Wednesday, December 17, 2008

Taas se alkaa..


Siirtoikkuna aukeaa taas parin viikon päästä, ensimmäisiä muuveja on jo itse asiassa ilmoiteltu. Esmes Portsmouthissa ollaan oltu aktiivisena jo varhain, Lassana Diarra lähtee Madridiin £19 miljoonan myyntivoitolla(!). Swiss Tony done 'arry proud, like.

Pompeyn keskikentän keskustaan jää nyt legendaarinen Siryessir Davis/Richard Hughes -kombo, mutta ei kai sillä oo mitään väliä kun taskut on täynnä puta blancosin pesetoja. Samanlaisia "fiksuja" kauppoja on varmasti odotettavissa myös muiden vastaavanlaisessa tilanteessa olevien (keskinkertainen jengi, ei mahkuja Eurooppaan eikä divariin) seurojen toimesta, ja ne kaikki raportoidaan täällä. Tai sitten ei. Jännitys tiivistyy.

5 comments:

ILL said...

heehhheeee, äijä ei nähny soccernetin etusivua?

meinasin tehä "ammu mut tähän" - postauksen.

ILL said...

...niin ja 24 miltsiä Diarrasta on vähän vitusti liikaa.

tuplajuusto said...

Jaa, kato. Big Sam Blackburniin, sitäkö meinasit?

Vakavasti ottaen, eikös tää nyt ollu ihan tiedossa? Voi olla että Calderon eio ihan täysin tyytyväinen ton syväkurkun toimintaan, huvittavaa. Mutta, ei se kuitenkaan lähde tammikuussa.. ja koska se on niin jumalattoman itserakas että sen on pakko pelata loppukausi täysillä, Kristiina siivittää Man Yoon tänäkin vuonna tuplaan (triplaan?)

Menköön kesällä sitte imeskeleen Manoloiden tikkuja, ei se mikään Cantona oo muutenkaan.

/Virallinen vastaus

ILL said...

niin niin, mutta eikös joku kuukausi sitten Real Madrista antanu jonkun *virallisen* tiedotteen, että ne on luopunu Cristinan tavoittelemisesta?

niin se kiimasen mieli muuttuu!

tuplajuusto said...

Ferguson:

"Do you think I would enter into a contract with that mob?" he said. "No chance. I would not sell them a virus. That is a 'no' by the way. There is no agreement whatsoever between the clubs."

Ehkä ne ei myy sitä Realiin, ainakaan sinä aikana ku Sir Nenä on puikoissa. Välit on aika holodnat.