytynyt. Hyvät naiset ja herrat, minulla on kunnia esitellä Gabriel Agbonlahor. Gabby on ensimmäinen "baby mama triplatuplan" saavuttanut huippu-urheilija.

(Baby mama triplatupla = kolme kertaa kaksi suuta ruokittavana samanaikaisesti toim. huom.).

Suuremmitta puheitta miehen saavutuksiin.

Sunday, September 14, 2008

Vaatimattomuudesta


Kristiina antaa oppitunnin otsikossa mainitusta teemasta. Toisaalta, vaikee pitää jalat maassa kun titteleitä satelee oikeelta ja vasemmalta..

"The best candidate for the other prizes is Cristiano Ronaldo."

-Cristiano Ronaldo

Saturday, September 13, 2008

Yksi Nuori, Pari Poliisia ja Huolestunut Äiti




Tästä koko jutusta, että oliko Vince Young itsemurhamielellä vai ei, ja siitä kuinka naurettavaksi median maailma on mennyt saisi joku ahkera sosiopolitiikan opiskelija vaikka gradun aikaseksi. Yhä uudestaan jaksaa hämmästyttää kuinka alkoholisoituneet läskit toimittajat alentuvat kirjoittamaan kohujuttuja pelaajista, jotka kehtaavat myöntää, että jalkapallo (tai muu laji) ei ole tärkein juttu elämässä. Juttujen sävyhän on tuttu "ei vaikuta motivoituneelta".

Seuraavaks joku tonkii sen kaverin roskiksen todistaakseen ettei siä oo syöty mitään wingsejä.

Lyhyt kertaus:

-nuori mies nimeltä Vince Young loukkaantuu pahasti ensimmäistä kertaa urallaan, eikä ymmärrettävästi ole ihan parhaissa fiilareissa.

-poliisit hälytetään youngin perään

-äiti sanoo että vince on "pahassa paikassa" henkisesti ja fyysisesti.

-vinsanity sanoo, että oli syömässä wingsejä ja kattomassa peliä frendin himassa eikä tienny, että vielä aikuisena miehenäkin pitää aina ilmoittaa äiteelle missä menee.

-poliisin raportissa tapauksesta todetaan seuraavat asiat, läheisten huoli, itsemurha, wingsit, psykologinen apu, SWAT-tiimi ja käsiase hanskiksessa.

-Media kadottaa kaiken suhteellisuudentajunsa ja espn.com on haaskalla koko viikon, kymmenien analyysien ja videopäivityksien kera.

Thursday, September 11, 2008

Uusi vasara

Gianfranco Zola on siis West Hamin uusi manageri. Tässä nyt ei sinällään mitään uutisoitavaa ole, homma tais olla aika saletti jo viime viikolla. Mutta käytänpä nimitystä silti tekosyynä postata vähän Zola -tubagea:



Hella-taitava, ei muuta. Ja kuulemma yrittää vielä narrata Steve Clarken kaverikseen rikkaammalta naapurilta. Pelimies niinku Julio Geordio.

Tuesday, September 9, 2008

Ai jai jai..


Kauan siinä kesti, mutta Bernard Pollard otti lopulta Nats!issakin uutisoidun homman harteilleen. No, Super Tomppa voi keskittyä seuraavan vuoden ylläesitellyn kaltaisten tilanteiden hoitamiseen. Sekä tietysti kotiasioiden hoitamiseen. Mutta eihän tällä oo mitään väliä, kyseessä on kuitenkin vaan jenkkifudis.

What's that? Menikö jollain fantasykausi jo nyt v!tuiks..?

Loukkaantumiset ovat noin niinku yleisellä tasolla aina harmillisia. Toisaalta, kuten elämässä yleensäkin, tällaisen tilanteen edessä on vain otettava mahdollisimman positiivinen asenne. Yrittää ikään kuin löytää valoa tunnelin päästä.



