Friday, September 21, 2007

Huomenna yritämme taasEi se tietysti ihan niin mennyt kuin piti, mutta kiitos huippukautta pelaavalle Tampere Unitedille euro-kokemuksista. Pelin lopussa ei tainnut happi paljon lihaksiin eikä aivoihin kulkea ja takkiinhan siinä tuli. Ensi vuonna olisi kiva, että pystyttäisiin hankkimaan sen verran rinkipelaajia, ettei joka vuosi oltaisi tilanteessa, jossa yksi tai kaksi loukkaantumista saattaa pakottaa alottamaan otteluita vajaalla. Suomestahan ei vastusta tällä hetkellä löydy, joten euro-seikkailut jatkunevat ensi vuonna. Ilman Petrescua ja Savolaista tosin veikkaisin.

Loppukevennyksenä Esa Maaranen vaatii Antti Muurisen eroa.

6 comments:

tuplajuusto said...

pelissä oli muuten 5700 ihmistä, shame on youse.. mutta loppu oli kyllä varsin legendaarinen, ihmiset oli vaan hiljaa ja lähti sitten yksitellen meneen. mykistävää tehoilua.

ILL said...

Joo. Aluks vitutti, että en ollu mutta sitten ei enää. Teppo sano, että olo oli ku kymmenen pessitappion jälkeen. word.

MikeLowry said...

Ihmettelen vaan, ettei kukaan mediassa nostanut esiin Zicon uskomattoman huonoa koutsaamista pelin lopussa. Miks ihmeessä jäi vaihtoja käyttämättä. Kaikki muut Euroopan joukkueet osaa kuluttuu lopussa aikaa tekemällä vaihtonsa (olis muuten ainakin viimeinen maali jäänyt tekemättä ajan puutteen vuoksi). Se on ihan sama laittaako sinne kärkeen lopussa bussikuskin vai c-juniorin, kun ollaan johdossa.

Kylmä totuus on että kun valmentaja jäätyy, ei se voi olla näkymättä pelaajien esityksissä.

Ens vuodeks pari vahvistusta ja Hjelmille kivekset, niin voidaan yrittää Champions Liigaan uudestaan.

ILL said...

näin on, mutta mitä hemmettiä sä sitä keskellä yötä mietit (7.15 lauantai-aamuna)?

MikeLowry said...

Koska klo 9.00 alkoi Ratinan pyhätössä 7-ottelu. Pitkästä aikaa kyseisessä paikassa nähtiin laadukkaita suorituksia (tosin ei allekirjoittaneen toimesta). Täytyy sanoa, että hullujen hommaa se on mutta kalja varmaan uppoaa hyvin laivalla.

Ihmetteleville tiedoksi lopputulos 4070 pistettä sateessa. Pieniä parannuksia ja ens vuonna 6000 rikki.

tuplajuusto said...

webmasterille: pystykkö ny korjaan ton last.fm:n jos kerran kerkeet täällä kommentoimaan toisten heräämisajoista?