Wednesday, April 22, 2009

KäytöstavatEilisissä potkupallohönyissä tapahtui muutakin jännää kun Arshavin x 4, asialla Puta Madridin aina niin sympaattinen Pepe. Tostahan pitäis saada aivan helvetin pitkä pelikielto, mutta manolot tietysti päästää sen 2 pelillä ja "tsot-tsot" -henkisellä sormen heristyksellä. Hieno mies, mutta sehän oli jo tiedossa.

Hyökkäyksen kohteeksi joutunut Casquero muuten veti seuranneen penaalin itse, chippas päin Ikeriä. Higuain kävi sitten tekemässä vielä Real Francon voittomaalin pari hetkeä myöhemmin. No hay karma en la Castilla.

Edit: 10 peliä.

5 comments:

MikeLowry said...

Pepelle iso käsi! Tollasesta neitimäisestä peilaamisesta ja maassa kieriskelystä kuuluukin saada pieni penalti. Jos ei dumari sitä anna, niin vastustajat sitten. Lisää näitä ja ehkäpä joskus päästään tosta peilaamisen syövästä eroon.

tuplajuusto said...

Hyvä Zyklon, sulla on tulevaisuus politiikassa.

Eihän väkivaltaa voi puolustella edes leikillä, eihän?

MikeLowry said...

Kuka tässä väkivallasta on puhunut. Pieni hienovarainen kosketus on aina hyvästä.

Et kai sinä vain kannata tuollaista huijaamista ja ihmisten harhaanjohtamista (pilkun peilaaminen ja tuomarin tarkoituksenmukainen huijaaminen)? Sehän on juuri sen kaltaista toimintaa (ihmisten helppouskoisuudella hyötyminen) jolla kapitalistisiat johtivat maailman laman ja kaaoksen partaalle.

Mietipä vähän ennen kuin alat moralisoimaan, vendejo!

tuplajuusto said...

Hauku edes oikeella nimellä, pendejo.

Casquero ehkä peilas, mutta ihan tarpeeks suuri kontakti/tönäsy siinä oli.

Ergo, oot ihan vitusti kujalla tässä. Noin härskiä touhua eio kentällä nähty sitten el Diegon ja Bilbaon teurastajan paritanssin.

MikeLowry said...

Eihän toi oo ees mikään paha.. Haynesworth sai neljä peliä kun polki vastustajan pään päällä.. Ja jefussa on pikkasen pidemmän napit ku tavallisessa... Riippuu perspektiivistä sano koira paskantaessa.