Friday, July 31, 2009

Nimensä veroinen



Sir Bobby on poissa. Hän opetti Mourinhon valmentamaan, toi Ronaldon Eurooppaan ja luotsasi Newcastlen Herkkusieniliigaan. En tiedä mikä noista saavutuksista on paras (vai joku muu cv:ltä löytyvä), mutta sen tiedän ettei tohon kukaan muu ole pystynyt.

Legenda itse kertoili omia ajatuksia urastaan täällä. Massiivinen kunnioitus, kevyet mullat.

Thursday, July 30, 2009

Vaseliinin Medikaalisista Vaikutuksista



Stephon Marbury haluaa teidän tietävän, että vaseliinia syömällä voi helpottaa kurkkukipuja. Stephon Marbury on tehnyt urallaan n. 120 miltsiä dollareina, mutta rahallahan ei tunnetusti saa mielenterveyttä.

Scoop sanoo, notta poika pitäs pelastaa.

Sunday, July 26, 2009

Melekonen Tuuri



Maailman kovin urheilukilpailu Tour De Ranskanmaa (ja pala epsanjaa) päättyi tänään legendaariseen Champs Elyseen massakiriin. Kolme viikkoa poljettiin tasasella, ylämäkiä, alamäkiä ja vuorenseinämiä, peltoja, kyliä ja merenrantoja, että saatiin voittaja selville noin viiden minsan erolla seuraaviin.

Tänä vuonna ei yhtään skandaalia (vielä) saatu aikaiseksi, yli-innokkaiden doping-valvojien takia, mikä on hyvää vaihtelua muutaman viime vuoden jälkeen. Näin huomio on kiinnittynyt itse urheiluun eikä lässytykseen puhtaan urheilun puolesta. Siinä ei aineet paljo auta, kun painetaan tuskan ja kivun äärirajoilla kolme viikkoo viis tuntia päivässä. Siihen tarvitaan kestävyyttä.

Contador voitti, Andy Schleck (joka voittaa ensi vuonna) oli toinen ja kolmas oli joku vanha äijä Texasista. Norjalainen Tor Huunsvotti voitti kiripaidan, vaikka Mark Cavendish voitti kuusi etappia.

3500 kilometriä ja 85 h ja vähän päälle siihen pauttiarallaa hurahti pyärän päällä ja telkkarin ääressä. Ei siinä mitään järkee oo, mutta ehkä lopussa seisoo kiitos:

Friday, July 24, 2009

Teflon Love



Son sitä itteensä eikä mitään muuta, ennakkotilaus taskussa.

Täydellisyys

Mark Buehrle muistutti eilen siitä tosiasiasta, että syöttäminen on paljon muutakin kuin nopeutta ja raakaa voimaa. MLB:n historian 18:sta "täydellinen ottelu" (ottelu, jossa yksi syöttäjä syöttää koko pelin päästämättä vastustajan etenijää kertaakaan pesälle) oli poikkeuksellisimpia, sillä vain kolme hänen 105 syötöstää oli ns. fastballeja. Normaalisti fastballeja syötetään noin 30-60 % kaikista syötöistä. Buehrle on poikkeuksellinen myös siinä mielessä, ettei häntä voi hyvälläkään mielikuvituksella pitää syöttäjänä joka aikaansaa lukuisia hutilyöntejä. Ottelun 27:stä palosta vain kuusi tuli hutien seurauksena.

Yksi baseballin historian merkittävimmistä kopeista(kun otetaan huomioon olosuhteet; viimeinen vuoropari potentiaalisesta perfectosta, 8 vuoroparia penkillä istunut ulkopelaaja, kopin vaikeus, jne..) nähtiin ottelun viimeisessä vuoroparissa, kun DeWayne Wise kävi hakemassa Gabe Gaplerin lähes varman kunnarin taka-aidan yläpuolelta törmäten täydellä vauhdilla aitaan. Pienen pomputtelun jälkeen Wisen onnistui säilyttää pallon hallinta paljaassa kädessään.

Buehrle sai välittömästi ottelun jälkeen onnittelusoiton presidentti Obamalta, joka kehoitti häntä palkitsemaan takakenttäpelaajansa pihviaterialla.

Nats!Sports onnittelee Mark Buehrlea.

Monday, July 20, 2009

Kristiina 3000?



Pikku-Mickey teki jo toisen maalinsa Malesian All-Starsia vastaan. Oon täysin samaa mieltä noiden selostajien kanssa, molemmat ovat olleet aivan hirveitä paskamaaleja. Kolmas harjoitupeli tuonee mukanaan jo sen ekan ankle-knackin, kattellaan lokakuussa uusiks..

Huomattavasti helpompaa on sen sijaan repiä riemua Kiko Machedan lupaavista otteista. Siinä olis potentiaalinen perillinen CR9:lle (rek. tav. merk.), aina rehellisen ärsyttävästä olemuksesta lähtien. Molto gel di tucca, e? Mutta viimeistely pelaa:



Ok, toikin on metristä ja samoja Malesiaaneja vastaan, mutta mitä vittua sitten? Ei tää o objektiivista, tää on dickraidausta.

Sponsoreista



Getafe ja Burger King, ¡ay que rico! Tähän tietysti vois laittaa vaikka mitä vitsejä Ronaldosta tai Adrianosta, mutta ei jaksa. Sen sijaan nostaisin esille kyseisen paidan käyttöohjeet.

Manolot, ei mitään rotia.

