Thursday, February 28, 2008

Duudsoni On Täällä



Devin jäi marraskuussa suvaitsemattomuudestaan tunnetun Amsterdamin tullimiesten hampaisiin (piti esiintyä Cannabis Cupissa!) ja lähetettiin takaisin Houstoniin.

Helsinki-Vantaan tulli ei toivottavasti ole yhtä tiukalla tuulella tai sitten artisti käyttää vaihtoehtoisia reittejä laivalla ruotsista tai tallinnasta ladan kontissa.

Huomenna Tavastialla siis ja lähdössä sopivasti possee ja jatkot Omenassa tottakai.

Jos kaikki menee tuubiin, kop kop ja silleen.

ps. sori late, ihan hyvät linkit.

Weekly Links 9/08

Tämän viikon linkit ovat siinä mielessä erikoisia, että niistä löytyy myös kotimaisella kielellä olevaa materiaalia. Eli te, jotka ette ole aiemmista voineet nauttia kesken jääneen peruskoulun takia, iloitkaa. Tämän viikon saldo oli työpaikan talviloman vuoksi erityisen kattava. Kenenkään ei pitäisi jäädä kylmäksi. Itse asiassa, jos satut olemaan miespuolinen lukija ja linkit jättävät sinut kylmäksi, on syytä avata se kaapin ovi ja astua rohkeasti kylmään, julmaan maailmaan. Luvassa jälleen aimo annos huumoria eikä mikään ole taaskaan pyhää.

Kahdeksan syytä lopettaa urheilu ja keskittyä pullon nosteluun. Jos huomaat nyökkäileväsi juttua lukiessasi, jätä ne niket solmimatta ensi kerralla ja keskity kentän laidalta huuteluun.

DeShawn Stevensonilla oli ennen muinoin 20k$ ylimääräistä reenikassin pohjalla. Kun yhden käden kolkit tulevat viralliseksi osaksi All-Star viikonloppua, Gilbert tulee olemaan kuningas päivän ajan.

Päivän pakollinen rasistinen kommentti. Jos Wonderlic testi olisi enemmän mustien kulttuuriin sidonnainen, se näyttäisi todennäköisesti tältä.

4 vs. 4 jatkoajat, rangaistuslaukauskilpailut, tarkemmat estämisen vastaiset säännöt it's all well and good, mutta todellinen syy NHL uuteen tulemiseen on tässä.

Hevonen voittaa humalaisen miehen kilpajuoksussa. Shocking! Toimituksen ravivastaavalla on varmastikin oma käytännön kokemuksensa asian tiimoilta.

Espanja on yksi maailman vaikeimmista kielistä, varsinkin Bostonin irlanninsukuiselle valioyksilölle. Nytpä sentään tiedämme mitä Spring Training pitää sisällään.

Paras feikki haastattelu ever. Meni täydestä noin puolelle miljoonalle lukijalle. (Ja ei, Will Ferrell ei ole oikeasti vastannut kysymyksiin).

Vaimon valinta on melko vaikea asia. Huono suoritus saattaa johtaa oheisiin seurauksiin.

Tämän vuoden baseball tulokkaat ja heidän hollywood vastineensa.

Testaa oletko tulossa vanhaksi tai mikä pahinta aikuiseksi. (Jos vastasit kyllä yli kymmeneen kohtaan, on aika alkaa pohtia lasten nimiä ja miten se asuntolaina tullaan maksamaan).

Jotkut ovat oikeasti valmiita uhraamaan vasemman kiveksensä voiton takia (tuli henk. koht. vaistomaisesti irvistettyä juttua lukiessa).

NFL combine baby! aka look at that flubber go! Enää kolme kuukautta draftiin.

Slamball is back! Omaa ehdottomasti olympialajipotentiaalia. Kattoisin sata kertaa mieluummin kuin oikeeta korista olympialaisissa.

Tuli tässä taas mieleen muiden blogeja selaillessa, että voi kun osaisi itsekin tuottaa jotain sisältöä niin ei aina tarvitsisi kopioida. Oh well, sitä vartenhan se koulu tuli käytyä.

Ja jos ei ole parempaa tekemistä, laittakaa onnittelunne menemään toimituksen uudelle suosikkijalkapalloilijalle.

Sunday, February 24, 2008

Hiljasta on..


Blogi ilmeisesti hieman talvehtii, lieneekö uusi nousukausi edessä kevään koittaessa.

