Monday, May 7, 2007

Pannukakkulopetus loistavalle kaudelle?


Kun tieto Chelsean tasurista levisi, pelaajat reagoivat kuvan osoittamalla tavalla. No okei, ehkei ne pelaajat, mutta tavallisen non-casual fanin silmissä tää homma kyllä levis käsille pikkusen liian aikasin. Viime kaudellahan Abramovitsin henkilökemia-ihme varmisti mestaruuden juurikin Old Traffordilla (kiitti vitusti, Joe Cole).

Eli keskiviikon matsissa nähdään myötähäpeää aiheuttava "guard of honor", johon vedonlyöntiyhtiöt antavat jo kertoimia siitä ottaako frankin maha vastapuolella seisovaan pelaajaan kiinni. "5-1 says it does AND Rooney scores!!" Lisäksi luvassa on ainakin yhden pelaajan turhautunut purkaus, joka johtaa punaiseen korttiin sekä luvattoman paljon kyttäilyä ja varmistelua FA-cupin finaalia silmällä pitäen. Peli päättyy todennäk.. ihan vitun sama, mestaruus ratkesi jo.

Nojoo, onneks ManU on ainoa joukkue jolla on 9 valioliigamestaruutta JA oma reittilentokone Malaysian Airilla:Hämmentävää, en tiedä haluaisinko kyytiin..

Me pidettiin Tiittasen Arskan kanssa palaveri, jonka seurauksena "vuoden pelaaja" -palkinto jaetaan tämän kauden osalta kahdelle pelaajalle: Cristiano Ronaldo on saanut noin 1.4% lisää miehekkyyttää otteisiinsa, tämä on näkynyt hyökkäyspäässä 22 maalin muodossa. Ensi kaudeksi kun saataisiin vielä pikkusen niitä monologikuljetuksia karsittua. Toinen erittäin merkittävä pelaaja on ollut Nemanja "Vida Loca" Vidic, joka on tuonut ihan helvetisti jämäkkyyttä puolustukseen. Enää ei tarvi luottaa Rion, Wes Brownin ja Neville Tuning Appreciation Clubin kunniapuheenjohtajan varmuuteen. Vidic on sitäpaisti kulmissa ihan vitun jäätävä, ens kaudella ainakin 10 häkkiä tulossa. "50-1 for that happening AND Ferdinand getting banned for blow!"

Vuoden ulko-Manulainen -palkinto myönnetään tänä vuonna Diego Forlanille, tosin tämä tulee takautuvasti kaksi vuotta vanhoista ansioista. Sen jälkeenhän Forlan on ollut ihan yhtä keskinkertainen, kun mitä Manu-vuosinaankin. On kuitenkin erittäin todennäköistä, että palkintoa himoinnut Roy Keane käy sen Forlanilta varastamassa, antaen samalla pikku-Diegolle hieman tukkapöllyä vanhojen hyvien aikojen kunniaksi. Klebersonin kommenttia tilanteeseen ei saatu, lähinnä siitä syystä että kukaan ei tiedä missä vitussa Kleberson on.

Elämää, ei sen enempää. Blaze up di fire fa di Red!!

7 comments:

ILL said...

Jaahas, sekö ny oliki se pääasia sitten? Mä odotin samppanjapullon kuvia ja mieshaleja. Jos ainoo päämotiivi on näytönhalu jolleki chelsean kaltasille egomaanikoille, niin on selvästi pilalle hemmoteltu. Kuka vittu niistä välittää?

Tästä ois voinu tulla hieno kunnianosotus hienolle kaudelle ja sille, mutta nyt sun mestaruuspostissa tulee ikuisesti oleen sana "pannukakkulopetus".

Mut 9 mestaruut hei!

You fucked up, son!

ps. killerikuvia

tuplajuusto said...

no vittu, toi on rehellinen reaktio tähän asioiden kulkuun. tosifani olis halunnu nähdä mestaruusriehumisen stamford bridgellä, kysy vaikka glazereilta.

joo, kuvia etsiskellessä tuli muutamia repeämisiä. ei kannata ikinä kirjottaa 'cristiano ronaldo' googlen kuvahakuun, tulee vähän liian non-heteroa kamaa vastaan..

tuplajuusto said...

tissiposki antaa periksi, vaihdoin otsikon sanamuotoa. vittu perkele.

MikeLowry said...

Erityismaininnan tästä kaudesta ansaitsevat henkilökohtaisilla suorituksillaan Manulle mestaruuden varmistaneet Phil Neville ja Salomon Kalou.

Neville "oman" maalin tulevaisuuden sukupolvet tulevat luontaisesti tuomitsemaan yhtenä aikakautemme selvimmistä järjestetyistä tapauksista.

Toinen listamme sankari ansaitsee puolestaan ylitsevuotavan tunnustuksen viime sunnuntain ottelun aikana haaskatuista maalipaikoista. On selvää, ettei sankarinviitta ole aina kaikille sopinut, mutta tälläinen viitan poisheitto ja sen päällä sylkeminen ei voi jäädä ilman ansaittua tunnustusta. Takaisin Norsunluurannikolle kahvia ja kaakaota kasvattamaan, jos minulta kysytään.

Ettei lukijalle tulisi väärää kuvaa, todettakoon, että en ole Chelsean kannattaja vaan ainoastaan tavallinen jalkapallon ystävä, jolta on ryöstetty vuoden yksistä merkkitapahtumista muutamien yksilöiden toimesta (You know who you are!!)

Kylläpä helpotti. Avautumisen terapeuttista arvoa ei voi liioitella.

ILL said...

Pientä perspektiiviä, ei kokonaiset kaudet mihinkään yksittäisiin tilanteisiin ratkee.

Täytyy tosin sanoo, että ku Kalou sai sen täysin vapaan paikan lopussa, niin kaikki koko maailmassa ajatteli että "ei voi olla totta, ne tekee sen,ne voittaa Arsenalin kymmenellä miehellä" (ja me joudutaan kestään Jose-sedän röyhistelyä taas vähän pidempään). Salomoni sitten kylmän viilesti vetää täysillä päin Lehmää. Sitä saa mitä tilaa.

Mä olin valmis jo marraskuussa antaan pokaalin ManUlle, mutta sitä helposti unohtaa, että Valioliiga kestää vaan elokuulta-kesäkuulle.

Mielenkiintosta nähä minkälaiseen sekasortoon Stamfordilla ajaudutaan. Äijiä lähtee n.15 kpl ja tulee kahden sadan miljoonan punnan arvosta. Sitten ihmetellään, kun on 8 hyökkääjää ja kaks pakkia.

Are you Real Madrid in disguise?

tuplajuusto said...

olis erittäin loogista, että chelsea ostais so'tonin Gareth Balen, kun se on niin lupaava. kun noita vasempia pakkejahan niillä ei oo kun.. hetkinen, molemmat maajoukkuemiehet. eli ne ostaa Balen 100% varmuudella.

ja keskikentälle ne tod. näk. ostaa jonkun ympyrän muotosen palikan neliön muotoseen koloon.

totuuden nimissä vähän pelottaa noi manunkin kesähankinnat, jos se hargreaves nyt on tulossa sinne. no, ehkä sen on hankittava tulevaisuutta silmällä pitäen, mutta ei jotenkin tunnu ens kautta ajatellen tarpeelliselta.

mutta verbaattorin hankinta saa mun täyden hyväksynnän. tosin en usko että T on valmis myymään. alexin pitää tehdä tarjous josta ei voi kliseytyä..

ILL said...

No jotain nöyryytystä kuitenkin:

"Terry to lead guard of honor"