Esimerkiksi tästä Essienin loukkaantumisesta on helppoa löytää ihan helvetisti hyviä puolia. Vai mitä, Roman?

Pari juttua Zicosta


Arthur Antunes Coimbra (Zico sulle ja mulle) oli aikansa paras pelaaja, Flamengon historian suurin tähti, sekä edelläkävijä jalkapallon exporttaamisessa Aasiaan. Maalinteko ei ollut hänelle kovin vaikeaa:



Päätöksenteko sen sijaan.. No, onhan noita uran jälkeisiä ongelmia ollut muillakin suurilla tähdillä. Toivottavasti tää ei toteudu.

Sunday, September 7, 2008

Videohype



Blu & Exile - Blu Collar Workers

Notta kuuntelin ton levyn eilen taas pitkästä aikaa, ja huomasin siinä sitten että olivat tehneet vielä toisenkin musavideon So(ul)Amazingin kaveriks. Laadukasta shettiä. Kannattaa vielä tyypätä saman ämseen vanhempi soolomatsku, ton EP:n vois yrittää hommata jostain webseistä.. Ja tällä postauksella ei ollu muuta sanottavaa.

Saturday, September 6, 2008

3. neljänneksen linkit

Edellisistä onkin hieman aikaa. Nats!Sports on siirtynyt vihdoinkin kvartaaliatalouden aikakaudelle, myös viikon linkkien osalta. Ohessa parhaat suoritukset, kömmähdykset ja tunaroinnit viime viikoilta.

NFL vai Collegefutis. Antaa katsojan päättää. Tässä ja tässä hieman lisäperspektiiviä asiaan.

Republikaanien John McCain yllätti kaikki asiantuntijat valitsemalla varapresidenttiehdokkaaksensa Varsity Bluesin strippaavan opettajan.

NFL on käynnistynyt. Tässä vaiheessa on hyvä testata oma tietämättömyytensä nykyisistä ja entisistä pelaajista.

Joba Chamberlainia matkinut kaveri saatiin vihdoin kiinni. Jutussa on useitakin elämää parempia toteamuksia, mutta nämä kaksi jäivät elävästi mieleen. Nuori herra totesi NY Postille "he enjoyed summer of fun impersonating the Yankee pitcher - improving his stats with the ladies, while scoring free food and drinks". Poliisi puolestaan pisti paremmaksi asettaessaan syytettä. Syytteet luettiin seuraavista rikoksista: "criminal simulation and theft of services".

Tatum Bell kertoo kuinka hän ei vienyt Rudi Johnsonin kamoja ja rahoja ja kuinka kaikki oli vain yhtä suurta väärinkäsitystä.

Vince Young on lähtenyt mukaan makkarabisnekseen
. Ilmeisesti Vince haluaa ihmisten ottavan hänen makkaransa suihinsa.

Dugoutin penkki, the silent killer.

Valitse oma NFL joukkueesi. Tässä tarkemmat syyt rakastaa tai vihata.

Vuoden nimi -kilpailu on ratkennut. Spaceman Africa julistettiin voittajaksi äänivyöryllä. Näppejään nuolemaan jäivät mm. Fonda Dicks, Jordan Pippen, Steeve Ho You Fat, Gasoline Hunter ja monet muut. Henkilökohtainen suosikki Destiny Frankenstein pärjäsi yllättävän hyvin ja sijoittui top10:een. Joukosta löytyi myös urheilija, Georgian running back Knowshon Moreno (lausutaan no-shou, kuten pojan isä synnytyksen jälkeen, ilmeisesti jonkinlainen inspiraatio nimelle). Oli muuten vain ajan kysymys ennen kuin joku keksi laittaa blogin pystyyn pelkkien naurettavien nimien pohjalta. Se siitä ensi viikon postauksesta sitten.