Töissä on sunnuntaisin aikaa selata kaikkea roskaa, edelleenkin. Tässä muutamia löydöksiä:

Joku jannu v!ttuilee osuvasti Nikkelle, Kristiinalla ja Joga Bonitolle.

Nanin pitää vielä treenata hetki ennen kuin pääsee tälle tasolle.. [linkki korjattu]

Tottenhamin cup-voiton kunniaksi, Spursin valmentajista kertova artikkeli: Söpö pari, Gus ei petä ikinä. In more ways than one..

Kaljaa netistä? Ei kannata.

Blaka! Artikkelissa ei mainittu oliko pojilla löysät farkut ja isot lippikset..

Collie Buddz on valkoihoinen? Muistaakseni vastaavanlainen yllättyneisyyden tunne tuli koettua silloin kun ymmärsin Ben Harperin olevan tummaihoinen.

Enempää ei tällä kertaa löytynyt, sillä Youtube kaatui. Mitäs tässä nyt sitten pitäis tehdä..?

Sunday, February 17, 2008

End Of An Era

Eilinen baari-ilta sai traagisen lopun, kun viinirypäleköynnös kertoi Mike Bibbyn siirtyneen Atlantaan. Bibby oli viimeinen jäljellä oleva jäsen 2000-luvun alun Kings joukkueista, jotka haastoivat Lakers-dynastian NBA historian parhaassa ottelusarjassa keväällä 2002 (thanks alot Big Shot Brob).

01-02 Kings nuosi maineeseen hyökkäyspelinsä ansiosta aka "The Greatest Show On Court". Joukkueen aloitusviisikko oli legendaarinen Mike Bibby, Doug "let-my-wife-play-the-point" Christie, Peja Stojakovic, Chris "the timeout" Webber ja Vlade "ten-cigarettes-a-day" Divac. Penkiltä löytyivät sellaiset kotikatsomoille tutut nimet kuin Hedo Turkoglu, Bobby Jackson, fantasystud Gerald Wallace, Scot Pollard ja Chucky Brown.

Ohessa pari flashbackiä kultaisiin vuosiin:

Part I


Part II

Nostalgiakooste

(kenelläköhän muuten mahtaa olla ne Pontelin nauhat kyseisistä peleistä, voisi jonkun lauantain uhrata memory-lane visiitille)

Thursday, February 14, 2008

O Fenômeno ferido


Polvi meni, taas..

Oh well, Miklun ja monien muidenkin idoli nro 1 on yksi harvoista jalkapalloilijoista, joille on sävelletty oma laulu. Uran tilastot ovat aika murhaavaa luettavaa, MM-kisoissa 19/15 (pelit/maalit), maajoukkueessa 97/62 ja seurajoukkueissa 307/229. Toivottavasti näihin tulee vielä jatkoa, tässä "Sou Ronaldo":

Friday, February 8, 2008

Let me out, I'ma angry lion!



Kamerunin Andre Bikey otti pikku pultit, kun lääkintähenkilökunnalla kesti liian kauan oman pelaajan hoitamisessa. Outoa tässä on se, että Kamerun johti ottelua 1-0 ja peli oli juuri loppumassa. Eikös se ole vaan hyvä, jos lääkintätoimissa kestää..? Nojoo, Bike-y voi vissiin miettiä näitä taktiikoita finaalin aikana katsomosta käsin.

Ja pidetään ne kommentit asiallisina jatkossa, eiks niin? Koskee myös itseäni, ennen ku joku neropatti ehtii asiasta mainitsemaan.

Skillz - WRap Up 2007



Skillz pistää nolla-seiskan nippuun.

2003
2004
2005
2006


Kiitos myös Kelalle tonnin maksulla muistamisesta, on se hyvä ettei tarvii työnteolla rikastua tässä maassa.

Thursday, February 7, 2008

Puttin' the fat in fa(s)t break!


Hmm.. Joutuu ehkä kattomaan pari noita Sunsin pelejä ennen kuin uskon todeksi. Oh well, ainakin Marion ja sen hirvi-tuulilasista-läpi -pirstaleinen itsetunto saatiin raivattua he!vettiin..

Sunday, February 3, 2008

Minne tää juna on menos, hei?



Outo kausi...Oltiin isän kanssa ja peli oli aika kehnoo, mutta tunnelma ok ja hauskaa oli..managerin vaihto oli selvää jo aikasin...käytiin toisen kerran nats-porukalla ja peli oli ihan surkee, mutta tunnelma Geordies-katsomossa uskomaton...sitten vihdoinkin Dirty Sanchez vaihtoon ja tilalle vanha tuttu Hodgson...sitten sainataan Litti...pitäsköhän mennä kattoon kolmas peli, ja kestääköhän se ees kolmee kuukautta?...ikkunaki meni kiinni ja tuloksena on että puolustus on luultavasti jonkun verran parempi, koska Hodgsoni on puikoissa...hyökkääjiä ei oo, eikä laitoja...sen sijaan keskikentän keskelle on semmonen "bullard-davies-litmanen-smertin-danny "mee jo pois" murphy" palapeli, että einstein nostais kädet pystyyn.

Nolla-nollaa tulosvetoon suosittelen, joka peliin. Kymppi panokseks joka kerta ja kauden loppuun mennessä on sunny beachin matka taskussa!

SuperBowl Sunnuntai

Friday Night Lights on päättynyt, College FB finaali pelattiin tasan kuukausi sitten. Jenkkifutisfanille SuperBowlin jälkeen ei ole elämää, ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen. Sitä suuremmalla syyllä sunnuntaista on otettava kaikki ilo irti. Tämän vuoden virallinen SuperBowl seurantaparty järjestetään "perinteiseen" tapaan Hämeenkadun penthousessa. Luvassa on suuria tunteita, veikkauksen vararikko, pullollinen Famous Grousen Golden Reserviä, pikku purtavaa ja paljon muuta.

Itse pelistä odotetaan mielenkiintoista ja joissain piireissä jopa tasaväkistä. Mikäli haluaa vielä tässä vaiheessa päästä sinuiksi joukkueiden avainpelaajien kanssa kannattaa tsekata oheiset linkit: hyökkäykset, puolustukset ja spessut.

Muutama nimimies voidaan poimia niille, joille kolmen linkin klikkaaminen on liian suuri haaste.

New England Patriots:

QB, Tom Brady on pudotuspeleissä voittanut kuudestatoista pelistään 14. Kuluneella kaudella Brady rikkoi kaikki mahdolliset joukkueen ja liigan yksilöennätykset. Tapailee supermalli Gisele Bundcheniä. Kauden tilastot 50 TD, 4806 yards, 117,2 RAT.

WR, Randy Moss lienee yksi historian parhaista rissuista kun sille päälle sattuu. Rikkoi yhden kauden touchdown ennätyksen männä vuonna, tosin yksikään tuuletuksista ei yltänyt menneiden vuosien tasolle.

SS, Rodney Harrison tunnetaan yhtenä liigan vittumaisimpana pelaajana. Myöhäiset taklaukset, räkimiset ja vittuilut kuuluvat miehen jokapäiväiseen elämään. Piti pientä taukoa alkukaudesta ruokavalioerimielisyyksien takia, liiga ei hyväksynyt kaikkia lisäravinteita joita Rodney vesimeloniinsa laittoi.

LB, Junior Seau pelaa 19 kauttansa liigassa ja kuten Roger Clemens hänet leimattiin loppuunpalaneeksi kymmenen vuotta liian aikaisin. Tuleva HOF-jäsen ja 'stache all-starsin kunniajäsen.

New York Giants:

QB, Eli Manning on pelannut lähes virheettömästi tämän vuoden pudotuspeleissä. Oli vielä alkuvuodesta tuomittu kulkemaan Peytonin varjossa ikuisesti. Huomattavin muutos Elin käytöksessä on tapahtunut juuri pudotuspelien kynnyksellä. Hänestä alkoi huokua itsevarmuutta ja rentoutta. Nats!Sports on saanut yksinoikeudella kuvamateriaalia, joka selittää muutokset. Tässä, tässä ja tässä.

DE, Michael Strahanista tulee jotenkin aina "I want half Eddie"-sketsi mieleen. Olisiko tällä jotain osuutta asiaan. Strahan on omistaa yhden kauden sack-ennätyksen ja on vieläkin iästään huolimatta yksi liigan parhaista puolustajista.

Loput pelaajat joudutte googlaamaan itse. Kädet väsyy.

Lopputuloksesta sen verran, että allekirjoittanut ottaa Patriotsin ja overin koko asuntolainalla. Ja Kevin Faulk ekan touchdownin tekijäks. Jos menee reisille ei tarvi soitella maanantaina.

