Monday, August 13, 2007

Hetikö piti?


Mullakin oli kerran hiusmurtuma, mutta se oli peukalossa..

Näyttää siltä, että kauden alusta tulee varsin haasteellinen. Saha ja OG on tietysti kovaa vauhtia tulossa pelikuntoon, mutta äijien loukkaantumishistorian tuntien maalien pitää tulla jostain muualta. Ja ei, O'Shea kärjessä ei ole oikea vastaus..

Todennäköisintä taitaakin olla, että Carlitos repäisee verkkatakkinsa rikki jo keskiviikkona ja syöksyy kentälle pelastamaan päivän. Noi Pompeyn vierasmatsit on ollut perinteisesti aika pahoja, kun niillä on niitä kelloja ja kaikkee.. katotaan miten käy. Joka tapauksessa kaks kuukautta (jos ennusteet pitää paikkansa) on melko pitkä aika, pinnoja saattaa tippua. Toisaalta, niitä voi tipahdella myös sen vuoksi, että Silvestre ja Brown saa liian paljon kelloa.

Mutta, onhan Chelseallakin Terry hyllyllä ekan kuukauden, joten toivottavasti Rooneyn loukkaantumisen lopputulema on ainoastaan tasainen kärkikahina tän vuoden puolella.

Tais mennä muuten fantasyssä puolilla pelaajista joukkueet uusiks. Olisko tosin menny ilman totakin..

Ja vielä kaks ilmoitusluonteista asiaa:
  • Michael Duberry on isopäinen mulkku, kysykää vaikka Jon Woodgatelta tai Lee Bowyeriltä

  • Paita numerolla 32 on tilattu, makso vaan 85 euroa. Toivottavasti on oikeen kokonen..

2 comments:

ILL said...

Mullakin oli kerran hius, mutta se murtu ku Rooneyn mutsi astu sen päälle.

ManU - lasit on taas päässä näköjään. Ei taida vehkeet vaan pojalla kestää, se on aika sattumankauppaa kuka se taklaaja on, jos on linnunpojan luut. ManU-faneilla ei oo ollu mitään ongelmaa nostaa Roy Keane jalustalle.

Eniten mua huolestuttais Nanin ja Ronaldon suhde ja sen laatu. Pojilla on mätsäävät rusketukset ja jheri-curlit (rasvakiharat).

O'Shea on kun bumerangi, mitä kauemmas sen koittaa heittää sitä kovempaa se tulee takasin. Kai ne ny pistää sen Andersoninki jo kehiin ylihuomenna.

MikeLowry said...

Tähän väliin voisin päivittää veikkaukseni ja nostaa Newcstlen vahvimmaksi mestarisuosikiksi. Turha enää oikeestaan enää pelata muutamaa mitätöntä jäljellä olevaa matsia. Kannu 'Castlen miehille ja sillä selvä.