Thursday, September 27, 2007

Keskiviikkoillan huumaaUrheilukanava tarjosi eilen huippuviihdyttävän doubleheaderin La Ligasta, ne jotka pelejä katsoivat voivat varmasti allekirjoittaa tämän. Seuraavassa muutamia asioita, jotka tulivat allekirjoittaneen mieleen pelejä seuratessa:

 • Ensimmäisessä pelissä (Mallorca vs. Valladolid) kotijoukkue oli tauolla 0-2 tappiolla, mutta 51 minuutin jälkeen tilanne oli 2-2. Kyseessä oli tilanne, jossa todellakin olisi tehnyt mieli päästä molempien joukkueiden valmentajien pään sisään, what the fudge happened?!

 • Mallorca teki vielä lopussa kaksi maalia ja voitti 4-2, mutta totuuden nimissä peli olisi voinut päättyä vaikka 6-4. Ehkä viihdyttävin peli alkukauden aikana..

 • Mallorcalle pitää joskus lähteä katsomaan jalkapalloa, katsomotunnelman voisi ehkä tiivistää yhtälöön Portsmouth potenssiin Brasilia.

 • Voi olla, että se onkin sitten ainoa syy lähteä Mallorcalle.

 • Toisen pelin alettua tuli selväksi, että Virkkunen selostaa molemmat. Ansiokasta venymistä, tosin se toinen UTV:n ääni ei osannut edellisellä kerralla sanoa Messin etunimeä ("Leonil") oikein, ilmeisesti diftongit tuotivat liian suuria vaikeuksia..

 • Kyseinen Messi osoitti olevansa tällä hetkellä sellaisessa tikissä, että jos maailman parasta pelaajaa pitäisi lähteä veikkaamaan, niin pikku kirppu olisi äänestyksessä aika korkealla.

 • Sen sijaan Titì Henry ei vakuuttanut, maalipaikkoja kyllä oli vaikka kuinka helvet!sti, mutta sisäsyrjäsijoitukset suuntautuivat kerta toisensa jälkeen päin veskaria.

 • Tutkimustyön tuloksena päädyin siihen, että vaihto Nikeltä Reebokille on aiheuttanut tämän. Henryhän vaihtoi sponsoria vuosis sitten kesällä, eikä maaleja sen jälkeen ole tullut varmaan kymmentäkään..

 • Barcan kolmas maali on ehkä paras "joukkuemaali" tällä kaudella, joku muu olisi jo ehkä vetänyt, mutta Deco vielä syötti.. katsoja ei edes nähnyt, että Iniesta oli menossa takatolpalle, mutta senhän vuoksi noille kaiketi maksellaan pikkuisen enemmän..

 • Pelin ollessa tauolla 4-1 on luvallista mennä nukkumaan.. Toisaalta sitten olisi jäänyt näkemättä Barcan superjunnukaksikko Giovani ja Bojan, poikien yhteispaino taitaa jäädä alle sadan mutta pirun vikkeliä ne näytti olevan.

 • Messi tuuletti ensimmäistä maalia samaan tyylin kuin Dinho omiaan.. eli ilmeisesti joukkueen sisällä ei välitetä siitä, että käy baarissa 2 päivää ennen matsia, varsinakaan jos on loukkaantunut eikä muutenkaan olisi pelannut. Medialle pisteet taas vaihteeks..

 • Barcan peleistä on helpompi löytää tuubimatskua kuin Mallorcan vastaavista.. Eniveis, tässä maalit jälkimmäisestä:
4 comments:

MikeLowry said...

Jotenkin jäin odottamaan syväanalyysiä ManU - Coventry pelistä. Luulisi, että Nats!Sportsin virallisella manu-fanilla olisi ollut siinä jutun juurta. Vai ovatko haavat vielä liian tuoreita.

Anyways, huvittavaa toi koko Ronaldinhon homma ja Chelseaanhan se vielä päätyy. Tosin taitaa Messi olla ottanu Barcassa pomon nuijan käteen, eikä kuninkaita voi kentällä useampia olla. Ainakaan samaan aikaan.

tuplajuusto said...

niino, paha sanoo mitään koko pelistä, kun en nähny.. manun kokoonpano näin kyllä, eiköhän se kerro jo ihan tarpeeks. dong, chris eagles ja lee martin ei oo sen kummosempia kun coventryn sarjajyrät, so there you go.. ihan hyvä vaan että tippuivat, on niitä pelejä tarpeeks jo muutenkin. sitäpaisti arsuhan ton liigacupin vie, kun niillä on sitä varten kokonaan oma joukkuekin.

kuka vittu menee enää chelseaan, ku mourinho lähti? mieti, äläkä vaan hakkaa sitä haloo siellä pimeessä kämpässäs..

MikeLowry said...

FYI ronaldinhon agentti/isoveli on jo käyny Chelsean omistajan (paholaisen nimeä ei pidä ääneen lausua) keskusteluja. Milan on toinen kiinnostunut ja ne ei taida Chelsean kanssa oikein pärjätä jos ja kun se menee tarjouskilpailuks.

tuplajuusto said...

jaa milanilla ei oo rahaa..? ensinnäkin, se ei tuu oleen ongelma, niiden omistaja on vittu berlusconi!

ja toisekseen, sen agenttiveli (undercover brother!) on käynyt niiden kanssa neuvotteluja jo pari vuotta.. eli kun se tukkaihme barcasta lähtee, niin milano on seuraava pysäkki. piste. ja tonni vetoo.