Saturday, April 26, 2008

National Pastime & Viikon linkit


Fergusonin käsittämättömiä pelautusratkaisuja seuratessa tuli mieleen eräs toinen toimituksen sisällä ristiriitaisia tunteita herättävä laji, jossa managerien toiminta ei juuri järjen ääntä kuuntele. Tässä välissä lienee oikea paikka julkaista jokavuotinen baseball preview, tällä kertaa poikkeuksellisesti kauden alkamisen jälkeen.

MLB kauden alku on jälleen kerran osoittanut, että baseball jos mikä on tuurilaji. ESPN:n experteistä 14/20 valitsi Detroit Tigersin edustamaan American Leagueta loppuottelusarjaan. Luonnollisesti Detroit aloitti häviämällä ensimmäiset 7 otteluaan. Tällä hetkellä joukkue majailee divisioonansa hännillä. Rebuilding vaiheessa oleva Baltimore on jälleen kerran aloittanut vahvasti ja johtaa liigan kovinta divisioonaa. Baltimore tosin on viimeisenä kolmena vuotena ollut divisioona kärjessä ensimmäisen kuukauden jälkeen vaipuakseen vääjäämättä sarjan toisen puoliskon aikana divisioonan hännänhuipuksi.

Läntisen divisioonan yllätyksenä on ollut Oakland A's, joka johtaa divisioonaa ensimmäisen kuukauden jälkeen. Tämä tosin tulee muuttumaan sinä päivänä kun Rich Hardenin käsi sanoo vuosittaiseen tapaansa sopimuksensa irti ja joukkue joutuu pärjäämään ilman ässäsyöttäjäänsä.

NL:ssä ei mitään kummallista koskaan tapahdu, sillä se ei ketään kiinnosta. Ja jos se ei ketään kiinnosta ei siellä mitään tapahdukaan (loogista, eikö?). Pienoisena ihmeenä tosin voidaan pitää Floridan vahvaa alkua. Joukkuehan yritti tehdä tällä kaudella ennätyksen pienimmän pelaajabudjetin muodossa kauppaamalla kaksi parasta pelaajaansa Detroitiin. Tiedoksi tiedonjanoisille, että Floridan vuosibudjetti on 13,7 M$, eli hieman vähemmän kuin kahden suurimman SM-liiga seuran yhteenlasketut budjetit.

Muutama ennustus kaudelle 2008:
  • Ben Sheets loukkaantuu (itse asiassa ehti jo loukkaantua)
  • Rich Harden loukkaantuu
  • Prince Fielder ei lyö 50 HR toista vuotta putkeen
  • Evan Longoria voittaa AL ROY:n
  • Ichiron stolen bases total laskee neljättä vuotta putkeen ollen 32 tällä kaudella
  • Tim MacCarver käyttää ilmaisua "strong throws make putouts easier" vähintään kuuden pelin selostuksessa
  • Bill Simmons protestoi seuraavassa baseball-kolumnissa sitä ettei Kevin Garnettia valittu MVP:ksi
  • San Diego ja San Francisco tekevät uuden ennätyksen pelaamalla 43 peräkkäistä juoksutonta vuoroparia. Lopulta ottelun voittajaksi arvotaan San Diego.
Ja koska viime postauksesta on jo aikaa (joidenkin irvileukojen mielestä toista kuukautta, mikä ei sitten pidä paikkaansa), viikon linkit samaan hengenvetoon.

Big Papi vaihtaa puolta.

Papin kättely ja "I love 'ip-'op"

Mikä lienee over/under Matt Ryanin parisuhteen kestolle, kun poika varataan ekana QP:nä. Jumalalla näyttää ainakin olevan huumorintajua. (Update: Ryan tosiaan meni ekana QP:nä minuutti postauksen jälkeen, kolmas overall)

Paging for the next Erin Andrews.

Vähän tulee jälkikäteen, kun toi drafti on menossa, mutta ohessa pieni visa aiheesta.

Vegas on julkaissut kertoimet ESPN:n drafti experttien onnistumistodennäköisyyksille, eikä tämä ole kaunista kerrottavaa.

Sonics mainos.

Yksi syy ruveta levittämään tätä julkaisua aktiivisemmin, Cover Model of the Year Party ja kuvatodisteet.

Parhaat maskottitappelut. Varmaan johtuu auringonpistoksesta tai jotain.

NBA playoffsien kunniaksi "Defending the Flop" (This one goes out to you Manu Ginobili).

Erittely erilaisista fair weather faneista.

Sellaiset kujeet tällä kertaa. Ja kuten tuli eilen luvattua, tämä postaus saatiin aikaiseksi. Palaamme asiaan kunhan innolla odotetut San Antonio - Boston finaalit ovat käynnissä. Veikkaus ekan pelin lopputulokseksi 65-58. NBA it's faaantaaastic!!

5 comments:

tuplajuusto said...

Ensinnäkin, eikös me saatais tämä Tony Parka jotenkin sinne pyörätuoliin kanssa, menee hermot eipä vissiin.

Toisekseen, Papi on niin que ettei kukaan muu voi olla. Is no what it look like, homes! Vato loco! Pendejo!

Kolmanneksi, QP? Kirjoitustaitoa ei näköjään pysty hoitaan copy-peistaamalla..?

Vakavasti ottaen, shout outs to my cuz's. Oot enää about kymmenen postausta jäljessä työsopimukseen kirjatusta tahdista.

MikeLowry said...

No perkele kun oli kiire tohon luvattuun 24.00 aikarajaan.. Jäi varmaan pari minsaa käyttämättä. Ei siinä silloin mitään oikolukua ehdi tehdä. Sitä paitsi postauksessahan oli tavaraa neljän normaalin edestä... Ja kun kerran syyttelemään lähdetään, niin jotkut toisetkin vois vähän skarpata oman tahtinsa kanssa..

Tästä voitaiskin vetää ens viikolla kisa kuka saa tehtyä eniten postauksia vappuviikon aikana. Palkintona 40oz Karhu (rahallinen arvo lähes viisi euroa)

Consider yourselves challenged bitches!!

MikeLowry said...

Mentally challenged that is

tuplajuusto said...

what's a 'mental', daddy?

helppo voitto luvassa, oon töissä sekä aattona että vappuna, mitäköhän täällä tekis?

tuplajuusto said...

Ghettopullo tulossa mulle, it seems..