Wednesday, April 11, 2007

Ostetaan amerikkalainen unelma

No niin, oon huomannu että baseballia katsomalla voi rentoutua hyvin tai keskittyä tenttikirjan lukemiseen samalla kun miljonäärit kaivaa muniaan ja puree tupakkaa.

Tämän kunniaks päätin tämän kauden aikana valita joukkueen, jota kannatan, sillä että hommaan sais minkäänlaista tunnetta mukaan, niin pitää joku motiivi(tekosyy) keksiä näiden pelien kattelluun. Jos siinä sivussa saan yliopistosta jonkun todistuksen, niin vielä parempi.

Kauden ajan kehitystä voi seurata näistä postauksista ja jostain Samin säkkien alta löytyvästä kuvasta. Etukäteen NY Yankees, Mets ja Sox on rankattu pois, pitäähän tässä joku henki olla. Tärkeitä perusteita joukkueen valinnalle: peliasut(PA) ja lippis(L), junttiusaste(JA, käänteinen) (morjes: Texas Rangers, Arizona Diamondbacks, Colorado Rockies ja Cleveland Indians), pelaajahahmot(PH) ja yleinen kiinnostavuus(K). Vielä bonusta saa 1-3 pinnaa, jos joukkueen pelin aikana pystyy hyvin keskittymään kaikkeen muuhun ja jos nukahtaa varmasti saa kanssa täydet bonukset, mutta siihen tarvitaan vähintään kahden pelin otanta.

Tällä hetkellä lista on kutakuinkin seuraavanlainen:

1.Phillies - Peliasut 8.5, Junttiusaste 9.5, Lippis 7.5, PH 3, K 7 = 35.5/50.

Philly pelas hyvin alussa Metsiä vastaan, peliasut on huiput ja lippiksessähän ollaan askeleen edellä, kun kirjain on P(imp), pelaajahahmoja ei jääny mieleen ja uni tuli just jännimmässä kohtaa, joka kesti n.25min, kun joku duudsoni päätti lyödä 16 foulia. Heräsin ja peli oli samassa kohtaa, eli philly on keräämässä bonukset näillä näkymin. Vähän arveluttaa, että ne voi olla ihan paskoja. Phillystä ei juntteja löydy, jos ei Joni Pitkästä lasketa.

2.TB Devil Rays - Peliasut 4.5, JA 4.5, L 6.5, PH 9, K 6 = 30.5/50

- hyvä esitys NY:a vastaan, pari hyvää hahmoo, lippis vähän liian sekava.

3.Twins - tänään tulee näiden peli, henk.koht syyt nostaa ne tässä vaiheessa kolmanneks.

ei reitattu: Seattle Mariners, niiden syöttäjä näytti trailer parkin kovimmalta crack-diileriltä ja pelaskin samalla tasolla, vaihdettiin kahden parin jälkeen (espn: "world series hero")


Baseball on Jenkkien pesis, word.

1 comment:

MikeLowry said...

Kannattaa jättää Tampa Bay suoraan pois laskuista, kun niiden pelaajista pelottavan suuri prosentti on mustia => ei voi olla juntteja. Toisaalta, kun mustien pelaajien osuus nousee, pidätysten todennäköisyys kasvaa exponentiaalisesti, mikä taas lisää viihdearvoa. Tampa Bayssa tästä ovat hyvinä esimerkkeinä B.J. Upton, Delmon Young ja sit se center fielderiä pelaava linebackeri...