Sunday, July 19, 2009

Selityksiä



Moni varmasti miettii miksi 'Bisi vaihtais Arsusta Cityyn. Niin minäkin, mutta antaa miehen itse kertoa. Ymmärtää ken osaa..

"I have all'is ble-seeeng, I very'apyyy at she-tyyy."

No, nyt on ainakin hyökkääjiä, mutta mites sen puolustuksen kanssa?

Saturday, July 18, 2009

Pikku noita, hieno mies



Nats!issa aiemminkin hehkuteltu La Brujita johdatti Estudiantesin tossa viikolla Libertadoresin voittoon. Viime talvenahan Seba valittiin maanosan parhaaksi pelaajaksi, joten pari vuotta sitten alkanut isien maille paluu on sujunut aika mallikkaasti.

Niin, Fergusonin ryssimisprosentti argojen kanssa on nyt tasan 100 (2/2), eli pitää ilmeisesti toivoa ettei se edes yritä ostaa Agûeroa..

Friday, July 17, 2009

El Sueco



Zlatan menee sitten kuitenkin Parkaan, La Liga näyttää vetävän noita itseriittoisia yksilöitä puoleensa, mutta mikäs siinä. Ehkä se herkkusieniliigan pleijareiden avausmaalikin tulis jo ens keväänä?

Mun mielestä liikaa rahaa tosta, olisvat vaan pitäneet Eto'on. Kukko vie ens kauden Capocannonieripystit heittämällä, talo vetoo..

Tuesday, July 14, 2009

Hiustenleikkuukone nimeltä Jewelz?



Iversonin matka jatkumassa Losiin? Toivottavasti pysyy hengissä, ennusmerkit on vähän synkät..

Kuvahakun ansiosta törmäsin saittiin, johon tiivistyy koko interwebin syvin olemus aika tehokkaasti, DrunkAthlete.com. Jouduin kuitenkin pettymään Sexy Rex Grossmanin panokseen, ainoastaan yks maininta? Color me surprised.



Jos mulla ois haalarit, ei niissä olis kun yks merkki.

Monday, July 13, 2009

Mala Leche



Hmm, Apassin City -diili julkistettiin samana päivänä kun Zör Punanenä kertoi hankkivansa tänä kesänä nolla uutta pelaajaa lisää.

In other news, Pikku-Mickey höntsäilee seiskalla. Oikeesti? Se on kuulemma pelannu pari kautta Janne Kosusen Liverpoolissa (tm), kai tää oli tiedossa? Annatte sille Bestin ja Cantonan numeron? No täähän menee hienosti sitten niin. Valencian silkkiset muuvssit ei paljoo jeesaa tässä fiaskossa.

Fergusonin ens kauden "eh's a fookin griet plier, you'se're ahll fookin caahnts!" -lehdistötilaisuutta odotellessa voi suuntailla ajatuksia muihin asioihin, vaikka esmes tän ihmettelyyn:



Pretty Flaco on kohtalaisen nextillä levelillä ton toimintansa kanssa. Edessä lupaava tulevaisuus oman aikansa Penny Hardawaynä?

Saturday, July 11, 2009

Iso kööri sylkemässä



Tääkin on tullu missattua, vaan eipäs enää. Raimo on toki laadun tae.

Friday, July 10, 2009

Queensbridge



Ron-Ron näyttää mitä se rispekti oikein meinaa, tähän ei mitään lisättävää.. paitsi tietysti vitja:


When keepin it real gets kept real.

Tuesday, July 7, 2009

Mallorcalla pamputtamassa













Tämä yllä esitetty ja tässä tiivistetty pläjäys oli aika tyhjentävä, tuskin monikaan toimittaja pysty oleen repeilemättä. Värikäs mies. Myös 'tumma poika' mainittu, kuten tossa taannoin ennusteltiin.

Mutta niin, tuskin se sitä tahallaan tekee. Toisin kun Andreasen, joka varmasti pamputtaa ihan tositarkoituksella.

DISCLAIMER: Videot varastettu Nicholas Fräntiltä, kyseinen asiantunteva blogisti ottakoon yhteyttä jos haluu ne pois. Pasin aiheuttaman sokeuden vallassa en nähnyt mitään tekijänoikeusmerkintöjä..

Monday, July 6, 2009

El nuevo nueve es un hijo de gran puta madre de mil putas etc. jne. me cago en la leche. Joder.



El jugador mas simpático vei O.G. Ronaldon vanhan numeron. Marcassa lauetaan kilpaa en los pantalones, el publico on pähkinöinä. Oksennus muy grande.

Mutta koska Kristiina tulee vääjäämättä tekeen asiat väärin myös jatkossa, on niitä vissiin ihan turha tänne raportoida (lukijakunnan määrän huomioon ottaen). Mos Defiä lainatakseni, no hay nada mas. Tää riittää.

Paitsi siis jos se tekee jotain aivan räjähtävän idioottimaista, kuten kritisoi jamónia tai Kuningasta. Toisin sanoen uutta myötähäpeilyä on luvassa viimeistään kuukauden päästä, claro que sí. No te vengas minnekään.

Sunday, July 5, 2009

Satunnaista hehkutusta



Gingasta tuttu Falcao näyttää miten neppailukin voi johtaa kohtalaiseen lopputulokseen. Kuinka monta luuta murtuis jo Mickey Owen yrittäis samaa?

Friday, July 3, 2009

Lost the plot, have you?


Pikku Mickey menossa Old Traffordille? Voi ny hevonperse, Sir Tevezinvihaaja on virallisesti ns. "past it" ja piste. Vituttaa tällanen.