Sunday, February 17, 2008

End Of An Era

Eilinen baari-ilta sai traagisen lopun, kun viinirypäleköynnös kertoi Mike Bibbyn siirtyneen Atlantaan. Bibby oli viimeinen jäljellä oleva jäsen 2000-luvun alun Kings joukkueista, jotka haastoivat Lakers-dynastian NBA historian parhaassa ottelusarjassa keväällä 2002 (thanks alot Big Shot Brob).

01-02 Kings nuosi maineeseen hyökkäyspelinsä ansiosta aka "The Greatest Show On Court". Joukkueen aloitusviisikko oli legendaarinen Mike Bibby, Doug "let-my-wife-play-the-point" Christie, Peja Stojakovic, Chris "the timeout" Webber ja Vlade "ten-cigarettes-a-day" Divac. Penkiltä löytyivät sellaiset kotikatsomoille tutut nimet kuin Hedo Turkoglu, Bobby Jackson, fantasystud Gerald Wallace, Scot Pollard ja Chucky Brown.

Ohessa pari flashbackiä kultaisiin vuosiin:

Part I


Part II

Nostalgiakooste

(kenelläköhän muuten mahtaa olla ne Pontelin nauhat kyseisistä peleistä, voisi jonkun lauantain uhrata memory-lane visiitille)

2 comments:

tuplajuusto said...

Olennaisempi kysymys: kenellä on VHS-"soitin"?

Mulla on ainakin jotain niistä konferenssifinaalikeloista, notta pitää tonkia arkistoja..

On a related note, mun Windows meni äsken kiinankieliseks, kun koitin asentaa yhtä p2p -softaa jolla olis nähny Boca Juniorsin pelejä. Onko tää nyt se kohta, johon se raja on vedettävä..? Ei enää enempää jalkapalloa..?

MikeLowry said...

Tottakai multa löytyy VHS. Se on siellä makuuhuoneessa LP-soittimen vieressä (oikeesti).

Ja, joo kyllä toi on melko selkee merkki siitä, että lopeta se varetus ennen ku kone kärähtää kokonaa