Friday, September 5, 2008

Pelaajalistisyydestä



Big Boi kertoo uudesta levystä, odotukset on aika korkeella. Mutta, toi biisi/video olis niiiiin paljon parempi ilman neiti Bligeä. Jotenkin se aina onnistuu väntään ne samat kliseet ja manööverit joka v!tun settiin.. polttakaa mut roviolla jos ootte eri mieltä.

Take my job and I'll steal your shit

Potkujen saaminen voi olla kova paikka. Varsinkin jos uutta kaveria tuodaan samaan aikaan näytille. Tatum Bellin tämä ajoi takaisin juurilleen ja seurauksena Rudi Johnson "kadotti" laukkunsa. Vanhana tekijänä Bell kielsi tehneensä mitään ja väitti asian olleen väärinkäsitys. Turvakamera oli eri mieltä.

Muissa uutisissa... Nats!Spotsin vuosittainen NFL-draft oli jälleen kerran menestys. Tosin vastaavanlaiseen toimintaa kouliintunut toimituksemme ei kyennyt. Liikaa aivosoluja ja liian vähän pää edellä taklauksia. Ja pakko se on todeta Chris Cooley on mies poikien joukossa.

Thursday, September 4, 2008

Raha ≠ este


Avoin shekki Hevosesta? Tämä tohtori Sulaiman tuntuu olevan sangen mielenkiintoinen veijari, tammikuusta on tulossa tällä menolla aika pärisyttävä..

Pitää ottaa vähän lisää selvää äijän taustoista, pakkohan sieltä on jotain likaista löytyä?

"Al-Fahim received his PhD in Real Estate investment and a one trillion MBA in Finance and Real Estate from Kogod School of Business from the American University in Washington D.C" [Wikiwiki]

Ph.D. in Real Estate? Ai semmonen tohtori..

Edit, re:Newcastle. "When they talk about Newcastle being a great club, it's only great for one reason - because it has great supporters."
-Glenn Roeder sylkee

Tuesday, September 2, 2008

Do one



Kuningas Keegan lähti taas haneen, hermo petti tavanomaiseen tyyliin. Hektistä touhua tuolla saarella, telenovelat jää kakkoseksi.

Kuka pääseekään seuraavaksi Geordien rottarallin vetäjäksi? Find out tomorrow, when 'The Extreme mf'n Premier' returns..

Tätä ei sitten todellakaan lasketa potkuiksi, Illu tipahti veikkauksesta pois. Toisaalta, koko preview'n olisi voinut jättää hikoilematta, ottaen huomioon nämä viime hetken siirrot ja ei-siirrot. (Arshavin, where you at?)

EDIT: Päättäkää ny jo.

Manchester gone Nats!



Berbaattori saapui, vihdoinkin. Mutta tämä ei ollut oikeastaan mitään verrattuna siihen mitä kaupungin toisella laidalla tapahtui eilen..

* Thaksin ulos (heihei, mee jo), Abu Dhabin arabit sisään.

* Robinho, sano 'hello, sheepshagger' Sparkylle.

WTF, ZOMG!!!11!?1+

Ramon Calderon - aikamme suurista filosofeista kenties se kaikista suurin - tiivistää asian seuraavasti:

"We have sold Robinho for reasons of a human nature and for sporting reasons. The fact that he has accepted an offer from Manchester City says that he is not going for sporting reasons. Oh and by the way, fuck Nicolas Cage in the ass with a dirty catalan pizza shovel."

Olemmeko todellakin saavuttaneet sen pisteen, jossa enemmistö on samaa mieltä Calderonin kanssa? Puta madre. Robinho sai Realissa (puskaradion mukaan) £15,000 viikossa, Cityssä tämä todennäköisesti kymmenkertaistuu.

Oli miten oli, Robinho on Cityn pelaaja. Ja ensimmäinen peli uuden seuran riveissä on.. Chelseaa vastaan, hah! Loput siirtouutiset raportoidaan tällä palstalla hieman myöhemmin, jahka savu eilisen jäljiltä on hieman hälvennyt ja kaikki siirtoihin liittyvät yksityiskohdat selvinneet.