Thursday, June 14, 2007

Kesää odotellessa...


Voi vaikka lueskella nba-huhuja.

Itte rupesin eilen pelaan Maddenin NFL Superstar Hall of Fame - moodia, jossa siis alotetaan rookiella, vastaillaan haastatteluihin, kerätään pinnoja workouteissa ja sitten draftin kautta johkin joukkueeseeen ja pelataan pelkästään omaa paikkaa peleissä. Se on ihan vitun huippu, aika hyvä löytää se nyt jo, mutta viime vuonna se osuus oli aika turha. Oon siinä SS (no nazi) ja siinä on kohtuu haastavaa lukee vastustajan peli tai heittopeleissä ottaa oma paikka/äijä kiinni. Vielä, kun siihen pistää coach moden päälle ni voi leikkiä hyökkäyksen koordinaattoria ja kattella miten toimii.

Mitään muuta vikaa ei oo, mutta tää tapahtuu siinä vähän liian usein:

2 comments:

MikeLowry said...

Ei voi muuta sanoa kuin, että melkoinen käsi kaverilla, kun heittää selän taakse 60 yaardia..

Saakos tossa pelaaja-moodissa muuten skipattua ne osiot, jolloin itse ei oo kentällä. Meni nimittäin Xbox360: maddenissa siihen ihan heti hermo.. Ei vaan jaksa odottaa qb:nä kun oma puolustus vuotaa kuin seula

ILL said...

Ei niitä skipattua saa, mutta saa ite pelata jos haluaa. Pitää koittaa saako sen coach-moden päälle tänään. Mutta itte ainakin eilen kattelin billy volek showta!

"ounou, heittopeli..."

Puolustuksessa ku on ni varmaan kestää paremmin sitä, ku pääsee kentälle heti ku menee hyökkäyksellä paskasti, joten koita puolustuksen äijällä! Ei ehkä safetynä kannatta, on vähän kaukana pelistä ja joutuu välillä kirmaan receivereiden perässä.

Niin tossa se heittää sen vaan taaksepäin, kun mulla tuli noi Safetynä!