Sunday, June 15, 2008

Paljon on vettä valunu Tammerkosken sillan alta...... sitten viime postauksen. Pistetään vaikka töiden ja jalkapallon piikkiin. Postausten puutetta voinee kompensoida ainoastaan hieman kattavammalla kertapostauksella. Tässä siis lähinnä linkkien muodossa katsaus viimeisen kuukauden tapahtumiin.

NBA kausi on edennyt finaaleihin asti. Muutamaa pikku skandaalia (dumarit ja college-pelaajat) lukuunottamatta kausi on ollut paras vuosikymmeneen kävi finaaleissa miten tahansa. Tosin kaikkien puolesta toivon Bostonin häviävän, jotta Simmonsilta saadaan baseball kolumni vielä tämän vuoden puolella. Olen muuten sen asian tiimoilta löytänyt uuden sielunveljen.

NBA-finaalit tuntuvat käyvän Koben hermoille. Ja Losin perinteisiin kuuluva autosta lipun heiluttaminen alkaa saavan koomisia piirteitä. Kaiken lisäksi blogosfääri tuntuu olevan vihdoinkin sitä mieltä, ettei Kobe olekaan seuraava MJ (tosin, kukapa olisi). MJ:n ei toisaalta koskaan tarvinnut taistella verbaalisesti Curt Schillingin kanssa kesken finaalien. No onhan meillä aina Celtic-girlsit. Ei ne mitään Laker-girlejä ole, mutta kun huomioidaan Bostonin irlantilaisvoittoinen geenikokoelma, voidaan tätäkin pitää ihan hyvänä suorituksena.

Muissa uutisissa... Marco Jaricin märkä uni ei tunnu saavan loppuaan. Jokin tässä vain mättää niin monella tasolla.

Baseball kauden kunniaksi muistellaan hieman ikimuistoisimpia lyöntioasentoja.

Seuraavan OJ:n etsintä on alkanut. Valitettavasti Vegas ei ole vielä herännyt eikä virallisia kertoimia ollut saatavilla. Tässä olisi muuten FOXille idea seuraavaan reality-sarjaan. Nimi voisi olla vaikkapa "The Next OJ - Finding the Killer Inside a Sports Hero".

NFL:n seuraavan kauden lähestyessä vanhat teemat putkahtelevat esille. Like brother like brother (tai miten se sanalasku nyt menikään).

EM-kisojen alkusarjan viimeisen kierroksen puskiessa päälle kolumnin loppu jääköön toiseen kertaan. Ettei poikettaisi liikaa vanhasta muotista... Naisten seiväshyppy on uusi rantalentis (jokainen pähkäilköön kotona miksi)

3 comments:

ILL said...

Tiätteks miten monet jutut alkaa underground ilmiönä ja sitten ponnahtaa pinnalle ja tulee niin suuriks ilmiöiks, että niistä väkisin tulee lähinnä parodioita itsestään?

Sport's Guy on aika lähellä sitä pistettä. Ihan validia kritiikkiä tossa valituksessa siitä.

MikeLowry said...

Vähän sama homma kuin se "so underrated it's overrated" ilmiö...

tuplajuusto said...

Töissä luin Kissin Suzy Kolbertia, repeily puhelimessa oli melko hilkulla:

Pacman Jones ja Jerry Jones

Pacmanin lingo