Monday, December 24, 2007

Lahjat jakoon!


Ah, töissä jouluaattona niinku Billy Bob. Toisaalta, ehtiipähän postailemaan tänne jotain epämääräistä viisautta. Joulukuu onkin ollut melko hiljaista aikaa blogirintamalla, mutta asiat palaavat normaaliin päiväjärjestykseen todennäköisesti heti tammikuun aikana.

Eniveis, tähän aikaan vuodesta on yleensä jaettu lahjoja. Niin tänäkin vuonna, sillä Laurin boonukset on pistetty hyvään käyt.. eh. Ei se mitään ole kuitenkaan ostanut. Korvikkeena tälle käymme läpi Valioliigajoukkueiden lahjatoiveet ja kerromme (emme ennusta) miten näiden toiveden kanssa tulee käymään.

Arsenal

Toive: Tykkimiehet haluavat pitää Cescin ja muut avainmiehet terveinä kauden loppuun asti. Syksyllä joukkue kärsi muutamista loukkaantumisista, mutta tämä ei kuitenkaan ole haitannut menoa liiemmin, onhan joukkue sarjakärjessä tälläkin hetkellä.

Lahja: Granted. Arsu on mukana voittokamppailussa hamaan loppuun asti. Ja voittaa liigacupin Eduardon ja superjunnujen avulla..

Aston Villa

Toive: Oikea pakki! Edelleen! Ja että Ashley Young pitäis housut jalassa vapaa-ajallaan.

Lahja: Mellberg tekee tammikuussa sopimuksen Juventuksen kanssa, seurauksena O'Verkkahousu hyllyttää kapteenin joukkuesta. Kevään aikana oikean pakin paikalla kokeilee mm. Marlon Harewood. Ja mitä tulee housuihin, Young Ash saa kevään tempauksillaan jopa Marky Markin punastelemaan. Youtube kiittää!!

Birmingham

Toive: Steve Bruce takai.. no ei sentään. Brummies toivoo säilyvänsä sarjassa, duh.. Ja Miklu toivoo pukilta paljon skoorausta.

Lahja: Birmingham säilyy, mutta Miklu loukkaantuu ja myös suhde tähän maanläheiseltä vaikuttavaan naapurintyttöön kariutuu. Back to Viivi, it is then..

Blackburn

Toive: Paikka eurokentille. Potentiaalia olisi ja materiaalikin on ihan ok..

Lahja: Ei tule tapahtumaan, pari pahaa loukkaantumista (McCarthy, Santa Cruz)ja olemattomat reservit pilaavat Roversin kevätkauden, joukkue on sijoilla 8-12.

Bolton

Toive: Tää on helppo, Nic Anelka pitää saada jäämään joukkueeseen.

Lahja: Tammikuussa ei mene päivääkään ilman uusia juoruja, mutta loppujen lopuksi Anelka päättää jäädä / joutuu jäämään Boltoniin . Ja varmistaa samalla paikkansa ensi kesän EM-kisoihin säännöllisen peliajan ja horoskooppimerkkinsä vuoksi. Koska Ranskan maajoukkueeseenhan ei valita pelaajia taitojen perusteella.

Chelsea

Toive: Oi, näitä on monta: Shevalle maaleja, ei loukkaantumisia Afrikan kisojen aikana, Frank the Tank välttää syömisbingen joulupyhien aikana ym. ym.

Lahja: Shevalle ei maaleja, mutta loukkaantumiset eivät vaivaa. Fat Frank on joulun kahlittuna kellariin ja tekee tapanina hattutempun. Mukana mestaruustaistelussa sekä liigassa että Tzämps Liikassa (tm). Btw, JT ja Frank tulevat ulos kaapista niinku R. Kelly..

Derby

Toive: Säilymi.. paskat.

Lahja: Ei tuu lahjoja, ens vuonna sitten divarissa.

Everton

Toive: Merseysidellä toivotaan, että joukkueen vahva vire jatkuisi loppukauden ajan. Ja että Bow Wow Pienaar pitäisi takajalkansa kurissa.

Lahja: UEFA Cup kutsuu taas ensi vuonna ja Lil' Steven pelaa erinomaisen loppukauden.

Fulham

Toive: Fok it, toive toteutui jo etuajassa kun Dirty Sanchez sai kenkää.

Lahja: Säilyy, täpärästi.

Liverpool

Toive: Valioliigan ja Mestareiden Liigan voitto. Aina sama virsi, pukkikin kyllästyy.

