Sunday, April 19, 2009

Legenda vaikenee

Tuleva NFL-kauden sunnuntai-illat tulevat olemaan hieman edellisvuodesta poikkeavia. Ensimmäistä kertaa pariinkymmeneen vuoteen John Maddenia ei kuulla Al Michaelsin aisaparina. Madden ilmoitti aikaisemmin tällä viikolla lopettavansa kommentaattorinuransa. Hänet tulee korvaamaan Cris Collinsworth.

Madden tuli aikanaan tunnetuksi L.A. Raidersin hyökkäyksen linjamiehenä sekä myöhemmin valmentajana. Hän on viimeinen valmentaja, jonka on onnistunut johdattaa ryöstäjäjoukko luvattuun maahan (vuonna 1984). NFL vähemmänkin seuraavat saattavat muistaa miehen näistä.

3 comments:

tuplajuusto said...

Niin, seniili idari. Collinsworth eio yhtään parempi, tosin.

Mites sen pleikkapelisarjan nyt käy..?

ILL said...

Höpö höpö! Ilman Maddeniä ei ois NFL:ää!

Iso käsi legendaariselle hahmolle, jonka pelejä väännettiin jo Segan Megadraivilla '93 vuodesta asti! Pelien käytettävyys ja pelattavuus oli aina viime vuosiin ihan ylivoimaista luokkaa, moni ei tiedä mitään nfl:stä mutta kaikki tuntee mäddenin.

Ja Kris Collinsworth on nyt jo siinä pelisarjassa mukana, tuskin EA/Mäddeni ampuu lypsävää lehmää.

Jos Kris Collinsworth ei oo hyvä selostaja niin aika kovat on vaatimukset! Ihan selkeesti paras kuitenkin kaikki lajit mukaan laskettuna.

tuplajuusto said...

Mitä vittua, sillä on nariseva ääni ja obvi-teinixxx kommentit.

Ei vaan, ihan sama mulle noi jenkkiselostajat, kaikki ne yksinkertaistaa peleihin liittyviä juttuja liikaa. Jeff van Gundya äänestäisin mutta ku se on kommentaattori eikä selostaja.

Ja siis universaalissa kategoriassa voittaja on tietysti Tuomas Virkkunen. Linkku ja Niki "Liverpool" Juusela jakavat sijan 2978457834. Voi elämän käsi!