Tuesday, June 5, 2007

Anger Management!

On aina kaunista, kun raavaat miehet ilmaisevat tunteitaan urheilun parissa..


Jostain syystä he tuntuvat aina olevan baseball managereita. Liekö pukuhuoneen vedessä jotain reaktiot pinnalle nostavaa.


Ja mistä se mieltymys pesien nosteluun ja heittelyyn? Joku psykologiaan paremmin perehtynyt varmaan osaa antaa tähän pätevän vastauksen.

Lopuksi: "Shame on you Danny Alfredsson, shame on you"

5 comments:

ILL said...

Just mietin tossa, että pitäskö ettiä toi ensimmäinen, ku se oli eilen siinä Baseballin koosteissa canalilla. "We might have some issues to clear up". Se tetsaus/kranaatinheitto kotipesään oli aika klassinen.

ILL said...

No ne pesät on vähän niinku ainoita mitä voi käteen tarttua, kyllä mun mielestä paljon hämärämpi rituaali on toi kotipesän peittäminen hiekalla.

tuplajuusto said...

eläimethän peittää omat jätteensä esim. hiekalla, tulisko tästä..

enivei, eiköhän noita käydä läpi baseballkoutsien pro-lisenssi -kursseilla, sen verran geneerisiä tuntuvat olevan. se yhdistettynä "sopivaan" luonteeseen aiheuttaa sitten tällasia tapahtumia. vittu mitä pässejä, perheenjäsenet on varmaan ylpeitä tosta tetsaajastakin..

ILL said...

Niinhän sitä luulis, mutta se oli kuulemma saanu puhelun mutsiltaan "I'm proud of you son". Voi olla, että mummoltaanki, mutta niin ne selkostajat sano.

MikeLowry said...

Hämärintä on, että niin kauan, kun ei koske tuomariin, selviää aina yhden ottelun pelikiellolla. Mutta jos koskee niin sitten tuleekin jo paljon enemmän. Toisaalta se on ihan järkevää oikeudenjakajien koskemattomuuden ja puolueettomuuden kannalta, mutta luulis että tosta naama punasena pään vieressä huutamisestakin voisi saada enemmän kuin pelin penaltyä.

Viikon seuraamisen aihe on Atlantan Bobby Cox jolla on mahdollisuus nousta kahdella ulosajolla kautta aikain listan kärkeen.. Lienee vain ajankysymys