Monday, July 13, 2009

Mala LecheHmm, Apassin City -diili julkistettiin samana päivänä kun Zör Punanenä kertoi hankkivansa tänä kesänä nolla uutta pelaajaa lisää.

In other news, Pikku-Mickey höntsäilee seiskalla. Oikeesti? Se on kuulemma pelannu pari kautta Janne Kosusen Liverpoolissa (tm), kai tää oli tiedossa? Annatte sille Bestin ja Cantonan numeron? No täähän menee hienosti sitten niin. Valencian silkkiset muuvssit ei paljoo jeesaa tässä fiaskossa.

Fergusonin ens kauden "eh's a fookin griet plier, you'se're ahll fookin caahnts!" -lehdistötilaisuutta odotellessa voi suuntailla ajatuksia muihin asioihin, vaikka esmes tän ihmettelyyn:Pretty Flaco on kohtalaisen nextillä levelillä ton toimintansa kanssa. Edessä lupaava tulevaisuus oman aikansa Penny Hardawaynä?

2 comments:

ILL said...

Joo, kattelin eilen kanssa noita "sähkeitä" ja totesin että eihän tossa koko valioliigan touhussa oo taas yhtään hevonvitun järkee. Soccernetissä on aika huvittavia keskusteluja noiden juttujen alla, esim. "Tevez on huono hankinta ku Cityllä on jo CRAIG VITUN BELLAMY".

Hughes on näköjään päättäny että se ei oo ainakaan vasen laita mikä tänä vuonna pettää. Ite oisin ostanu puolustajan ekana.

tuplajuusto said...

"Ite oisin myyny Dunnen ekana."

Fixed.