Thursday, April 30, 2009

Erottakaa Zico!! aka Tampereella kuohuu!

Urheilua koskettavat kriisit ovat olleet viime vuosina harvinaista herkkua. Nyt on toisin. Kautensa konttaamalla aloittanut TamU on kokenut melkoista mullistusta, kun saman viikon sisällä sekä toimitusjohtaja Sami Salonen että urheilutoimenjohtaja Jarkko Wiss ilmoittivat erostaan.

Jotenkin on vaikeaa kuvitella, ettei TamU vedä viimeistään ensi kauden jälkeen kuppejaan nurin ja siirry pelaamaan kutosdivaria. Hjelmin ja Pyhällön voimin tämän ja ensi vuoden aikana ehditään vielä tekemään tukku paskoja ja kalliita pelaajahankintoja. Ja silti kamppailemaan liigan peränpitäjän paikasta.

Pitäisiköhän alkaa boikotoimaan koko seuraa, siihen asti kunnes "valmentajamaestro" Hjelm ymmärtää siirtyä vakituisesti Tampere-Nokia rajan oikealle puolella? Edellisten juttujen kommentoinneista päätellen en olisi ainoa. Myöskin futisforumilla tuntuu olevan Hjelmistä varsin samankaltaisia mielipiteitä. Zicon futistietämys (tai sen pikkiriikkinen puute) on käynyt studiokommentaattorina kaikille selväksi.

Mitä muuta tähän voi sanoa. Kaikki hyvä päättyy aikanaan. Jäihän tästä käteen mestaruus jos toinenkin ja tukku hyviä pelejä. Ja tulihan tämä vuonna sentään liigakupin voitto.

Hywä Vabu, naurut sille!



Jäätymistä ilmassa. Ottakaa iisisti, niin minäkin..

Tuesday, April 28, 2009

That's wrong!



En kommentoi, ei pysty. Mutta olisko afro-amerikkalaisen kultturiin suurtuntija Zyklonilla kenties jotain sanottavaa tähän?

Sunday, April 26, 2009

Molto erikoista



Niin että mitä h*lvettiä tässä nyt oikein tapahtuu? Italialaisilta pitäis kieltää toi televisio-ohjelmien tekeminen. Jokaisessa tekeleessä sama meno, järkyttävät lavasteet ja perkeleesti puolialastomia silikoniblondeja ilman mitään ilmeistä syytä. E-miksipä ei-e?

Saturday, April 25, 2009

Mainos viikonlopulle


Uus Niko & Tapsa -levy ilmestyy 6.5. mutta sen voi kuunnella etukäteen jo maispeisseissä. Lepposaa, vähän niinku nää kevätkelit.

Ja myös seuraava Don Johnson Big Band -levy ilmestyy samana päivänä, mutta siitä ei vielä sen enempiä. Eräs blogisti voi sitten arvioida, kova fani kun on.

"Vittu mitä paskaa, ei siitä saa mitään selvää."

-Daddy Matic, Haters Worldwide Inc.

Pistetään ny silti vielä epäajankohtaiset Father Metro & Felix Zenger kehiin:



Edit: Ja täältä vielä naurut viikonlopulle.

Wednesday, April 22, 2009

Käytöstavat



Eilisissä potkupallohönyissä tapahtui muutakin jännää kun Arshavin x 4, asialla Puta Madridin aina niin sympaattinen Pepe. Tostahan pitäis saada aivan helvetin pitkä pelikielto, mutta manolot tietysti päästää sen 2 pelillä ja "tsot-tsot" -henkisellä sormen heristyksellä. Hieno mies, mutta sehän oli jo tiedossa.

Hyökkäyksen kohteeksi joutunut Casquero muuten veti seuranneen penaalin itse, chippas päin Ikeriä. Higuain kävi sitten tekemässä vielä Real Francon voittomaalin pari hetkeä myöhemmin. No hay karma en la Castilla.

Edit: 10 peliä.

Sunday, April 19, 2009

Legenda vaikenee

Tuleva NFL-kauden sunnuntai-illat tulevat olemaan hieman edellisvuodesta poikkeavia. Ensimmäistä kertaa pariinkymmeneen vuoteen John Maddenia ei kuulla Al Michaelsin aisaparina. Madden ilmoitti aikaisemmin tällä viikolla lopettavansa kommentaattorinuransa. Hänet tulee korvaamaan Cris Collinsworth.

Madden tuli aikanaan tunnetuksi L.A. Raidersin hyökkäyksen linjamiehenä sekä myöhemmin valmentajana. Hän on viimeinen valmentaja, jonka on onnistunut johdattaa ryöstäjäjoukko luvattuun maahan (vuonna 1984). NFL vähemmänkin seuraavat saattavat muistaa miehen näistä.

Saturday, April 18, 2009

Naurut viikonlopulle


Tää on ihan vanhaa tavaraa kaikille teille jäkisjanareille, mutta pistetään silti. Keskusteluryhmän setit lähti vähän käsistä, repeilyvaara.

Thursday, April 9, 2009

Hyvää pääsiäistä!


..



Ja nottei menis ihan asiattomaks niin laitetaan Hugen uus video, "julkaistu" eilen.



Eikä sitten muuta ku munat suuhun.

Wednesday, April 8, 2009

Afrikkalaiset sakset



Ok, se osaa kuolettaa. Rinnalla.