Lahja: Niijoo, jalat takaisin maan pinnalle. Stevie Mbe tekee uskomattomat 30 maalia kauden aikana, mutta joukkue on sarjassa neljäs ja Isossa Kupissa laulussa jo maaliskuussa.

Man City

Toive: Vierasvoittoja. Ja suukapula Daddy Dickille.

Lahja: Joo, mutta ei tarpeeksi. City pullahtaa jo varhain pois top 4:stä mutta UEFA Cupin paikka pitäisi lohjeta. Hyökkäys tosin toimii hyvin loppukauden aikana, uusi hankinta Castillo on välitön hitti. Svennis ostaneekin hänelle parin maalin jälkeen palkinnoksi kulmakarvatrimmerin..

Man Utd

Toive: Nikke kehittää Rooneylle sellaisen kengän, joka estää jalkapöydän murtumat.

Lahja: Jäävään itseni ja koputan puuta.. v!tut, ManU voittaa Tzämppiön Liikan (tm)!

Middlesbrough

Toive: Hyökkääjä!

Lahja: Eteläportti räjäyttää pankin ja hankkii Adrianon. Joka pelaa yhteensä 38 minuuttia ja viettää suurimman osan ajasta baarissa. Rio de Janeirossa. Luullen olevansa Milanossa.

Newcastle

Toive: Ne haluaa Lil' Mickyn pelikuntoon!

Lahja: Ihan sama, Geordiet keskikastissa. Owen tekee kevään aikana kolme maalia. Ja loukkaantuu siten, ettei pääse EM-kisoih.. ainiijoo.

Pompey

Toive: Portsmouthissa toivotaan että Afrikan mestaruuskisat perutaan.

Lahja: Useista Cockney -aksentilla soitetuista pommiuhkauksista huolimatta Benjani, Kanu ja kumppanit lähtevät kuukaudeksi (tai vähän yli, riippu miten paluulennolle ehtii..) muille maille. The Nuge vastaa huutoon reväyttämällä takareitensä treeneissä. Yritti kuulemma näyttää lerssiään jollekin naispuoliselle fanille..

Reading

Toive: Seurassa toivotaan, että ns. 'casual fani' tietäisi missä Reading sijaitsee. Tai mitä kieltä siellä puhutaan?

Lahja: Nojaa, tokko toteutuu. Mutta sarjassa pysyvät, kiitos Stephen Huntin erinomaisen kauden (15 maalia ja maajoukkueeseen!!!)

Sunderland

Toive: Pakkeja, keskikenttäpelaajia, hyökkääjiä, sarjapaikka. Mitä näitä nyt on.. Mutta olennaisinta olisi saada kannattajille yhtä isot mahat kuin naapurikylässä, ettei aina oltaisi kakkosia kaikessa.

Lahja: Saahan sitä toivoa, mutta en minäkään sitä Stigaa ikinä saanut. (vrt. Mackem vs. Geordie)

Tottenham

Toive: Tähän nyt joku vitsi Gus Poyet'n lausumisesta..

Lahja: ..emmää keksi. Pitää tyytyä tähän.

West Ham

Toive: Piste loukkaantumiskierteelle, ja sitä kautta taistelemaan europaikoista.

Lahja: Ensinnäkin, Ashtonilla menee joku paikka pirstaleiksi seuraavan kolmen kierroksen aikana. Mutta tämä ei välttämättä tarkoita sitä, etteikö Hammersin kausi sujuisi ihan ok. Sairastuvalta tulee apuja Bellamyn, Faubertin ja Dyerin muodos.. nojoo, ehkä toi Faubert pelaa muutaman pelin, mutta kun sen tasosta on melko hankala sanoa yhtään mitään. Ex-Newcastlen miehistä Solano on ainoa joka pelaa yli 10 peliä. Silti, Rab Greenin ja tiukan asenteen avulla top 10 on saavutettavissa.

Wigan

Toive: Allekirjoittaneen toive liittyy Brucieen ja Bobby Ewingin paidankauluksiin, jiihaa! Seuran toive varmastikin jotenkin Hiskiin ja säilymiseen..

Lahja: Niitä kauluksia tehdään kuulemma vain Birminghamissa ja Teksasissa. Wigan on ensi vuonna kova sana Championshipissä.

Oho, siihenhän se 6 tunnin työpäivä menikin. Nyt vielä pikkuisen kossua ja perheväkivaltaa, niin eiköhän tästä vielä joulu tule! John Lennonin sanoin: "And a happy new year!"

No comments: