Sunday, October 5, 2008

Maanantai ManageriMaanantai Manageri niputtaa valioliigan tapahtumat,laaserin tarkalla jälkiviisaudella.

"Clearrrlyy wii wöö tö bettär tiim!"

Arsene Wengerin showssa on jo pientä itseironiaa havaittavissa. Pelistä toiseen Arsenalin pelien käsikirjoitus on sama, Arsu painaa päälle ja vastustaja parkkeeraa bussin maalin eteen ja iskee vastaiskuilla vaarallisesti. Arsenalin lyhyt syöttöpeli etenee aivan liian hitaasti, jolloin puolustavan joukkueen homma vain helpottuu. Arsene Wenger ei ole pystynyt tätä ongelmaa ratkaisemaan ja haukkuu pelien jälkeen paremmin peleihin valmistautuneiden joukkueiden taktiikat.

Arsenalilla on myös isoja ongelmia puolustuspään kulmatilanteissa, joissa toppareiden Gallas ja Toure kovuus ja koko ei riitä. Käsittämätön ratkaisu oli myös peluuttaa Songia ja pitää Nasri penkillä.


Viikon Haisunäätä:
City & Everton. Cityn ongelma on, että jos kentälle laittaa vain viisi puolustavaa pelaaja ja yksi niistä on Richie Dunne, omassa mökissäkin tuulee joka raosta. Everton ei jostain syystä osaa pitää maaliaan puhtaana.

Uutisia tulevaisuudesta:
Juande Ramos sai potkut. Kevin Keegan on Newcastlen seuraavakin manageri (betfair kerroin 2,32 tällä hetkellä). Uskomatonta mutta totta.

1 comment:

tuplajuusto said...

No vtu, postasin just Ramosista samalla hetkellä. Poistin omani. Legendaarista..