Wednesday, May 9, 2007

NBA Playoffs...

Saatavilla lähimmältä kaapeli-tv torrent diileriltäsi, nimittäin täältä, täältä ja täältä.

Kattelin eilen puoleenväliin tota Rocketsin viimestä peliä, ja ihan sen kunniaksi, että se on aina hienon näköstä (varsinkin tämmöisen normikokosen silmään), kun 240 pitkä mies vetää feidawaytä:

Kalareissulla, Yao Ming
!


Miksi olet niin surullinen Yao?

4 comments:

ILL said...

kuinka nörtiltä simmons kuulostaa podcastissään?

tuplajuusto said...

ihan vitun.. pystyyköhän noita sen juttuja lukemaan enää samalla tavalla?? eikä sillä oo lähes ollenkaan mitään bostonin aksenttia. yks tän vuoden oudoimpia juttuja, vittuun tollaset podcastit..

MikeLowry said...

Jos ette oo aikasemmin huomannu, niin Simmonshan on maailman suurimpia nörttejä. Vaimot ja lapset on vaan jonkun ESPN braintrustin keksintö, ettei lukijat pelästys liikaa. Vai ootteko ikinä nähny kuvaa Billin vaimosta?

NBA:n pleijareiden suurin riski on tällä hetkellä yhä lähempänä oleva Detroit-San Antonio finaalisarja, jossa korirautaa tullaan raiskaamaan oikein urakalla. En nimittäin äkkiseltään muista ensimmäistäkään ottelusarjaa viimeisen kymmenen vuoden ajalta, jossa San Antonion peliä kattoessa ei olis tullut paha olo..

ILL said...

Olin itteki lisäämässä tohon postiin, että Detroit on ainaki ihan varpilla jo finaalissa. San Antoniolla on ainakin vähän enemmän kilpailijoita, ja kaikkien nba:ta seuraavien puolesta on kyllä pakko toivoo, että joku niistä muista pystyy tiputtaan Spurssin.

Timmy rullatuoliin!