Friday, September 5, 2008

Take my job and I'll steal your shit

Potkujen saaminen voi olla kova paikka. Varsinkin jos uutta kaveria tuodaan samaan aikaan näytille. Tatum Bellin tämä ajoi takaisin juurilleen ja seurauksena Rudi Johnson "kadotti" laukkunsa. Vanhana tekijänä Bell kielsi tehneensä mitään ja väitti asian olleen väärinkäsitys. Turvakamera oli eri mieltä.

Muissa uutisissa... Nats!Spotsin vuosittainen NFL-draft oli jälleen kerran menestys. Tosin vastaavanlaiseen toimintaa kouliintunut toimituksemme ei kyennyt. Liikaa aivosoluja ja liian vähän pää edellä taklauksia. Ja pakko se on todeta Chris Cooley on mies poikien joukossa.

4 comments:

tuplajuusto said...

Lauri *sydän* Chris Cooley, yuck. The preppy gravitate towards the other preppy.

Tein vielä kolmannen draftijengin, siitäkin tuli täysin keskinkertainen paska. Eio helppoo, toisin ku linkkien varastaminen KSK:sta?

rakkaudella,
serkku

MikeLowry said...

Tällä kertaa en muuten edes varastanu noita linkkejä KSK:sta... Joka tapauksessa nehän postaa ihan kaikesta NFL:ään liittyvästä joten se varmaan kuitenkin löytyy aina niidenkin sivulta..

Jotenkin kävi vaan sääliks Cooleytä kun kukaan muu ei oikein pysyny kärryillä ketä on listalla jäljellä ja miten toi drafti toimii

tuplajuusto said...

Colt Brennan oli erityisen hukassa. Mutta niin se on kentälläkin, jahka Zorn Star (tm) päättää yankätä Campbellin.. Cooleyn muija vaikutti muuten aika ruudinkeksijältä, toisaalta sen ei kyllä pitäis tulla yllätyksenä.

En tiiä, olisko Cooley kuitenkin kaikkien jockien kuningas? Ballroom Leinart jää kakkoseks, brah!

MikeLowry said...

Cooley on tullu melko pitkän matkan Utahista. No tosin onhan sen vaimo strippari ja niillä on tapana mennä ihan perhepiirissä tapaamaan vaimon entisiä työkavereita. True story. On mainittu muistaakseni jossain postauksessakin way back when.