Tuesday, April 29, 2008

Overrated!!

Kaikista parhaista aikomuksistani huolimatta kohtalo puuttui peliin. Tarkoitus oli tehdä Nats!Sportsin historian ensimmäinen running diary -postaus, kun Tampereen suurin ManU-fani (arvatkaa kuka) ja intohimoisin Barcelona-fani (sekin varmaan vaikea arvata) ottavat yhteen saman katon alla. Aina ei elämä mene niinkuin sen haluaisi, säästyipä sen verisen maton pesu.

Viime viikonloppuisen NFL draftin kunniaksi ajattelin sitten poimi muutamia parhaita paloja tämän ja aikaisempien vuosien eniten hypetetystä tapahtumasta. Ottaen huomioon, että ekan kierroksen varauksella on yleensä sellaiset fifty-sixty mahdollisuudet mennä reisille draftiin panostetaan NFL:ssä uskomattoman paljon voimavaroja. Oikeasti ketä kiinnostaa ensi vuoden mahdolliset prospectit kun suurin osa heistä tulee putoamaan listoilta ties minkä luonne- tms. vian takia. No, ilmeisesti ainakin Sports Illustratedia, jossa on jo preview ensi vuoden draftista.

Jos jotain oikeasti kiinnostaa, niin kannattaa upottaa se ekan kierroksen varaus puolustuspään pelaajiin. Here's the proof. Koomisin asia koko drafti prosessissa on Combine, joka avaa tirkistelyikkunan nuorten miesten elämään. Kavereitahan testataan kaikissa mahdollisissa asioissa, joilla ei ole tuon taivaallista vaikutus uran kannalta.

Kummallisinta on fanien viehätys koko tapahtumaan. Heitä käy vuosi toisen jälkeen suuri joukko pettymässä seurajohdon päätöksiin, kuten Miamin fanit viime vuonna. Ohessa pieni laskelma siitä mitä on olla osana Amerikan televisioiduinta tapahtumaa.

Ja ettei menisi täysin asialinjalle, ohessa pieni katsaus USA:n kampuselämään.

No comments: