Monday, May 25, 2009

Sanat ei riitäPieni kertaus: Lil' Mickey maksoi £16 miltsiä, pelasi neljän vuoden aikana kahdeksan peliä ja teki yhden maalin, saaden samalla palkkaa £420 miljaardia (tilastot vahvistamattomia). Lopputuloksena Newcastle putos divariin, eikä tästä verenimijästä saada edes siirtokorvausta, koska sen sopimus loppui.

En nyt oo ihan varma kaikista maailman tapahtumista tai tilastoista, mutta Owenin signaaminen saattaa hyvinkin olla Paskin Muuvi Ikinä (tm).

Muuta yhteenvetoa kuluneesta kaudesta voi odotella tossa joskus ens viikolla, katotaan siinä samalla vähän noita syssyn ennustuksia. Tähän väliin on kuitenkin vielä pakko antaa tunnustusta eräälle pelaajalle ja uralle. Kyseinen herrasmies pelasi kirjaimellisesti legendaarisen uran yhdessä Euroopan suurseuroista, ohjaten kyseistä jengiä puolustuksesta käsin kohti toinen toistaan komeampia voittoja. Take a bow, blue eyes:Siitä toisesta lopettaneesta puolustajasta ei keskustella tässä. Whuz that, se ei lopettanukkaan? Siirty Saksaan? Pitäskö jonkun kertoo tää Klingalle ja Auterollekin, Canal +:n meisselinnuolennasta ois hölmömpi voinu vetää väärät johtopäätökset..

2 comments:

ILL said...

Tsekkastin Mickeyn statsit, roimasti yli 30 häkkiä...että taidat pyytää ny anteeks Disney Corporationilta heitteri!...hyvin meni ennnustukset, kukaan ei tienny yhtään putoajaa!...Iso käsi Paololle, ja kyynel vierähtää ku ajattelee, että millä Janne Kosunen täyttää elämänsä tyhjiön ku Sami In The Air Oy lopetti...eiku meni Saksaan.

MikeLowry said...

Melkosella panostuksella oli muuten Canal+ liikenteessä. Selostaja JA haastattelija paikan päällä... kyllä sen huomaskin kyynelten määrässä ja laadussa. Meinas selostamon kyynelvirta tulvia telkkarista olohuoneen lattialle.