Saturday, April 12, 2008

Kimpsut, kampsut ja oheistuotteet


Hitto, mistäköhän tollasia..?

Asiaan. Pitkään juoruttu Ronaldinhon siirto AC Berlusconiin näyttää nyt todennäköisemmältä kuin koskaan. Tuskinpa Barcallakaan on enää hirveitä intressejä pitää taikurista kiinni, varsinkin kun seuralla on näitä Messejä, Bojaneita, Giovaneja ja.. öö, Gudjohnseneita joiden avulla hyökkäyspäähän syntyvä aukko (lisää vitsi tähän!) saadaan täytettyä. Kaiken kukkuraksi PJ Laporta on hullu, ja yleisö heiluttelee valkoisia nenäliinoja (tai mitä tahansa valkoista) Fränkille (ja kaiketi myös Laportalle).

Ilmapiiri on siis vähintäänkin saastunut, on muutoksen aika. Ja kaikista helpointa lienee heittää Maailman Paras Pelaaja 2003-2006 (tm) yli laidan, totta kai! Nojoo, aikansa kutakin. Toivottavasti muutos toimii herätyksenä myös Dinholle, jonka taso (ja paino) on kieltämättä heitellyt viimeisen parin kauden aikana. Mutta on syytä muistaa, että kaverilla on ikää vasta 27 vuotta.. eikä tämäkään kausi ihan täysin vailla huippusuorituksia sujunut. Sitä paitsi MM-kisat odottavat kahden vuoden päästä. Ja eikös nämä isot kisat ole aiemminkin toimineet ihan hyvinä porkkanoina tuhdeille brasseille?

Oli miten oli, 149 peliä ja 70 maalia, kohtuu hyvin AMF:ltä. Massive respect, boa sorte ym. jne. Tässä parasta Ronaldinhoa (sori, paskat musat taas):Btw, mitäs jos Dinho ja Original Ronaldo löytävät ensi talvena huippukunnon Milanossa? Yhdessä Kákán ja Paton kanssa nämä muodostavat kohtuu pelottavan brassinelikon. Kelpaa Pirlon pistellä tikkaria omalta kenttäpuoliskolta.. Ja aina yhtä hillitty Superpippo, 58 v, vielä penkillä!! Koputellaan sitä puuta.

Entäpä lempinimi tälle kvartetille? Voi olla hankala keksiä, sillä joukko on varsin heterogeeninen - Ilmiö, Taikuri, Ankka ja Jeesustelija. Kristillinen sirkus? No, ainakin kolme niistä tykkää pullasta.

Ja ihan asian vierestä, Ronaldinholla on myös omat AF1:t. Hianot ja varpilla halvat.

2 comments:

tuplajuusto said...

Toisaalla, Manuel Almunia sai vihdosta viimein mitan täyteen.

"I just train with Lukasz and Vito, they're better goalkeepers than him anyway."

Hienoja miehiä!

Anonymous said...

Vähän taitaa olla hiljasta sen "Ilmiön" comebackin kanssa. Valitettavasti. Mutta pessillä voi olla aika hyvä höntsätä niillä.