Thursday, May 31, 2007

Juutalaisten rahoilla..


No ohhoh! Kukkaro tais jäädä vahingossa Sir Alexin kämpille kostean illallisen jälkeen..Nanista ei viitti videoo postata, se oli kuitenkin täynnä jotain naurettavaa kaatuilua.. mutta tämä Anderson on todennäköisesti positiivisempi tapaus. Tosin salilla olis varmaan syytä käydä, sukille tulee ens kaudella varmaan aika paljon enemmän kun mihin on tottunut. Kysymyksiä peliajan jakautumisesta kyllä alkaa pikkuhiljaa heräilemään, kun ei noita junnuja varmaan ihan pelkästään penkille oo ostettu. Ja tuntuu hieman siltä kuin tää olisi Fergusonin yritystä kompensoida taannoinen Ronaldinhon karkuun pääseminen.. "Fock it, I'll sign meself the new one instead, ye fockin' cunts!"

Portugalissa pelaavista nuorista "tähdistä" ehkäpä lupaavin on kuitenkin vielä isoilta joukkueilta nappaamatta. Chelseaan kesän aikana..? Ricardo Quaresma ja oikean jalan ulkosyrjä:Tuubivideot on ajoittain hieman korneja.. tosin toi biisi on varmaan yhtä iso hitti sekä Ibizalla, että Särkänniemen parkeilla. Kansainvälisyydestä pisteet.

3 comments:

tuplajuusto said...

Scott Parker West Hamiin, Kobe pyytää siirtoa.. Onko urheilun seuraaminen nykyään jännittävämpää off-seasonin aikana?

ILL said...

Ei pystyny tota andersonia kauheen kauaa kattoon. No kai se siellä menee, varmaan aika paljon ovat heittämässä äijää pihalle, yks puolustaja vois olla tarpeen?

Hyökkääjiäkään (CF) ei kohta oo ku Rooney ja sekin on enemmän SS (no nazi). Saha, Smith, Molden enkeli (no ok se pelaa vielä yhen vuoden, mutta paljon sen varaan voi laskee?), Richardson, Heinze, Brown, Silvestre kaikki voi olla lähössä.

Kaks tyyppiä, jotka vois lähtee mutta ei varmasti mee minnekään on O'Shea ja Fletcher, sen verran hyvin on Fergien (no London Brigde) pylly pysyny puhtaana.

PS. hommasin sen ps2:en eurolla, slim -> se on aika pirun pieni.

ILL said...

Ei, kyllä urheilu on mielenkiintoisinta katsomossa paikan päällä pikkuveto vetämässä. Telkkarin katteluun puutuu.