Thursday, April 2, 2009

Diego ulos?Kuvan laatu on huono, mutta jostain tuolta pikseleiden lomasta voi nähdä kuinka Bolivia kyykytti Argentiinaa 6-1. Eli kyseessä ei siis ollut mikään väsynyt tuurivoitto, vaan ihan kunnollinen kylvetys. Argentiina ei ollu hävinny näin pahasti yli 60 vuoteen.

Kaiken tämän aikana el Pibe postailee vaihtopenkillä näyttäen siltä että joku olis sotkenu sen Fidel -tatuoinnin. Taktisen jäätymisen kliimaksina Maradona jätti Kun Agüeron penkille ja antoi ohjukset Angel Di Marian käsiin (56. min). Di Maria asetteli suuren vastuun harteilleen, juoksi pari kertaa kentän ympäri ja otti suoran punaisen (63. min). Ok, peli oli tässä vaiheessa jo 4-1, mutta silti. Eikä se pelin jälkeinen lehdistötilaisuuskaan niin vahvasti menny, ens kerralla enemmän kokateetä niin La Pazin korkea ilma ei pistä selittelemään näin pahasti.

Mutta, voiko Diego saada fudut jos tällainen meininki jatkuu? Ei kai ny sentään, sillähän kun on oma kirkko ja kaikki. Mutta todettakoon tässä yhteydessä että asiat ovat aina menneet sujuvammin suutareiden pysyessä lesteissään.

Meitsi muuten liittyy tohon kirkkoon heti kun pääsen sinne Buenos Airesiin. Ei pitäs olla ylläri kellekään..

No comments: