Tuesday, December 25, 2007

2007, mitä tapahtui?


Vuosi alkaa kääntyä lopuilleen, on aika miettiä kuluneen vuoden tapahtumia. Mikä säväytti, vaikutti, nauratti tai ihmetytti? Tupakointikielto, Räkä, Pippo, Pats, Jamie-Lynn Spears, Facebook, Pitkämäki (ei kai?), Mike Vick, Britney Spears, Barry Bonds, Miss Teen South Carolina, Amy Crackhouse, Leo Messi, Tim Donaghy, Carlitos, Hugo Chavez, T.I., Loost Koos, iPhone, Sopranos, Vesa Keskinen, Raappana, Jose Mourinho vai kenties Nokian vesilaitos?

Kerro mielipiteesi ja voit voittaa hurjan palkinnon! Äänestys on käynnissä kuluvan vuoden loppuun asti, tulokset julkaistaan heti tammikuun alussa. Arviointimenetelmänä käytetään vastauksen perustelua sekä mahdollista vastaukseen liitettyä offensiivista kuvamateriaalia. Ja jos luet tämän ETKÄ äänestä, niin.. käyttäydyt juuri niin kuin kaikki muutkin. Eli kiitos jo etukäteen kaikille vastaamatta jättäneille!

Apuja päätöksentekoon voi hakea vaikka Time -lehden nettisivuilta, täältä tai ihan mistä vaan. Myös Nats!Sportsin arkistojen penkominen on sallittua. Uurnat tukkoon!

No comments: