Monday, November 17, 2008

Viihdearvo


Pasi Rautiainen sai armon tulla valituksin TPS:n uudeksi valmentajaksi. Niin siis jalkapallo-osaston; hunajat, jortsut, hantat, aura-v!tun-joki ja kaikki muu turkulainen hokipaska ei meitä kiinnosta ja ne voi kategorillisesti kaikki tunkee perseeseen.

Enivei, jos tää ei lisää ihmisten mielenkiintoa peliä kohtaan niin mikä sitten?! Veikkausliika - tunnusta väriä ja katso myös ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus!

"Mä sanoin Simolle et vetele niit jannui sukille, kyl toi meidän kärkineekeri viel paiskaa jonku byyrin ja tää homma hoituu tiedätsä himaa mut mä painun nyt handeliin tiedätsä etc. jne. saksa munchen blah."

Huom! Rasistinen kielenkäyttö viittaa pelkästään Rautiaisen olemukseen, Nats! ei moista allekirjoita. Ainoastaan kirjoitti.

4 comments:

ILL said...

kategorillisesti? eikä tossa loppu toilailussa oo päätä eikä häntää.. äijä on taas kännissä...pasi 4 president

tuplajuusto said...

Categorically, suora suomennos eiks mitä? Enkä ollu kännissä, tuli ihan luonnostaan, jos se nyt yhtään tilannetta parantaa.

Herätys, se puhuu ohi suunsa suunnileen joka toinen minuutti, jotain tollasta on kuitenkin luvassa. Luonnonlapsi..

Anonymous said...

kategorisesti

tuplajuusto said...

Voi jehna. Nyt puuttuu ymmärrys siitä mitä tehdään tahallaan ja mitä vahingossa.

Categorically -ilmasua ei mun ymmärtääkseni käytetä suomen kielessä missään muodossa, joten sen (ja useiden muidenkin asioiden) sisällyttäminen tähän - muodossa kun muodossa - ainoastaan alleviivaa sitä ettei postauksen sisältöä tarvi ottaa niin vakavissaan. Muutenhan se olis hyvinkin loukkaava tätä aikamme suurta pc -edelläkävijää kohtaan.

Sen takia sen siihen kirjotin, enkä sitten enempiä selittele.

"Bremenil on noit tummia ja nälkäsiä kavereita paljon jengis.."

Pasi on vanhan koulukunnan mies, hyvässä ja pahassa. Jos joku muuta väittää, se on petosta. Just niinku vittu Izmo ja Kaivo sano.