Thursday, December 20, 2007

Apuvoimia tulossa!


Hyviä uutisia Cottagelta, vaikka managerina jostain kumman syystä jatkaa Lawrie "4-2-4" Sanchez huolimatta siitä, että Walesin lahja puherajoitteisille Cookie Coleman olisi ilmeisen saatavilla. Jimmy Bullard on tulossa takasin niinku neonvärit.

Jimmy loukkaantui 15 kk sitten ("I tore my NCL, ACL, PCL and dislocated my knee. You’ve only got four main ligaments and I done three."), johon hetkeen kulminoituu Fulhamin alamäen alku. Jimmy on kova jätkä pukukopissa, kalastamassa ja ennen pitkää Cottagella lauletaan varmasti:

Jim Bullard, Bullard.
He's Harder than Steve Gerrard.
And thinner than Fat Lampard.
Jim Bullard, Bullard!!!

Lopuksi kiitetään loppua toimitusta mahtavasta Lontoon turneesta ja Newcastle faneja uskomattomasta tunnelmasta. "Geeooordiiees!"

3 comments:

tuplajuusto said...

jimmy on niinku englannin kekkonen - hiihtää, kalastaa, you name it..

mutta että veteen liukeneva syötti? holy fishbait, batmanillakään ei ollu sellasta! nyt kun lawrie "no hablo español" sanchez saatais pihalle, niin joulu olis täydellinen.

btw, festive season -preview tulossa huomenna, informaationkeruu on vielä hieman kesken. ja kuumetta 39 astetta, ei jaksa olla ees koneella.

ILL said...

tää on näitä arkistollisia juttuja:
Bow Wow on diiva

ja onnittelut myös kaikille ihmisille joilla on toi vitun viestikone kädessä ja viestittelee toisilleen kesken koko jutun!

tuplajuusto said...

MEEDIO!!!!!!!

Potkut.