Tuesday, November 27, 2007

R.I.P.
Todellinen tragedia ei jätä urheilumaailmaakaan koskemattomaksi. Washington Redskinsin safety Sean Taylor kuoli tänään viime yönä saamoihinsa vammoihin alle vuosi sen jälkeen kuin Denver Broncosin Darrent Williams sai surmansa. Molemmat joutuivat viattomina luodin tielle, Williams autossaan lumisen Denverin kaduilla, Taylor kotonaan aurinkoisessa Floridassa. Nämä ovat surullisia esimerkkejä siitä, etteivät edes varakkaat, menestyksekkäät urheilijat ole suojassa nykyajan vaaroilta.

Kaikenlaisen sosiaalisen kommentoinnin esittäminen tässä tilanteessa on merkityksetöntä ja typerää. Tärkeämpää on keskittyä muistamaan poistuneiden "gridironilla" esittämää tunteiden paloa ja voitontäyteistä elämäniloa. Sekä Taylor että Williams olivat kuolessaan vain 24-vuotiaita ja sarjansa lupaavimpia nuoria puolustuspelaajia. Taylorin poismeno jättää oman mustan leimansa kuluvaan NFL-kauteen.

Nats!Sports esittää vilpittömimmät surunvalittelunsa kaikille menehtyneiden omaisille ja toivoo, ettei vastaavia suru-uutisia jouduta seuraavan kauden aikana lukemaan. Rest in Peace Darrent and Sean, rest in peace.

No comments: