Thursday, February 28, 2008

Weekly Links 9/08

Tämän viikon linkit ovat siinä mielessä erikoisia, että niistä löytyy myös kotimaisella kielellä olevaa materiaalia. Eli te, jotka ette ole aiemmista voineet nauttia kesken jääneen peruskoulun takia, iloitkaa. Tämän viikon saldo oli työpaikan talviloman vuoksi erityisen kattava. Kenenkään ei pitäisi jäädä kylmäksi. Itse asiassa, jos satut olemaan miespuolinen lukija ja linkit jättävät sinut kylmäksi, on syytä avata se kaapin ovi ja astua rohkeasti kylmään, julmaan maailmaan. Luvassa jälleen aimo annos huumoria eikä mikään ole taaskaan pyhää.

Kahdeksan syytä lopettaa urheilu ja keskittyä pullon nosteluun. Jos huomaat nyökkäileväsi juttua lukiessasi, jätä ne niket solmimatta ensi kerralla ja keskity kentän laidalta huuteluun.

DeShawn Stevensonilla oli ennen muinoin 20k$ ylimääräistä reenikassin pohjalla. Kun yhden käden kolkit tulevat viralliseksi osaksi All-Star viikonloppua, Gilbert tulee olemaan kuningas päivän ajan.

Päivän pakollinen rasistinen kommentti. Jos Wonderlic testi olisi enemmän mustien kulttuuriin sidonnainen, se näyttäisi todennäköisesti tältä.

4 vs. 4 jatkoajat, rangaistuslaukauskilpailut, tarkemmat estämisen vastaiset säännöt it's all well and good, mutta todellinen syy NHL uuteen tulemiseen on tässä.

Hevonen voittaa humalaisen miehen kilpajuoksussa. Shocking! Toimituksen ravivastaavalla on varmastikin oma käytännön kokemuksensa asian tiimoilta.

Espanja on yksi maailman vaikeimmista kielistä, varsinkin Bostonin irlanninsukuiselle valioyksilölle. Nytpä sentään tiedämme mitä Spring Training pitää sisällään.

Paras feikki haastattelu ever. Meni täydestä noin puolelle miljoonalle lukijalle. (Ja ei, Will Ferrell ei ole oikeasti vastannut kysymyksiin).

Vaimon valinta on melko vaikea asia. Huono suoritus saattaa johtaa oheisiin seurauksiin.

Tämän vuoden baseball tulokkaat ja heidän hollywood vastineensa.

Testaa oletko tulossa vanhaksi tai mikä pahinta aikuiseksi. (Jos vastasit kyllä yli kymmeneen kohtaan, on aika alkaa pohtia lasten nimiä ja miten se asuntolaina tullaan maksamaan).

Jotkut ovat oikeasti valmiita uhraamaan vasemman kiveksensä voiton takia (tuli henk. koht. vaistomaisesti irvistettyä juttua lukiessa).

NFL combine baby! aka look at that flubber go! Enää kolme kuukautta draftiin.

Slamball is back! Omaa ehdottomasti olympialajipotentiaalia. Kattoisin sata kertaa mieluummin kuin oikeeta korista olympialaisissa.

Tuli tässä taas mieleen muiden blogeja selaillessa, että voi kun osaisi itsekin tuottaa jotain sisältöä niin ei aina tarvitsisi kopioida. Oh well, sitä vartenhan se koulu tuli käytyä.

Ja jos ei ole parempaa tekemistä, laittakaa onnittelunne menemään toimituksen uudelle suosikkijalkapalloilijalle.

3 comments:

tuplajuusto said...

Re: Amanda Fichchiccihini. Aika hyvä per..

ILL said...

...kyösti laukes kesken lauseen?

SLAMBALL!!!!

eiköhän laiteta kentät kuntoon.

MikeLowry said...

"invertor of the ass forward photo". Lieneeköhän neiti luonnonlahjakkuus vai onko harjoitteluun käytetty monta yksinäistä tuntia peilin edessä? Hmm... tuskin ovat olleet kovin yksinäisiä mutta anyways..