Saturday, September 13, 2008

Yksi Nuori, Pari Poliisia ja Huolestunut Äiti
Tästä koko jutusta, että oliko Vince Young itsemurhamielellä vai ei, ja siitä kuinka naurettavaksi median maailma on mennyt saisi joku ahkera sosiopolitiikan opiskelija vaikka gradun aikaseksi. Yhä uudestaan jaksaa hämmästyttää kuinka alkoholisoituneet läskit toimittajat alentuvat kirjoittamaan kohujuttuja pelaajista, jotka kehtaavat myöntää, että jalkapallo (tai muu laji) ei ole tärkein juttu elämässä. Juttujen sävyhän on tuttu "ei vaikuta motivoituneelta".

Seuraavaks joku tonkii sen kaverin roskiksen todistaakseen ettei siä oo syöty mitään wingsejä.

Lyhyt kertaus:

-nuori mies nimeltä Vince Young loukkaantuu pahasti ensimmäistä kertaa urallaan, eikä ymmärrettävästi ole ihan parhaissa fiilareissa.

-poliisit hälytetään youngin perään

-äiti sanoo että vince on "pahassa paikassa" henkisesti ja fyysisesti.

-vinsanity sanoo, että oli syömässä wingsejä ja kattomassa peliä frendin himassa eikä tienny, että vielä aikuisena miehenäkin pitää aina ilmoittaa äiteelle missä menee.

-poliisin raportissa tapauksesta todetaan seuraavat asiat, läheisten huoli, itsemurha, wingsit, psykologinen apu, SWAT-tiimi ja käsiase hanskiksessa.

-Media kadottaa kaiken suhteellisuudentajunsa ja espn.com on haaskalla koko viikon, kymmenien analyysien ja videopäivityksien kera.

1 comment:

tuplajuusto said...

Sen psykologi on vasikka!

NASCARissa saa doupata, näköjään..