Friday, June 1, 2007

Timmy! vs. Jimmy!


James otti lämpöä. Mikäli Cavs sattuisi pääsemään finaaleihin, niin pitääkö tässä nyt kannattaa egomaanikkoa, joka haluaa isona olla "global icon"? En suostu. Nojoo, ei mennä asioiden edelle, Pistons voi ihan hyvin vielä kääntää ton sarjan, historia on suorastaan niiden puolella, mitä viime vuosiin tulee.

Mutta, saatinpahan vähän jännitystä näihin kisoihin, sitähän tässä on pikkusen toivottu?

5 comments:

ILL said...
This comment has been removed by the author.
ILL said...

Vai pitäiskö jopa antaa sen kommentin jo olla ja ymmärtää realiteetit, nuorelta mieheltä jolla on rahaa ja painetta tarpeeks kysellään mitä sattuu ja joka sanomista suurennellaan kuukausikaupalla. Kai oletusarvosesti atleettien sanomiset on yhtä tyhjän kanssa?

Jay-Ziin sanoin "...on the yacht with the triple deck, but when you young n got money wtf you expect?"

Toi on "douppi picci".

tuplajuusto said...

niinno, ilmeisesti pitäis antaa olla, mutta jos ei halua..? "I'm Rick James, bitch."

MikeLowry said...

Onks kellekään muulle tullu mieleen, että jos kyseessä olisi kuka tahansa muu urheilija kuin Bron-Bron, niin mehutus olis aivan stratosfääristä noiden esitysten jälkeen. Kaveri on kuitenkin vasta 22. Mut kun sitä on hehkutettu joka foorumilla niin vitusti viimeiset viis vuotta, ei kellekään tunnu enää tulevan suuria fiiliksiä siitä mitä jätkä tekee tossa iässä..

Ihan niinkuin olis ollu aina itsestäänselvyys, että LeBronista tulee seuraava Jumala.. Kuten joku suuri ajattelija joskus sanoi "That shit is fucked up"

tuplajuusto said...

öh, aiheesta lipsuen..

muha!

Jos joku ei repee ton viimesen kohdalla, niin..