Thursday, February 12, 2009

Taint King Retires (Again)

Brett Favre on jättänyt ruudukkoraudan gloorian taakseen lopullisesti (ainakin ensi syksyyn asti). Peter Kingin maaparoniksikin tituleraama teräsmies poistuu mukanaan käytännössä kaikki mahdolliset pelinrakentajaennätykset. Nämä varmaan listattiin jo viime vuotisessa (ja edellisvuotisessa) "Brett Favre lopettaa" -postauksessa. Mutta kerrottakoon ne nytkin. Säästääpähän laiskemmilta lukijoilta etsimisen vaivan.

Ennätykset:
- Eniten otteluita (273)
- Eniten touchdown-heittoja (464)
- Eniten onnistuneita heittoyrityksiä (5720)
- Eniten heittojaardeja (65127)
- Eniten heittoyrityksiä (9280)
- Eniten inttereitä (310)
- Eniten peräkkäisiä otteluita (273)
- Loput statsit löytyy täältä

Eniten noista silmiin pistää inttereiden määrä. Kuka nykyinen valmentaja draftaisi pelaajan, jos hänelle kerrottaisiin, että tämä tulee uransa aikana heittämään yli yhden intterin per peli. Muutenkin vertaansa vailla olevasta urasta jäi parin viime kauden draaman vuoksi lähinnä paha maku suuhun. Kaikki kunnia kaverille pitkästä urasta, jossa oli lukuisia unohtumattomia hetkiä.

Asiasta aasinsiltaan... Brett oli aina kova kaveri näyttämään tunteensa julkisesti. Niin myös nämä. Joukosta löytyy myös erään toimituksen jäsenen ei niin salaisten päiväunien kohde, joka pilasi taas kertaalleen suomalaisten toiveet.

Toinen alkuperäiseen asiaan liittymätön linkki paljastaa, että kaikki urheilutoimittajat eivät jaksa enää nousta jalustalleen joka aamu (suurin osa kylläkin, onhan se kuninkaallisten jälkeläisten ammatti).

1 comment:

tuplajuusto said...

Koitin ettiä Favraron taint -tilastoja googlesta näillä: "brett favre taint stats".

Ei löytyny mutta Nats! oli ensimmäinen hakutulos. Well done, lads.