Ensi viikolla loppuyhteenveto kuluneesta kaudesta sekä arvio superbowlin mainosten viihdearvosta. Mainoksista puheenolleen,

Kuluneen vuosikymmenen Bud-mainokset

Bannattu Bud Light

Bannattu GoDaddy.com

Toinen bannattu GoDaddy.comin mainos

Tavataan Patriotsin mestaruusjuhlissa ensi viikonloppuna. We're going to Disneyland, Baby!

Friday, February 1, 2008

Uudet jaot


Mm, siirtoikkuna. Aiempina vuosina tammikuu on ollut suurien lupausten ja pienien tekojen aikaa. Tänän vuonna asiaan saatiin muutos, sillä pelaajia liikuteltiin loppupeleissä vähän he!vetisti. Toisaalta myös managerit ovat vaihtuneet kauden aikana poikkeuksellisen tiheään tahtiin, näillä asioilla onkin varmasti yhteys toisiinsa (esim. Fulham).

Alta löytyvät olennaisimmat Valioliigaan liittyvät pelaajasiirrot aikajärjestyksessä käsiteltyinä:

Maanantai:


Milan Baros lankesi 'Arryn vipuun. Ainakin Manua vastaan tämä nopeita autoja ja keskinkertaisia seuroja harrastava sympaattinen sukellus-entusiasti oli ihan paska. Yllätys. Viimeisellä täydellä Valioliigakaudella (Villa) tuli 9 häkkiä, olisiko realistinen arvio loppukaudelle vaikka kolme? Vai meneekö liikaa yläkanttiin?

Viikinki-Olof lähtee Juveen, mutta vasta kesällä. Mellberg on kyllä sen verran jämpti survivori, että tällä ei ole varmasti vaikutusta kevään esityksiin. Mutta Italiassa pitää kai ajaa partaa vähän useammin..?

Kaikkien aasialaisten suosikki Jon Woodgate meni Tottenhamiin. Eh, toivottavasti vakuutukset on kunnossa..

Fulham osti "tulivoimaa" norjalaisen Erik Nevlandin muodossa. Tämä oli kummallisen Sanchezmainen siirto, vaikuttaa taas yhdeltä liian heikkotasoiselta mieheltä maailman kovimpaan liigaan (tm).

Tiistai:

Momo Sissoko lähti Juveen, as expected. Mascheranon tulon jälkeen kelloa ei tullut, sen sijaan Javier sai pysyvän siirron.

Andy Cole lähti Burnley'in, Valioliigaura paketissa? Ainoastaan kolme peliä tänä vuonna. Sitä ennen vähän enemmän ja muistaakseni pari hyvääkin. Massive respect.

Muuten ei juuri mitään liikehdintää, tyyntä myrkyn edellä?

Keskiviikko:

Alan Hutton Spursiin. Magic Juande ja Smilin' Gus jäljittivät oikeata puolustajaa koko tammikuun, eikä skotti lopulta pystynyt sanomaan "nae, like". Hutton on ihan hyvä, niinku silleen "Gary Neville 3000" -hengessä. Mutta niillä on jo Chimbonda, yksi liigan parhaista. Wtf?

Wayne Routledge
sanoi sen sijaan Lanelle (voi) morjens ja lähti hakemaan peliaikaa Villasta. Entinen Palacen superjunnu ei ole vastannut odotuksiin millään tavalla. Itse asiassa onkin vaikea uskoa, että kelloa tulee hirveän paljoa Villassakaan Youngin ja Agbonlahorin subina. Ja Shaun Maloneykin taitaa olla vielä nokkimisjärjestyksessä edellä..

Birminghamista pois suuntautuvan liikenteen joukossa oli Gary Cahill, josta Bolton maksoi huhujen mukaan £4,5 miljoonaa. Aika iso kasa rahaa pelaajasta, joka on tehnyt tämän, mutta ei juurikaan mitään muuta?

Aika rauhallista vieläkin..

Torstai:

..madness.

Christian Wilhelmsson
lähti Deportivoon. Äijä saattaa olla ruotsalainen ja näyttää vähän (paljonkin) kus!päältä, mutta taitoa löytyy kyllä. Siksi onkin hankala ymmärtää miksei luottoa tullut syksyn aikana enempää. Toisaalta tämä voi johtua siitä, että Boltonin pelitapa on niin voimakkaasti rakennettu yhden pelaajan ympärille. Mutta miksi sen pelaajan pitää olla Kevin Davies..?

