Thursday, June 28, 2007

Onko Siperiassa Kylmä Kesällä?

Pallo pyörii ja ajat muuttuu.

Tampere Unitedin Tsämmpiöns Liika*(Yle tm) unelma elää vielä yhden illan. Perjantaina arvotaan Ratinan Rattopojille vastustaja näistä joukkueista.

Taas täytyy kiittää kylmän sodan loppumista ja varsinkin lama-ajan yläasteopetusta, jolloin meidät opetettiin rajaamaan Eurooppa oikein ja unohtamaan sellaiset hullut ajatukset kuin "eikö Europpa ole oikeasti osa Aasiaa?". Katsotaanpa esim. seuraavaa karttaa, joka löytyy "kooklaamalla"* (Leo Leijona tm) ensimmäisenä (eli siis se on absoluuttinen totuus, kysykää vaikka Platonilta):Vaikka kuinka etsisin en löydä tuolta semmoisia Eurooppa-futiksen (OI, OI!) mahtimaita kuin Kazakstan, Azerbaidzan ja Israel. Onneksi Uefan pomot ovat käyneet rikkaille tarkoitetun yksityiskoulun Sveitsissä, lama-ajan Nokianvirran Yläasteen sijaan. Siellä he ovat oppineet, että maantieto on suurpolitiikan(HEIL!) tulos ja valtioiden rajat keinotekoinen tapa kerätä tietulleja Italialaisilta rekkakuskeilta.

Nyt voimmekin kaikki suunnitella Ratinan Raippamiehille oikein mieluisan pienen kesäkiertueen nimekkeellä "Ei Unta Ennen Uralia". Kolmannelle kierroksellehan tässä mennään vaikka yks Jallu kerrallaan, eikö niin?

Kazaksaatana - Serbia - Jerusalem?

No comments: