Sunday, February 3, 2008

SuperBowl Sunnuntai

Friday Night Lights on päättynyt, College FB finaali pelattiin tasan kuukausi sitten. Jenkkifutisfanille SuperBowlin jälkeen ei ole elämää, ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen. Sitä suuremmalla syyllä sunnuntaista on otettava kaikki ilo irti. Tämän vuoden virallinen SuperBowl seurantaparty järjestetään "perinteiseen" tapaan Hämeenkadun penthousessa. Luvassa on suuria tunteita, veikkauksen vararikko, pullollinen Famous Grousen Golden Reserviä, pikku purtavaa ja paljon muuta.

Itse pelistä odotetaan mielenkiintoista ja joissain piireissä jopa tasaväkistä. Mikäli haluaa vielä tässä vaiheessa päästä sinuiksi joukkueiden avainpelaajien kanssa kannattaa tsekata oheiset linkit: hyökkäykset, puolustukset ja spessut.

Muutama nimimies voidaan poimia niille, joille kolmen linkin klikkaaminen on liian suuri haaste.

New England Patriots:

QB, Tom Brady on pudotuspeleissä voittanut kuudestatoista pelistään 14. Kuluneella kaudella Brady rikkoi kaikki mahdolliset joukkueen ja liigan yksilöennätykset. Tapailee supermalli Gisele Bundcheniä. Kauden tilastot 50 TD, 4806 yards, 117,2 RAT.

WR, Randy Moss lienee yksi historian parhaista rissuista kun sille päälle sattuu. Rikkoi yhden kauden touchdown ennätyksen männä vuonna, tosin yksikään tuuletuksista ei yltänyt menneiden vuosien tasolle.

SS, Rodney Harrison tunnetaan yhtenä liigan vittumaisimpana pelaajana. Myöhäiset taklaukset, räkimiset ja vittuilut kuuluvat miehen jokapäiväiseen elämään. Piti pientä taukoa alkukaudesta ruokavalioerimielisyyksien takia, liiga ei hyväksynyt kaikkia lisäravinteita joita Rodney vesimeloniinsa laittoi.

LB, Junior Seau pelaa 19 kauttansa liigassa ja kuten Roger Clemens hänet leimattiin loppuunpalaneeksi kymmenen vuotta liian aikaisin. Tuleva HOF-jäsen ja 'stache all-starsin kunniajäsen.

New York Giants:

QB, Eli Manning on pelannut lähes virheettömästi tämän vuoden pudotuspeleissä. Oli vielä alkuvuodesta tuomittu kulkemaan Peytonin varjossa ikuisesti. Huomattavin muutos Elin käytöksessä on tapahtunut juuri pudotuspelien kynnyksellä. Hänestä alkoi huokua itsevarmuutta ja rentoutta. Nats!Sports on saanut yksinoikeudella kuvamateriaalia, joka selittää muutokset. Tässä, tässä ja tässä.

DE, Michael Strahanista tulee jotenkin aina "I want half Eddie"-sketsi mieleen. Olisiko tällä jotain osuutta asiaan. Strahan on omistaa yhden kauden sack-ennätyksen ja on vieläkin iästään huolimatta yksi liigan parhaista puolustajista.

Loput pelaajat joudutte googlaamaan itse. Kädet väsyy.

Lopputuloksesta sen verran, että allekirjoittanut ottaa Patriotsin ja overin koko asuntolainalla. Ja Kevin Faulk ekan touchdownin tekijäks. Jos menee reisille ei tarvi soitella maanantaina.

Ensi viikolla loppuyhteenveto kuluneesta kaudesta sekä arvio superbowlin mainosten viihdearvosta. Mainoksista puheenolleen,

Kuluneen vuosikymmenen Bud-mainokset

Bannattu Bud Light

Bannattu GoDaddy.com

Toinen bannattu GoDaddy.comin mainos

Tavataan Patriotsin mestaruusjuhlissa ensi viikonloppuna. We're going to Disneyland, Baby!

2 comments:

tuplajuusto said...

Eli ja Paris?

?????????????

??

MikeLowry said...

Ettei vaan olis ollu feikki toi kuva.. Jos rahaa pitäs lyödä vetoa niin väittäsin että feikki