Wednesday, November 7, 2007

Lowry's Laws of Human Nature

Viikon linkit on palannut uudella nimellä ja entistä ehompana. Nimi on vasta kehitysasteella ja (parempia) ehdotuksia saa laittaa tulemaan. Tämän kertaiselle nimelle ei ole sen suurempia ja parempia perusteita, sattuipahan kuulostamaan hyvältä keskellä väsynyttä ja harmaata keskiviikkoa. Eli ei muuta kuin linkkeihin...

Todellinen syy jalkapallon maailmanlaajuiselle suosiolle (pois lukien valioliiga, jossa sama perustelu ei pidä paikkaansa) on löytynyt. Satavarmasti nämä vetävät enemmän faneja puoleensa kuin tuhat tuplajuuston postaamaa maalikimaraa.

When keeping it real goes wrong, college series.

From ghetto to college and back - a lesson in being a wide receiver.

Ajat muuttuvat, mikä oli ennen in ei välttämättä ole sitä enää.

Valioliiga maantieteellisesti. Ei mitään hauskaa, mutta siisti kartta.

Hyvää syntymäpäivää Wayne, T: Oasis.

Kalja maistuu aina paremmin kavereiden kanssa. Vinkki Illulle ens viikonloppua varten.

Onnittelut kaikille seuraavat herrat varanneille. Fantasyjefu on kylmä rakastajatar, joka ei kunnioita edelliskauden suorituksia.

Viikonlopun NFL-kierros jätti jälkeensä muutaman unohtumattoman hetken:
- Adrian Peterson
- Look at that fat man go

NBA totuuksia ensimmäisen viikon pohjalta. Ja samaan hengenvetoon muutama asiallinen kysymys, joihin vastaamalla David Stern voisi saada allekirjoittaneen takaisin NBA:ta seuraavien urheilufanien joukkoon.

Greg Easterbunny valmistautuu poikansa kanssa maailmanloppuun (by KSK).

The haters just keep on hating. Bounty increased to 60$.

Ja ettei tämän kertainen viikon linkit osuus pääsisi lipsahtamaan PG-osastolle, lopetamme naiskauneuden parissa. Barstoolsports on ratkaissut iänkaikkisen dilemman ja rankannut Kelly nimiset naiset. Ensi kertaan asti, kiitos ja anteeksi!

8 comments:

ILL said...

Whatever.

Päivän NBA-vedot:

CLIPS @ Indy, 3,15 ja kohoamassa! ***

-eilen sai yli neljä ja nyt la:llä on toinen ilta putkeen, mutta silti. LAC on vaan parempi joukkue ja voitti eilen Chigagon. Lännen keskikastia pitää pelata idässä!

tuplajuusto said...

vitun branderi, äijä on ihan kiihkona. sun pitäs laittaa noista kunnon postaukset (Potilaan Tipsit(tm)) eikä vaan uhitella täällä piilossa.

pelasikko muuten viime yönä atlantaa, vai saikko kuitenkin jotain niillä kahdella muulla?

ja liittyen varsinaiseen postaukseen, mitäs kelly bundylle kävi kun ei mahtunu listalle? ja toi easterbrook -läppä on aivan rikollisen huvittava, tosin en usko että pilkan kohde itse arvostaa hirveen korkeelle. toisaalta, ihan sama, siinä on sellanen äijä jolle sopiikin vittuilla..

ILL said...

pelasin/pelaan siis kaikkia ISOLLA kirjoitettuja, eli 1/3:sta osu. Ja voittoahan siitä tuli.

ILL said...

ja lisätään vielä

CATS @ Philly, 2.65 *

ILL said...

Okei, Catsin peluu kahtena iltana putkeen supisti vähän tota voittomarginaalia. Pistetään ne toistaseks hyllylle.

Tänään ei oo ku kolme peliä, mutta niissäkin on yks kokeiltava kohde:

PISTONS @ Da Bullz, 1.97

Toinen kuuluu eliittiin idässä, toinen ei oo voittanu yhtään peliä.

Preview

The Bulls are 29th in the league in both shooting percentage (37.3) and points per game (87.8).

One major concern for Chicago has been the play of center Ben Wallace. The 12th-year pro, who has averaged 10.7 rebounds during his career, has only grabbed 4.3 boards per game this season. And though he's never been much of an offensive threat, his 3.8-point average is his lowest in 10 seasons.

Detroit has given up just 87.7 points per game to lead the NBA.

Detroit on voittanu Atlantan (joka on luultavasti paljon parempi kuin viime vuonna ja Orlandon viimesissään. Chigago on hävinny Milwaukeelle ja Phillylle.

MikeLowry said...

Oikeesti, jos Potilas pitää tota tahtia yllä, tehdään tähän sivustoon maksullinen "What ur bookie ain't tellin' u"- osio. Ei oo kannattavaa pisnestä toi ilmaisten ja ennen kaikkea rahanarvoisten vinkkien jakaminen. Hinta voi olla vaikka 20€ per kierroksen varmat.

Asiasta kolmanteen, Deeren tietoturva ylitti itsensä ja sulki multa pysyvästi blogiin pääsyn työkoneelta. Ilmeisesti on tullu postailtua hieman liikaa työaikana. Noh, life is...

tuplajuusto said...

no kännykällä sitten, ei toi ole mikään syy..

melko kummallista, että bloggerin osotteet on kielletty. lieneekös sitten tuolla ameriikan konttoreissa käytetty vähän liikaa aikaa tällasiin? joka tapauksessa ihan tarpeetonta.

mutta ei silti läheskään yhtä tarpeetonta kun mesen käyttökielto elisalla. kun niitä selaimella toimivia versioitahan ei ole kun pari tusinaa, josta valita..

ja tosiaan se vedonlyöntipalsta olis parempi kun tällanen kyräily. pistetään se homma rullaamaan, kyllä ne remontit ja rakennusautomaatiot odottaa!

ILL said...

Noi futispätkät oli poistettu!

Straight Cash Homey tarviis kunnon pen&pixel grafiikat (jos joku ei tiiä mikä on p&p niin kannattaa tsekata). Eikä muuten oo ihan eka kerta kun joku sanomalehti on printannu kuvia sosiaalisesn verkon applikaatiosta!

lol @"What it says in 2007: I'm from Europe and I'm taking advantage of the low dollar and showing my package to all you Americans"

Wayne Rooneyn muija on vähän tyhmä? Kamala yllätys. Siisti signaus!

Onneks muuten otin Shaun Alexanderin ekana, ja ihan hyvin onnistu toi Jerious Norwood sleeperin haisteluki! Alexanderi sais kenkää jos ois joku jonka ottaa tilalle.

Big Babyn highlightit oli aika uskomattomat, syöttäkää mua liike, uimahyppy maaliviivan yli, kuperkeikka säkin jälkeen ja "fat man in a little coat" tuuletukset.

Äijä ei seuraa NBA:tä? hah, mikä valhe!

Kuinka paljon G.Easterbrook on ampunu itteensä jalkaan tän Evil vs. Good debaakkelin aikana? Uskomatonta perspektiviin puutetta. Eikä vieläkään hellittäny.