Tuesday, November 6, 2007

The Boot RoomWiganin pinna petti seuraavaksi, Hutchings ja sen hienot pinkit (salmon?) paidat ja krakat saivat luvan lähteä. Ja kyllä, vedonlyöntitoimistojen suosikki on Graeme "Borat" Souness, jonka merkittävimpiä saavutuksia ovat Liverpoolin 90 -luvun pilaaminen sekä Lil' Micky Owenin ostaminen Newcastleen 17 miljoonalla punnalla, kun kukaan muu ei olisi maksanut edes puolia siitä. Ei hyvää päivää, Tottenhamin boardi sai juuri kovan kilpailijan "fuck-up of the season" -kategoriassa.

No, toisaalta Wiganin kauden teema tulee varmasti olemaan "steady gettin' blown", huolimatta siitä kuka on puikoissa (thanks, Devin). Ja onhan Souness ja sen apinaa mukailevat käytöstavat tietysti hieman parempaa viihdettä. Hutchingisissa kun ei ollut mitään muuta mielenkiintoista kuin käsittämättömän epärealistinen positiviisuus tappioiden kasaantuessa. "In a couple of weeks, we would've got Emile back." Niin, Heskeystähän se kiinni oli..

Seuraavana vuorossa tulee todennäköisesti olemaan Billy Davies, joka on kunniakkaasti vaalinut Cookie Colemanin perintöä "käsittämättömin aksentti" -sarjassa. Mutta kuka tilalle, esimerkiksi Boltoniin palkattu Gary Megson ei tunnu olevan ihan sellainen nimi/persoona jonka pitäisi valmentaa valioliigajoukkuetta. Ehkäpä Zico Hjelmin agentin pitäisi tarttua puhelimeen ja alkaa tekemään pientä promotointia.. Ja ilmoittaa Zico saman tien kielikurssille.

Btw, Daddy Dick Ireland on naurettava pelle. Jos kaljuuntuu niin kaljuuntuu, peruukit on so 1800 -luku, duh! Puhumattakaan siitä, että pilaa mun tulosvedon.. 'ttu, mikä spede.

2 comments:

ILL said...

Mikähän lienee ennätys noissa potkuhommissa yhden kauden aikana?

Mutta ennen Billy Daviesiä liipasimella ovat ainakin Dirty Sanchez, G.Eteläportti ja Sam "jaws" Allardyce. FAKTA!

PS. Itse jäin parikymppiä voitolle. Tosin se vaati pieniä betfair-manööverejä. Cityn puolustus ei vakuuttanu, eikä Sunderlandin hyökkäys. Cityn alamäki on alkanu.

ILL said...

ainiin ja päivän NBA-vinkit:

CLIPS @ Da Bulls 4.15 *****

Suns @ CATS 2.86 **

HOTLANTA @ The Swamp 2.58 **