Monday, June 8, 2009

ME pätäkätJepsulivei, Ricky Kaka tekee Barçan ens kaudesta hieman haasteellisemman siirtymällä ennätyslyhyen jahkailun jälkeen Puta Madridiin, maailmanennätyssummalla (£56 miljoonaa), claro que sim. Tää oli toki arvattavissakin Perezin päästyä puikkoihin, kysymys on lähinnä siitä, että ketä muita Real Franco on vielä ostamassa.

Ribery? Ei ainakaan tän tietämättömyyden perusteella. Asiaa voi seurata ton sivupalkista löytyvän linkin avulla, Marca on yleensä päivitelly sinne uusia juoruja noin 8 minuutin välein..

6 comments:

MikeLowry said...

Jäi melko lyhytaikaiseksi toi ennätys.

Jokos Kikillä on Puta Madridin paita tilauksessa??

tuplajuusto said...

??

Mees ny vähän miettiin näitä sun hassuja juttuja, oma mielipide Krsitiinasta on vissiin käyny ilmi jo näiden postausten puitteissa.

Mutta että mitä sviddua, se saa 6-vuotisen sopimuksen viimesenä vuonna saman tilin kun Mike hevonv!tun Jordan aikanaan (alkaen 9,5 miltsii/kausi, 25% korotus/vuosi), ja samaan aikaan Espanjassa työttömyysprosentti on 18?

Kerros mulle Zyklon se notta miten tää on mahdollista, kun siitä taloudesta tiedät kuitenkin niin paljon?

MikeLowry said...

No velkarahalla tietenkin. Madridillahan on joidenkin lähteiden mukaan ollut 500M€ velkoja jo valmiiks, mikä ei tuntunut haittaavan viimeisimpiä pelaajaostoja. Taitaakin olla Espanjan mahtiseura tän koko talouskriisin takana (tai se pankki joka noiden velkojen saamamiehenä toimii.

tuplajuusto said...

Kirjotin tosta jo Bassoon, kato sieltä vastaus ku ei jaksa samaa tähän..

MikeLowry said...

Eikö äiti muistanu kertonu ettei uskovaisten ja futishullujen kanssa pidä lähteä väittelemään. Ens viikolla vuorossa jehovien käännytys pakanoiks

tuplajuusto said...

nojoo, olis tosiaan voinu jättää tolle ryssittelijälle vastaamattakin..