Saturday, September 6, 2008

3. neljänneksen linkit

Edellisistä onkin hieman aikaa. Nats!Sports on siirtynyt vihdoinkin kvartaaliatalouden aikakaudelle, myös viikon linkkien osalta. Ohessa parhaat suoritukset, kömmähdykset ja tunaroinnit viime viikoilta.

NFL vai Collegefutis. Antaa katsojan päättää. Tässä ja tässä hieman lisäperspektiiviä asiaan.

Republikaanien John McCain yllätti kaikki asiantuntijat valitsemalla varapresidenttiehdokkaaksensa Varsity Bluesin strippaavan opettajan.

NFL on käynnistynyt. Tässä vaiheessa on hyvä testata oma tietämättömyytensä nykyisistä ja entisistä pelaajista.

Joba Chamberlainia matkinut kaveri saatiin vihdoin kiinni. Jutussa on useitakin elämää parempia toteamuksia, mutta nämä kaksi jäivät elävästi mieleen. Nuori herra totesi NY Postille "he enjoyed summer of fun impersonating the Yankee pitcher - improving his stats with the ladies, while scoring free food and drinks". Poliisi puolestaan pisti paremmaksi asettaessaan syytettä. Syytteet luettiin seuraavista rikoksista: "criminal simulation and theft of services".

Tatum Bell kertoo kuinka hän ei vienyt Rudi Johnsonin kamoja ja rahoja ja kuinka kaikki oli vain yhtä suurta väärinkäsitystä.

Vince Young on lähtenyt mukaan makkarabisnekseen
. Ilmeisesti Vince haluaa ihmisten ottavan hänen makkaransa suihinsa.

Dugoutin penkki, the silent killer.

Valitse oma NFL joukkueesi. Tässä tarkemmat syyt rakastaa tai vihata.

Vuoden nimi -kilpailu on ratkennut. Spaceman Africa julistettiin voittajaksi äänivyöryllä. Näppejään nuolemaan jäivät mm. Fonda Dicks, Jordan Pippen, Steeve Ho You Fat, Gasoline Hunter ja monet muut. Henkilökohtainen suosikki Destiny Frankenstein pärjäsi yllättävän hyvin ja sijoittui top10:een. Joukosta löytyi myös urheilija, Georgian running back Knowshon Moreno (lausutaan no-shou, kuten pojan isä synnytyksen jälkeen, ilmeisesti jonkinlainen inspiraatio nimelle). Oli muuten vain ajan kysymys ennen kuin joku keksi laittaa blogin pystyyn pelkkien naurettavien nimien pohjalta. Se siitä ensi viikon postauksesta sitten.

1 comment:

tuplajuusto said...

Vince Young on ymmärtäny markkinatalouden lainalaisuudet aika tehokkaasti. Annetaan ihmisille sitä mitä ne haluaa! Toiminta todennäkösesti laajenee lähiaikoina myös vesimelonibisnekseen?