Angolan maalitykki Manucho ei kelvannut ihan vielä Old Traffordille. ACN -pelejä seurattuani voin kertoa kyseessä olevan ihan oikea pelimies. Vähän niinku Louis Saha, mutta ei loukkaannu koko ajan.

Keegan osti jonkun Fabion. Ehh..?? Mike Ashley ei säästele!

Alan Stubbs lähti hakemaan peliaikaa Derbystä. Eipä ole miestä paljoa kentällä näkynyt Yobon ja Lescottin vuoksi, ihan järkevää siis.

Arsenal -junnu Mark Randall lähti lainalle divariin. Tässä ei ole mitään muuta uutisoitavaa kuin sankarin tukka. Joku v!tun roti.

Puolalainen Gregorz Rasiak meni Boltoniin. Jos ed. main. Davies loukkaantuu, voidaan hänet korvata lähestulkoon samalla pelaajalla. "He's big and knows where the net is." -Megson. Olen vakuuttunut.

19-v. Felipe Caicedo, Ecuador, meet Svennis. No, tämä ei ollut se iso hyökkääjähankinta jota odottelin. Lisää aiheesta myöhemmin..

David Rozehnal Lazioon? Etsin netistä selitystä tälle, mutta mitään ei löytynyt. Onko kellään mitään hajua miksi..? Paitsi siis Kuningas Kevinillä..

Rukouksiin vastattiin, Andy Reid on taas Valioliigassa! Mieletön vasuri ja vielä mielettömämpi ruokahalu jne. jne.

Wiganiin norjalainen Erik Hagen. Pohjoismaiset pakit näyttävät olevan varsin haluttuja keski- ja alemman kastin joukkueiden keskuudessa. Toivottavasti tämä ei vaikuta Titus Bramblen peliaikaan, viihdearvo kärsii.

Paul Stalteri lähti uusien miesten tieltä Fulhamiin. Ramosin tavoitteena on ilmeisesti pistää koko puolustus uusiksi, eikä Kanadan mies mahtunut enää suunnitelmiin. Varsinkaan sen jälkeen, kun..

..Brasilian maajoukkueen vasen pakki Gilberto tuli Lontooseen. Brassi on erittäin hyvä pelaaja.. hyökkäyssuuntaan. Puolustajana avut ovat sitten pikkuisen niukemmat. Toisaalta, niinhän se oli Roberto Carlosinkin kohdalla.

Anthony Gardner veti tilanteesta omat johtopäätöksensä ja lähti Evertonin penkille. Peliaikaa tuskin enempiä luvassa, mikähän tähän oli syynä? Paremman näköiset naiset..?

Boro sai lopulta maalitykki Afonson nimen paperiin. Asia tosin ei ole ihan täysin loppuunkäsitelty. Afonsohan teki viime vuonna järjettömästi maaleja Eredivisiessä, ja aiemmin tänä syksynä 7 häkkiä yhdessä pelissä. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten "A Seleçãoon" noussut pelaaja pärjää paremmassa liigassa.

Viimeiseksi jätettiinkin koko ikkunan paras sähläys, Defoe Pompey'in ja Benjani limboon. On hämmentävää, että vuonna 2008 tällaiset asiat voivat olla jostain v!tun epäkunnossa olevista fakseista kiinni. Vain Englannissa.. Hätäisempi voisi kuvitella, että Benjanin myynti (ja Barosin + Defoen hankinnat) vetävät Portsmouthin kauden ihan uusille urille (suoraan ojaan). Mutta tämä on ainoastaan allekirjoittaneen arvaus, jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä kevätkausi tuo tullessaan. ManU:n mestaruuden lisäksi.

Näin jälkeenpäin tarkasteltuna tammikuu toi siis mukanaan yllättävän paljon liikehdintää pelaajarintamalla. Esimerkiksi Fulhamin ja Tottenhamin kokoonpanot muuttuivat erittäin paljon ja uusien pelaajien sopeutumista onkin mielenkiintoista seurata loppukauden ajan. Toisaalta taas jotkut seurat (niin just, Newcastle) eivät liikauttaneet eväänsäkään, vaikka aihetta suuriinkiin muutoksiin olisi ollut. Mutta eihän tällaista "siirtoikkunaa" järkevänä tai loogisena toimintana voi käsitelläkään. Vaihtaa nyt työpaikkaa tietyn ennalta määritellyn ajan aikana, ja vieläpä siten että uusi työnantaja maksaa vanhalle korvauksen. Hullua..