Thursday, September 20, 2007

What?!


Mourinho sai potkut! Piti lukee pari kertaa ennen kun meni jakeluun.. No, tähän Abramovitsin patruunaan verrattuna Tottenhamin boardi näköjään on varsin joustava ja ymmärtäväinen.

Milläköhän v!tulla ne luulee saavansa siihen saman kaliiberin äijän tilalle..? Fabio Capello olis tietysti vapailla markkinoilla, jos halutaan paljon vähämaalista paskaa faneille tarjottavaksi.

Britit luonnollisesti uutisoi tän niinku kyseessä olis 9/12..

3 comments:

ILL said...

Vaikka Mourinho on "joskus pikkusen" ärsyttävä, niin eikö maailma (valioliiga ) tunnukin nyt jo vähän tylsemmältä ilman Jose-setää?

Chelsealle toi on kyllä kova isku, pelaajat luultavasti piti siitä aika paljon. Jose oli kuitenkin aika kova ukkosenjohdatin lehdissä ja ne sai keskittyä omiin hommiin.

Yks tiimi vähemmän mestaruustaistelussa.

MikeLowry said...

Olikohan tämä mielijohde taas sen arvoista. Mestaruus meni ja käteen jäi loputon virta toinen toisensa jälkeen epäonnistuvia managereita. Seuraavaksi ManU potkii Fergusonin pihalle, kun valioliigan kärki on jo niin kaukana.

Oikeesti kiinnostas tietää mitä on ollut miesten mielessä kun tämä erottamispäätös on syntynyt... Fucking ruskies, you never can tell

MikeLowry said...

Ja by the way, mikä vitun geezeri väittää puhelimessa, että kuka tahansa voi ostaa menestyvän joukkueen. Kysytäänkö vaikka Newcastlen faneilta mielipide asiaan, että kuinka se on sielläpäin sujunut viime vuosina.