Monday, June 15, 2009

Tähtiin kirjoitettuTää klassikko on luonnollisesti omistettu Kristiinan ja Puta Madridin väliselle saagalle, tuntui niin sopivalta.

Minkäänlaista kommentointia siirrosta, järjettömästä siirtosummasta, täysin käsittämättömästä palkasta tai Real Francosta in general ei jaksa tähän enää laittaa, kattokaa vaikka FutisFoorumilta jos haluutte. Break a leg, sport.

.
.
.
.
.
.
.

No jos nyt sen verran, että VOI VITTU SITÄ TUNNETTA KUN TÄÄ YLIMIELINEN SAATANAN LADYBOY PYÖRII BERNABEUN NURMIKOLLA CATA DIAZIN KAHDEN JALAN LUUNMURTAJATAKLAUKSEN JÄLJILTÄ!!!! AAAAAAAAA!!!111!!!!

PARIS HILTON!!!11!

KUKKAHATTU!!1!!!!TYKKÄÄ POJISTA!!!!!!!!!!!! (Disclaimer: Homoseksuaalisuus on ihan ok, alla esitetyn kaltaiset vaatteet ei)Meh, ei jaksa. Hieno mies ja varmasti myöskin kova paneen. Mutta onpahan taas jotain seurattavaa ens kaudella, tästä taivaassa suunnitellusta liitosta saadaan heleposti ainakin 20 postausta Nats!iin. Joka kuukausi.

1 comment:

ILL said...

Ja pari päivää myöhemmin Roni Boi esitteli madridilaisille aurinkoisemman puolensa:

Real suunnittelee esittelevänsä tuoreimmat superhankintansa Ronaldon ja Kakán yhteisessä infossa, mutta Ronaldo haluaisi oman tilaisuutensa. Silloin hän saisi yksin paistatella salamavalojen räiskeessä. Asiasta kertoo brittiläinen Guardian-lehti.

Toinen mahdollinen kitkaa synnyttävä asia on luonnollisesti Ronaldon palkka, josta hänen agenttinsa Jorge Mendes parhaillaan seuran kanssa neuvottelee. Guardianin mukaan Mendes haluaa takuut siitä, että Ronaldo saa enemmän palkkaa kuin Kaká. Se sementoisi Ronaldon leirin mukaan portugalilaisen aseman maailman kalleimpana pelaajana.

-IS