Thursday, April 30, 2009

Erottakaa Zico!! aka Tampereella kuohuu!

Urheilua koskettavat kriisit ovat olleet viime vuosina harvinaista herkkua. Nyt on toisin. Kautensa konttaamalla aloittanut TamU on kokenut melkoista mullistusta, kun saman viikon sisällä sekä toimitusjohtaja Sami Salonen että urheilutoimenjohtaja Jarkko Wiss ilmoittivat erostaan.

Jotenkin on vaikeaa kuvitella, ettei TamU vedä viimeistään ensi kauden jälkeen kuppejaan nurin ja siirry pelaamaan kutosdivaria. Hjelmin ja Pyhällön voimin tämän ja ensi vuoden aikana ehditään vielä tekemään tukku paskoja ja kalliita pelaajahankintoja. Ja silti kamppailemaan liigan peränpitäjän paikasta.

Pitäisiköhän alkaa boikotoimaan koko seuraa, siihen asti kunnes "valmentajamaestro" Hjelm ymmärtää siirtyä vakituisesti Tampere-Nokia rajan oikealle puolella? Edellisten juttujen kommentoinneista päätellen en olisi ainoa. Myöskin futisforumilla tuntuu olevan Hjelmistä varsin samankaltaisia mielipiteitä. Zicon futistietämys (tai sen pikkiriikkinen puute) on käynyt studiokommentaattorina kaikille selväksi.

Mitä muuta tähän voi sanoa. Kaikki hyvä päättyy aikanaan. Jäihän tästä käteen mestaruus jos toinenkin ja tukku hyviä pelejä. Ja tulihan tämä vuonna sentään liigakupin voitto.

2 comments:

ILL said...

Jalkapallon Tampereella pitäis palata juurilleen Tammelaan. TamUn alamäki alko ku Wiss lopetti pelaamisen. Ainoa oikee reaktio ois, että Tamperelaiset täyttäis Tammelan seuraavassa TPV:n kotipelissä. Peli ei silmiä hivele, mutta ainakin katsomosta näkee kentälle!

tuplajuusto said...

What he said.