Friday, May 11, 2007

Mc Taakibörsta tribuutti

Stigidilaation innoittamana pistin tuubiin hakusanaks Mc Taakibörsta, ja aijai mitä helmee rupes pukkaan. Henkilökohtaisesti oon aika varma, että taakis on suomiräpin huippukohta (toistaiseksi tietysti). Samaan aikaan, ku Älästinen ja Iso-H koitti näyttää vitun kovilta jätkiltä Peterin videossa ja harjotteli räppäämistä (inspiraatiooo, sensaatiooo) nää jätkät oli omat rääväsuiset itsensä.

Kuinka douppi oli MoonTV? Tässä klipissä on semmosta läppää alusta loppuun, että morjes. Ainoo vaan että mitä sille 17-raidan älpeelle tapahtu? Sivistymätön arvaukseni on, että Johanna kustannukselta (Raptori mitä?) loppu massit, harmi sillä siitä olis tullu suomiräpin abc. Tosin luultavasti ne biisit on myöhemmin kierrätetty Ketun levyille tehokkaasti.

Mc Taakibörsta @ MoonTV


PL2000:


"Setä on Hc niinku itse Andersen" "Vantaa, kuka vittu haluu luoda lantaa?"

PA 2001 (varoitus voi aiheuttaa yletöntä repeemistä):


"Neiti on nätti ku Uralin pihlaja"


Varo tai mä tuun kyljestä sisään:


"Mites se Niken sponssi?" "Nikke lähti lomille"
"Teho pumpille kunniaa, ku muitten rivirytkytys tekee strippareistki nunnia, ni vanha kunno emcee taakibörsta pysyy stiffinä, timmioraalilla laatupunaanilla ja spliffillä...ja turvallisuuden nimis älä jätä sun numeroo, tai koiratarha pummaa päivittäin sitä tuheroo"

Lopuksi Finlandia-palkittu(?) Edu Kehäkettunen ja Hellyyden ehdoilla:

9 comments:

ILL said...

Ja jotta päivä ois täydellinen, Jortikka ja Tukion luistimet

ILL said...

aijai tähän on pakko lopettaa, Tommi Mäkinen kuulee voittaneensa mestaruuden puhelimessa.

"oteentapas kohta uusiks, ku tuo puheelin soipi".

ILL said...

Eilisen fiverissa oli huippu linkki.

http://www.myfootballclub.co.uk/

Tavoitteena on kerätä 50 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, jonkun jalkapallojoukkueen ostamiseksi. Tarkoituksena on kerätä 35£/henkilö -> 1,75m. Maksun joutuu maksaan vasta takeoverin yhteydessä.

Listan kärjessä on Leeds, ja numerolla 7 Arsenal :)

tuplajuusto said...

ookko paljon töitä tehny tänää?

nimim. "varaa puhua"

ILL said...

iha vidusti. word on paulie walnuts.

MikeLowry said...
This comment has been removed by the author.
MikeLowry said...

Illun työtahdista näkee mitä tää suomalaisen sivistyksen tukijalka, ts. yliopistolaitos, tulee suurimmalla todennäköisyydellä olemaan kymmenen vuoden sisällä. Tietysti päiväkoti, johon kolmekymppiset elämää pelkäävät tulevat rentoutumaan pois raskaasta ja ahdistavasta työmaailmasta. Nimim. kokemusta on.

Muistaako muuten kukaan niitä legendaarisia MoonTV:n festariraportteja, jotka rakentu täysin sen varaan, miten hauskoja Sasha Remling ja Kehäkettu oli kännissä? Mistäköhän niitä koosteita vois löytää vai tuhoutuko kaikki MoonTV:n konkurssin raunioissa? Keksisin heti ainakin kolme huonompaa tapaa viettää viikonloppua kuin niitä festarisettejä katsoen ja kaljaa juoden...

(Tuli kahvihumalassa sen verran kirjoitusvirheitä, että piti ottaa kokonaan uusiks. Tekijä pahoittelee)

ILL said...

3 egee päivää tulee massia, että paljonko siihen rahaan kehtaa rehkiä ennen ku tulee huono omatunto siitä ettei oo lintsannu tarpeeks?

Noitten taakibörstien pätkien siinä sivupalstassa näytti olevan jotain MoonTV:n festaripätkiä.

ILL said...

Niin ja tosiaankaan ei oo mikään ihme , että yliopistotutkimuksen taso laskee, kun alottelevan väitöskirjatutkijan palkka on n.1600.