Thursday, June 12, 2008

Winkin ain't shit


Lyhytsyöttelijät marssivat puolivälieriin Decon ja Cri$tianon henkilökohtaisten suoritusten avulla, A Bola omisti pelille 18 sivua. Näiden sivujen puitteissa ei kuitenkaan (yllättäen) käsitelty Portugalin surkeita suorituksia puolustuspään erikoistilanteissa, tai rankkipotkuspesialisti Ricardon hillittömiä ulossyöksyjä keskityspalloissa. Mitenköhän käy kun nämä ongelmat laitetaan välierissä Saksaa vastaan?

EDIT: Puolivälierissä Saksaa vastaan, pirun Kroatia sotkee mun vedot..

EM-kisojen ulkopuolella (kind of) viikon suurin uutinen: Felipão - brittiläisittäin Big Muthafuckin' Phil - Chelsean manageriksi.


Heh, silmäniskut ja luso-brassit.. Enivei, lähtöä tekemässä ollut Ricky Carvalho näyttää kääntäneen takkinsa tämän seurauksena, ja voisikin helposti kuvitella Chelsean portugalilaispelaajien määrän lisääntyvän seuraavan kuukauden aikana. Deco? Quaresma? Fernando Couto..?

EDIT: Decon siirtoa Chelseaan pidetään jo Portugalin pressissä varmana, as of 13.6.08

Mutta miten tämä sitten istuu Cryin' John Terryn tai Fat Lampardin maailmankuvaan? Villi veikkaus on se, että julkisuudessa nämä sankarit suitsuttavat managerin CV:tä ja taitoja sillä normaalilla jalkapalloilijoiden ympäripyöreällä lingolla. Mutta miten todellisuudessa, kun Scolari ei taida hirveästi englantia puhua..

"Dunno what 'es on about, let's go for a pint and a kidney pie, innit?"

EDIT: Pari pätkää Scolarista, jotka oli pakko linkata, kiitos Fiverille, vaihteeks.

*Valmennusuran alkutaipaleelta, hämmentävää.

*Pikku päksit lehdistötilaisuudessa, englannin journot pidättelee jo hengitystään.

No comments: