Sunday, February 1, 2009

Rahan tuloa ei voi estää...

Yleisön pyynnöstä julkaisemme poikkeuksellisesti veikkausvihjeemme jo ennen ottelua. Jokainen näille vihjeillä voittava on moraalisesti velvollinen (lukijamme tuntien melko pieni pakotin) sijoittamaan 10% voitostaan Nats!Sportsin hyväntekeväisyysrahastoon, jolla pyritään parantamaan toimituksen työhuvin... eikun työhyvinvointia. Tappiot onkin sitten jokaisen oma moka. Ei pidä mennä uskomaan kaikkea mitä internetistä lukee.

Aloitetaan helpoilla..

(kertoimet poimittu betfairin sivuilta, linkki löytyy edellisestä postauksesta)
Tasoitus-pisteet yhdistelmä Arizona +7,5 ja yli 46,5 antaa kertoimen 3,6. Tähän kannattaa panostaa noin 20€ ja ottaa helpot rahat seuraavan viikonlopun kaljakassaan. Ottelu pelataan Floridan auringossa ja molempien joukkueiden hyökkäyspeli on ollut huonommissa olosuhteissa varsin vakuuttava läpi pudotuspelien. Molemmat todennäköisesti päätyvät lähemmäs 30 pistettä joten 46,5 tuntuu varsin pieneltä. Lisäksi Arizona on rankattu liian suureksi altavastaajaksi. Pittsburgh ei ole pelannut mitenkään vakuuttavaa kokonaispeliä pudotuspeleissä kun taas Arizonalla ovat palaset loksahdelleet kohdalleen viime viikkojen aikana. Arizona tulee kamppailemaan voitosta, joten tuo 7,5 pisteen tasoitus tuntuu naurettavan suurelta.

Ensimmäisen touchdownin tekijä. Arizona tulee voittamaan kolikonheiton ja tekee maalin ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan. Koska Steelers osaa varmasti tuplata Larry Fiztgeraldin maalialueen lähellä, on ymmärrettävää, että Arizona hakee pientä variaatiota normaaliin maalilinjapeliinsä. Tim Hightower jouksee screenipelin pohjiin kahdeksasta jaardista kertoimella 13.

Sitten pudotuspelien kultakaivokseen eli voittomarginaaliin. Yli puolet peleistä on päättynyt 7-12 pisteen loppumarginaaliin. On hyvin todennäköistä että tähän päästään tässäkin pelissä. Pittsburgh tuntuisi maalaisjärjellä selvältä valinnalta, mutta Superbowl ei ole peli jossa haetaan varmaa nakkia. Arizona 7-12 tarjoaa mukavan 11,5 kertoimen, jolloin kahdenkympin sijoitus tuottaa 210€ voiton.

Lopuksi tulosveikkausten pyhä Graalin malja, veikkauksen lopputulosveikkaus kolmen pisteen haarukalla (päivän pari 2). Kuten aiemmin on jo todettu pelissä molemmat tulevat tekemään vähintään lähemmäs kolmekymmentä pistettä. Jotta pysyttäisiin linjassa aikaisempien vihjeiden kanssa valitsemme Arizonan kahdeksan pisteen voiton. Toimitus suosittaa panostamaan 35-27 lopputulokseen mikä antaa kertoimeksi vaatimattoman 208,55. Sillä pitäisi esim. 4€ panoksella jo kesälomamatka järjestyä.
Ja jos vedot menee reisilleen jo ensi minuuteilla ohessa on neuvoja kuinka illasta saa ikimuistoisen joka tapauksessa. Muistakaa joka tapauksessa että Pittsburgh pelaa jumalan valittua QB:iä ja koiranpentuja vastaan.

No comments: