Thursday, May 24, 2007

Kausittaista on kunnia


Niin päättyi taas yksi nba-kausi, läpi galaksin ihmiset ja ihmisenkaltaiset koripallon ystävät on jätetty tuuliajolle miettimään kuinka julma ja kylmä voikaan maailma olla. Mitä me olemme tehneet ansaitaksemme jälleen yhden Spurs-Detroit finaalin?

Erään historiallisen nutjobin sanoin: "Jos siis tiedämme, että jotakin on olemassa ja että se, mikä ei ole mitään, ei voi mitään tuottaa, on ilmiselvästi osoitettu, että ikuisista ajoista asti on ollut jotakin; sillä mikä ei ole ikuisesti, sillä oli alku: ja millä on alku, jonkin on täytynyt se tuottaa". -John Locke

Oh, What to Do, What to Do?

aah, tuubi ja klassikkovideot:

Saafir - Light Sleeper


Mä oon kyllä unohtanu, että mikä Champions Liigan merkitys on? Ens vuonna en kato yhtään peliä, säästyy sekin aika jollekin kiinnostavammalle nörtteilylle.

4 comments:

MikeLowry said...

En tiedä onko kaikkien sarjojen taso yhtäkkiä romahtanut, mutta jotenkin viimeisestä vuodesta on jäänyt tosi plääh fiilis. Ei oo oikein mitään peliä, joka ois ikimuistoisena mielessä ja tuntuu, että mitä tärkeempi peli oli kyseessä sen pettyneempänä tv:n äärestä poistui.

Vielä pieni toivonkipinä elää ton Anaheim-Ottawa finaalin osalta. (Kuka ois uskonu viime syksynä, että NHL-finaalit olis kevään odotetuin urheilutapahtuma)

Että seuraava SuperBowlia odotellessa..

tuplajuusto said...

word. ehkä se baseball -matsi, jota mennään kattomaan tois kauan kaivatun muutoksen (go, bonds!)

tulkaa kattomaan Piparin pelejä, niissä ainakin sattuu (konkreettisesti) ja tapahtuu..

ja huomaa, että yks lukee filosofian tenttiin, siksi teennäiseltä kuulosti tuo Locke -kvoutti.. tai sit en ymmärtäny yhtään mitä sillä tarkotettiin.

tuplajuusto said...

ja tota saafirin videoo kattellessa tuli väkisinkin mieleen, että mitenköhän noiden entisaikojen videoiden budjetit vertautuu tän päiväsiin..? saakohan yhdellä diddyn videolla kustannettua kaikki vuoden 1989 räppivideot.. vai jääkö rahaa vielä ylikin?

vaadin paluuta yksinkertaisemmalle aikakaudelle! tulis vähän lisää mielikuvitustakin videoiden tekemiseen mukaan..

ILL said...

Pitää muistaa, että artistit useimmiten maksaa videonsa itse, joten kalliin videon tekeminen ei oo fiksuin ratkasu. Levybisnes on sillä lailla hienosti rakennettu. Niin ja safiir oli oikeesti koditon tuohon aikaan (Hobo Junction). Mutta tottahan se on, että innovaatio ei tarvi rahaa. Ja onhan noita jonkin verran, ei vaan mainstreamissä (esim. melkein kaikki tänne pastetut). Jay-Z:n black albumin videot on hyviä poikkeuksia. Youtube/myspace rupee kanssa vaikuttaan. Enemmän julkasukanavia ja yleisöö.