Pelin jälkeiset kommentit saattoivat jopa ylittää itse maalin, noin niinku viihdearvollisesti puhuen.

Tuesday, April 7, 2009

Se on täällä taas!


Baseball-kauden alku on varma kesän tulon merkki. Tänä vuonna lisäjännitykseksi on saatu pienet fantasyväännötkin, joiden voittajasta ei tosin taida olla epäselvyyttä. Meinasin kirjoitella omat ennakkoni, mutten jaksanut. Yllättäen netistä löytyi parempi kuin itse olisin saanut vartin pähkäilyllä aikaiseksi. Propsit muuten MLB.tv:lle HD-laadusta. Nyt kun vielä löytyisi kone joka jaksaisi tuota jumalaista kuvanlaatua pyörittää. Omastani nousi ensikokeilun jälkeen Hiroshimasta muistuttava sienipilvi.

Baseballin vuosiennakkoa etsiessä käsiin osui kaikenlaista muutakin mukavaa, joista seuraavaksi parhaat. Kutsutaan niitä vaikka sitten tämän kevään linkeiksi (lisää tuskin on ennen kesää tulossa).

- Ensimmäisenä pieni esitys kentästä, jotta hitaimmatkin ymmärtävät mistä on kysymys

- MLB joukkueet rankattuina huonoimmasta parhaaseen

- Lajissa menestymisen luontaisetuja

- Kuumana kesäpäivänä maistuisi katsomossa myös yksi-kaksi pullollista olutta

- Oluenmyynnissä olennaisessa roolissa ovat mainokset

- Mainokset puolestaan tarvitsevat silmänruokaa toimiakseen kohdeyleisössä

- Kentänhoitajilla on suuri merkitys, mihin pallo pomppii ja vierii

Toivotan onnea ja menestystä tasapuolisesti kaikille joukkueille ja faneille. Muistakaa kuitenkin vanha sananlasku "baseball on peli, jota pelataan vähintään yhdeksän vuoroparia ja lopussa Yankees voittaa".

Saturday, April 4, 2009

Videot viikonlopuksi



Niinpä, Jessica Biel esittää seuraavassa leffassaan stripparia. Halusin vaan jakaa tän, kyseessähän on suorastaan loistava idea!

Asiaan. Son viikonloppu, pistetään muutama video tiskiin sen kunniaks. Ei jaksa kirjotella näistä mitään erityistä, puhukoot itse puolestaan. Pallon eri puolia on kuitenkin yritetty käydä näissä läpi..

Houston (feat. Lontoo)



Los Ese:



Suomi tai kaiketi koko maalima:



Palataanpas vielä Houstoniin, samalla rahalla vuoteen -94 asti.



Jos toi ei vielä helpottanut viikonloppumentaliteetin löytämisessä, niin viimeistään tämän on pakko auttaa:



Lopuksi spessuextrapläjäys, jonka embeddaus oli estetty. Nuori David Blake kuvailee omaa elinympäristöään varsin värikkäästi..

Eiköhän me näillä pärjätä, muistakaa pitää homma aitona ja originaalina niinku Pikku Wäinö (fail).

Friday, April 3, 2009

Miks SM-Liiga Ei Myy?



Ku siellä ei oo kunnon Old Skool hokijäbii, jotka lätkii perusmoppitukkaa moppiin niin että mäntysuopa roiskuu.

Thursday, April 2, 2009

Olipa kerran kaksi kreikkalaista ja saksalainen...

Vaikee löytää tästä porukasta voittajaa. Naapuri sentään pääsi tuntipalkoille (2500€/72kertaa/1min/kerta = 2083,33€/h), ellei häviä oikeusjuttua. Voikohan se haastaa vaimonsa oikeuteen vedoten ansionmenetyksiin, jos sattuu häviämään?

Diego ulos?



Kuvan laatu on huono, mutta jostain tuolta pikseleiden lomasta voi nähdä kuinka Bolivia kyykytti Argentiinaa 6-1. Eli kyseessä ei siis ollut mikään väsynyt tuurivoitto, vaan ihan kunnollinen kylvetys. Argentiina ei ollu hävinny näin pahasti yli 60 vuoteen.

Kaiken tämän aikana el Pibe postailee vaihtopenkillä näyttäen siltä että joku olis sotkenu sen Fidel -tatuoinnin. Taktisen jäätymisen kliimaksina Maradona jätti Kun Agüeron penkille ja antoi ohjukset Angel Di Marian käsiin (56. min). Di Maria asetteli suuren vastuun harteilleen, juoksi pari kertaa kentän ympäri ja otti suoran punaisen (63. min). Ok, peli oli tässä vaiheessa jo 4-1, mutta silti. Eikä se pelin jälkeinen lehdistötilaisuuskaan niin vahvasti menny, ens kerralla enemmän kokateetä niin La Pazin korkea ilma ei pistä selittelemään näin pahasti.

Mutta, voiko Diego saada fudut jos tällainen meininki jatkuu? Ei kai ny sentään, sillähän kun on oma kirkko ja kaikki. Mutta todettakoon tässä yhteydessä että asiat ovat aina menneet sujuvammin suutareiden pysyessä lesteissään.

Meitsi muuten liittyy tohon kirkkoon heti kun pääsen sinne Buenos Airesiin. Ei pitäs olla ylläri kellekään..