Wednesday, August 8, 2007

Legendaarista!


Joutuu vissiin kaivaan sen talvitakin kaapista jo syksyn Ratinareissuja varten.. Rosenborgihan on pelkkä suupala noinkin hienoa jalkapalloa pelaavalle joukkueelle!

4 comments:

ILL said...

Aijai, kuinka hyvä oli Lindström? Kuinka hyvä oli Kaven? Kuinka hyvä oli Petrescu? Mutta ennen kaikkee, kestääkö Juska Savolainen ratinan rattopojissa ees tätä kuuta loppuun?

Ja miettikää ny kuinka onnistunu taktiikka Hjelmiltä käyttää 'melkein parasta' kokoonpanoo ja laittaa Sakke "seuraavasta meen varpilla ohi" Saarinen avaukseen. Saariselle pitäs pistää vielä kuminappikset ja adidaksen munasortsit päälle vastustajan ylimielisyyden maksimoimiseksi.

Oikeesti ihan törkeen hyvin pelattu, turha pelleillä että oltas taitavampia. Kuinka usein suomalainen futisjoukkue on ilmoittanu tavoitteensa itsevarman tyynesti ennen peliä ja toteuttanu sen näin hyvin? Jotenkin aikamme suurinta jalkapalloajattelijaa mukailleksani "futis on joukkuepeli, jonka useimmiten voittaa se joka pelaa isomman osan ajasta vahvuuksillaan" - Jyrä "9-1" Heliskoski. Tai sitten se sano jotain vinkun vetämisestä pahvimukissa.

Mua ei ainakaan kiinnosta mikään uefa-cup, en usko että rosenborg ois niin paljon parempi kuin levski, että pelin luonne ratkaisevasti muuttuis. Ne on huonompia, ja me mennään loppuun asti. Ja sitten voi Villeltä kysyä, koska oon alottanu sen hehkutuksen.

MikeLowry said...

Liput on!! Nyt kun pojilla vielä pysyis pari viikkoa jalat maassa eikä UEFA-cupin paikasta olis vielä tullut maha täyteen, niin voila.

Jos jumala on todella olemassa, on sen pakko antaa meille mahdollisuus istua perse jäässä joulukuussa ihaillen Euroopan parasta futista Ratinan jalkapallopyhätössä.

Ranskan kirjeenvaihtaja kuittaa.

Anonymous said...

Jos haluatte enemmän lukijoita näinkin hienolle blogille niin ruvetkaas kirjottelee sporttiklubin sivuille? www.sporttiklubi.net/blogit

tuplajuusto said...

mm.. että oikein rss ja kaikki.

luulenpa, että meillä on enemmän lukijoita (ja ns. edgeä) kun tolla, voidaan varmaan passata.. paitsi jos äijät haluaa ilmottautua sulkkiskursseille? weak.

nimin. "hater"